به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اصفهان بیان داشت: با استفاده از فنون صحیح زراعی و سموم نباتی و کود در حد مجاز و زمان بموقع، محصول سالم سیبزمینی در مزرعه تحقیقاتی این دانشگاه تولید شد.
مرتضائینژاد افزود: با آزمایش های تحقیقاتی پیشرفته با روش GC- mass (پیشرفته ترین روش سنجش کیفی باقیمانده سموم نباتی) با استاندارد ISIRI12581 مشخص شد تمام سموم و حتی نیترات این محصول، پائینتر از حد مجاز است.
وی ادامه داد: نیترات محصول سیب زمینی تولیدی، حدود 57 میلیگرم است؛ در حالی که حد مجاز آن 170 میلیگرم در هر کیلوگرم است.
رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد اصفهان، متوسط تولید سیب زمینی در این مزرعه را حدود 25 تن در هکتار عنوان کرد و گفت: از این مزرعه تحقیقاتی 18 هکتاری حدود 450 تن سیب زمینی سالم برداشت شد.
متوسط برداشت سیب زمینی در زمین های زراعی استان اصفهان حدود 10تا 15 تن در هر هکتار است.
لازم به ذکر است، مزرعه آموزشی تحقیقاتی واحد اصفهان(خوراسگان) با 33هکتار مساحت، علاوه برآموزش دروس عملی به دانشجویان، محصولات کشاورزی نیز تولید می کند.