به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سیدجواد حسینی امروز در همایش «فرزندآوری و آسیب های اجتماعی، اعتیاد» که توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا (ع) در مشهد برگزار شد، بیان داشت: باید کنشآموزی را به فرزندان خود آموزش و در شیوه فرزندآوری خود به موارد بسیاری مهمی توجه نشان دهیم.
وی ادامه داد: در بررسی سازمان بهداشت جهانی به کسی که بیمار نباشد، فرد سالم گفته میشود؛ اما آیا به واقع تمامی این بیماریها جسمی است و آیا بیماری روحی در جایگاه سخت تری از بیماری جسمی قرار ندارد؟
مدیرکل آموزش پرورش استان خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه چند شاخص جدید جهت سلامتی وجود دارد، بیان داشت: شاخصه اول سلامت اجتماعی است که خود موضوع جدید و دارای رویکرد ساختاری خاص خود است و به این میپردازد که آیا شما در جامعه توانستهاید به نحوی رفتار کنید که خصوصیات عاطفی و روانی افراد در جامعه رو به جلو حرکت کند؟
حسینی انسجام اجنماعی را دومین شاخص دانست و بیان داشت: در این شاخص باید دید تا چه اندازه مردم، نهادها، گروهها، دولت، جامعه و احزاب در کنار یکدیگر همگرایی و همدلی دارند.
ایران دارای بیشترین تضاد رفتاری در میام مردم خود است
وی گفت: در خصوص انسجام، همگرایی یا واگرایی مردم باید گفت جامعه ایران اسلامی دارای بیشترین تضادهای رفتاری است و مردم خیلی زود یکدیگر را رد و نقد میکنند.
مدیرکل آموزش پرورش استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه در میام مردم ما تحمل اجنماعی تا سطح معنا داری پایین آمده است، گفت: در سالهای گذشته شاهد مرگ یک پهلوان در خیابان با ضربات چاقو تنها به دلیل یک تخلف رانندگی بودیم و ما از این موارد در کشور بسیار داریم که عمده دلایل آن تحمل پذیری پایین است.
حسینی با بیان اینکه باید از خود دو سئوال در این خصوص بپرسیم، خاطرنشان کرد: باید از خود پرسید مردم تا چه اندازه علاقمند به مشارکت هستند و تا چه اندازه باور دارند مشارکت آن ها تاثیرگذار و ضروری است.
وی در ادامه با بیان اینکه انطباق پذیری اجتماعی سومین شاخصه مهم ما در خصوص سلامتی اجتماعی است، بیان داشت: این بخش به سازمانها بر میگردد و اینکه مردم تا چه اندازه احساس میکنند به واسطه سازمان های موجود در جامعه میتوانند حق خود را دریافت کنند.
سال 94 سال آموزش و پروش است
مدیرکل آموزش پرورش استان خراسان رضوی بابیان اینکه باید سال 94 را سال آموزش و پرورش کنیم، افزود: همانگونه که وزارت بهداشت به نحو عالی توانست دولت و مجلس را در ایجاد تغییر بزرگ بهداشتی در کشور همراه خود کند؛ ما نیز باید بتوانیم سال 1394 را سال آموزش و پرورش کنیم.
حسینی بیان داشت: این تلاش را داریم تا سال 1394 را سال آموزش و پرورش کرده و گفتمان جامعه را به سوی آموزش و پرورش برده و نتایج مطلوبی را به دست آوریم.
وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: نیازی نیست تا مجلس مدام ما را استیضاح کند من از وزیر خواستم که وی شخصا خود به مجلس برود و مطالبات سازمان را برای ایجاد تحولی بزرگ در جامعه در خصوص آموزش و پرورش از مجلس جویا شود.
مدیرکل آموزش پرورش استان خراسان رضوی در پایان گفت: باید در فرزندآوری این مهم را مورد توجه داشته باشیم که در فرزندآوری و مباحث سلامت اجتماعی جایگاه فرزندبه نحوی باشد که به طرف آسیبهای اجتماعی خصوص اعتیاد نرود.