به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علی ضامن صالحی فرد در جلسه ای با حضور کارشناس مسئولین واحد های بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ها افزود: با توجه به شروع فصل گرم سال و قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در این فصل هماهنگی های لازم برای افزایش تعداد بازرسی ها و نظارت دقیق تر بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و ارائه نکات بهداشتی برای توزیع نذورات توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفته است.
وی، با اشاره به حساسیت وظیفه کارشناسان بهداشت محیط و نقش نظارتی آنان در تامین و حفظ سلامت جامعه و پیشگیری از طغیان بیماری های واگیر افزود: ایجاد اطمینان خاطر برای مصرف کنندگان مواد خوراکی و آشامیدنی از سلامت مواد مصرفی بخشی از وظایف خطیر کارشناسان بهداشت محیط است.
دکتر صالحی فرد اذعان داشت: در سال جاری مشکل حادی در زمینه بروز بیماری ها و آلودگی منابع غذایی و آب آشامیدنی گزارش نشده است و نظارت ها همچنان با جدیت و حساسیت خاص در حال انجام است.
رئیس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه اگر چه بازرسی و برخورد با متخلفین در همه ایام به ویژه در ایام تعطیل در حال انجام است افزود: بدون شک همکاری مردم با کارشناسان و دقت آنان برای خرید محصولات دارای برند، شماره ثبت، تاریخ تولید و انقضاء و مراجعه به مراکزی که استاندارد و نکات بهداشتی لازم را رعایت می نمایند ضمن ارتقاءسطح سلامت جامعه از تهدید سلامت آنان نیز پیشگیری می نماید.
دکتر صالحی فرد، از کارشناسان بهداشت محیط خواست با برنامه ای دقیق و موثر نسبت به انجام نظارت ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان اقدام و رعایت نکات بهداشت فردی و محیط رابیشتر مد نظر قرار دهند و با جدیت با متخلفین برخورد قانونی نمایند.
وی، همچنین از آنان خواست در صورت نیاز با کوتاه کردن فواصل زمانی برگزاری شورای سلامت شهرستان ها ، از کمک و پتانسیل های سایر ارگان ها و ادارات نیز در این زمینه بهره مند شوند.