به گزارش« خبرگزاری دانشجو»، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کرمانشاه گفت: «تا سال گذشته 3 برنامه با عنوان ضیافت اندیشه در واحد کرمانشاه برگزارشد و امسال چهارمین دوره آن است و در سال جاری دو بار سطح دو این دوره را ویژه اعضای هیات علمی برگزار خواهیم کرد.»
حجت الاسلام والمسلمین مهدی قدرتی ادامه داد: اکنون سه دوره سطح یک این کارگاه ها برگزارشده است و دو دوره "اخلاق حرفه ای" و "اندیشه سیاسی" در تیر ماه سال 93 همچنین دوره بعدی در شهریور ماه برگزار خواهدشد.
وی خاطر نشان کرد: مجری این طرح حوزه معاونت آموزشی واحد کرمانشاه است که دبیر هم اندیشی استادان دکتر علی مهراس مهرابی از اعضای هیات علمی دانشگاه و دفتر نهاد رهبری هستند.
دکتر مسلم رستمی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه نیز گفت: طرح ضیافت اندیشه طرحی در راستای دانش و معرفت افزایی است که اهداف کلی آن ارتقای سطح علمی و فرهنگی و اعتقادی، تقویت ارتباط اعضای هیات علمی و دفتر نهاد رهبری همچنین شناسایی استادان مومن و متعهد دانشگاه است.
مدرس این دوره، هادی آجیلی از اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: «منظور از سیاست خارجی سیاستی است که فراسوی مرزها است و نباید فکر کنیم که سیاست خارجی از سیاست داخلی منفک است زیرا آن چه که در سیاست خارجی اتفاق می افتد سیاست داخلی را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی افزود: سیاست خارجی دیپلماسی سنتی نیست و د رجهان امروز در حال توسعه و گسترش است و دیپلماسی عمومی نیز به معنای ارتباط مردم با مردم و به بیانی ارتباط ملت ها با ملت هاست .
آجیلی تاکید کرد: یکی از عوامل مکانیزم تصمیم گیری در سیاست خارجی فرهنگ سیاسی کشورهاست و هیچ سیاست خارجی فارغ از تاریخی که بر آن کشور گذشته نیست و از ویژگی های فرهنگ سیاسی ایرانیان عدالت طلبی است چه قبل از جمهوری اسلامی و چه بعد از آن از دیگر ویژگی های آن نیز صلح طلبی است چه قبل از اسلام و چه بعد از آن و این را می توان از روی معماری و شهرسازی تشخیص داد.
مدرس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: ایرانیان در طول تاریخ هیچ گاه به فکر ایجاد آتش جنگ نبوده اندبلکه همیشه جنگ بر ما تحمیل شده است و از دیگر ویژگی های سیاسی و فرهنگی ما ایرانیان یکتا پرستی است .
وی افزود:از دیگر الزامات تصمیم گیری در سیسات خارجی موقعت ژئوپولوتیکی یک کشور است. 80درصد ذخایر نفت و گاز دنیا از خزر تا خلیج فارس است و نوع موقعیت جغرافیایی ما به گونه ای بوده که همیشه کشورهای دیگر متمایل بودند در کشور ما حضور داشته باشند.
وی در پایان سخنان خود گفت: البته ایران هیچ گاه مستعمره نبوده و این به لحاظ موقعیت جغرافیایی آن است.و دامنه فرهنگی تمدن ایران هیچ گاه در چارچوب مرزهایش نمانده است.
شایان ذکر است این دوره ضیافت اندیشه به مدت چهار روز برگزار می شود.