به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، آهنگری روز گذشته در میزگرد تشکل های دانشجویی دانشگاه های لرستان که با موضوع فراز و فرودهای دانشگاه ها و وزارت علوم در یک سال اخیر در دفتر خبرگزاری دانشجو در لرستان برگزار شد، گفت: راه اندازی بیمارستان های طب سنتی را از طریق موسسه علمی- پژوهشی امام خمینی (ره) در دست پیگیری داریم.
وی با تاکید بر اینکه اسلام از طب اسلامی برخوردار است و باید این طب را اجرایی کنیم، افزود: متاسفانه تمام داشته های علمی پزشکان کشورمان برگرفته از علم پزشکی غربی است؛ از این رو اصول طب اسلامی توسط برخی از پزشکان مورد تمسخر قرار می گیرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر ضرورت حمایت وزارت بهداشت از پایان نامه های دانشجویی با موضوع طب سنتی تاکید کرد و گفت: با توجه به راه اندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ترم آینده در قالب ظرفیت این دانشکده مساله طب سنتی را دنبال می کنیم.
آهنگری وجود مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان به عنوان تنها مرکز در کشور را به عنوان یک ظرفیت برای توسعه طب سنتی دانست و تصریح کرد: متاسفانه در دانشگاه ها در حوزه طب سنتی برنامه ای اجرا نمی شود.
وی در ادامه ضمن انتقاد از اختلاط دانشجویان رشته های پزشکی و دندانپزشکی در کارورزی های بیمارستانی افزود: با پیگیری های که توسط دانشجویان ارزشی صورت گرفت، جلوی اختلاط دانشجویان رشته های پرستاری در کارورزی های بیمارستانی گرفته شد و پیگیر هستیم که جلوی اختلاط ها در رشته های پزشکی و دندانپزشکی نیز در کارورزی های بیمارستانی ترم جدید گرفته شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: علی رغم اینکه دانشجویان رشته های پزشکی در کارورزی های غیر مختلط راحت تر می توانند کار کنند؛ اما متاسفانه برخی از اساتید به اختلاط ها دامن می زنند و همین مساله موجب شده است که یک فضای ضد فرهنگی در کارورزی های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان پدید بیاید.
آهنگری در ادامه با تاکید بر اینکه همانگونه که وزارت بهداشت برنامه های لازم را در راستای کنترل و کاهش جمعیت طی سال های مختلف در کشور پیاده کرده است، باید بنابر ضرورت نسبت به تدوین راهکارهای لازم در راستای افزایش موالید که از مطالبات رهبر معظم انقلاب است اقدام کند، بیان داشت: در طرح ارتقاء نظام سلامت بندهایی در این راستا پیش بینی شده است که امیدواریم موثر واقع شوند.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به کم میلی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای ادامه فعالیت در این دانشگاه تصریح کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان توان علمی لازم را برای حضور در دانشگاه های بهتر دارند و با این حال توصیه ما به مسئولان این است که نسبت به ارتقای تیپ این دانشگاه از تیپ دو به تیپ یک تلاش کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به تغیرات مدیریتی در سطح دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان چند ماهی است که به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب شده است و در حال حاضر تغیرات معاونت های دانشگاه در حال انجام است که امیدواریم تغییرات در راستای پیشرفت دانشگاه موثر باشند./230ب2/