به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، بتول فهمیان در نشست خانواده که روز گذشته با حضور دانشجویان طرح ولایت استانی در دانشگاه آزاد انجام شد، بیان داشت: خداوند در آیه 2 و 3 سوره طلاق به مومنان وعده داده است که هرکس از خدا پروا کند، پروردگار نیز زمینه های افزایش رزق و روزی مادی و معنوی او را فراهم می آورد.
وی در ادامه به مصادیقی از کتاب خداوند در مورد ترس از فقر اشاره کرد و افزود: اعراب جاهلی از بیم فقر و بی آبرویی به قتل فرزندان مذکر و مونث خود اقدام می کردند، این عمل در مورد دختران به قوت انجام می شد؛ اما با ظهور اسلام و فراگیر شدن آن، خداوند متعال با نزول آیه «ان الربی یبسط الرزق لمن یشا من عباده» به مومنان بشارت داد که با فرزندآوری آنان را مساعدت خواهد کرد.
استاد معارف دانشگاه های ایلام با بیان اینکه امروزه برچسب های فقر، گرانی، تورم، بحران اقتصادی و تحریم به صورت هدفمند برای جلوگیری از ازدواج و فرزند آوری برجسته شده اند، تصریح کرد: پروردگار به کسانی که دین خود را با ازدواج کامل کنند، نوید بهروزی و گشایش داده است، فرزند صالح علاوه بر نزول برکات، صدقه جاریه برای والدینش است.
فهمیان با اشاره به توسعه روز افزون در استان ایلام مبنی بر افزایش سطح سواد زنان فرهیخته و افزایش رفاه اجتماعی ادامه داد: چگونه می توان در کشوری که از نظر بهره مندی از منابع خدادادی نگین و سرآمد در جهان است و در تمام زمینه ها حرفی برای گفتن دارد و تمام دانشگاه ها و بیمارستان های دنیا را با وجود نخبگان و متخصصان خود احاطه کرده است از فقر سخن گفت؟
فرزندآوری خطر ابتلا به سرطان سینه و رحم را کاهش می دهد
وی خانواده را مهمترین بستر برای تعالی شهروندان یک جامعه عنوان کرد و بیان داشت: یکی از معضلات کشور ما به عنوان جامعه ای اسلامی بالا رفتن سن ازدواج و عدم رقبت جوانان به تشکیل خانواده است، دختران و پسران به جای توجه کردن به ایمان طرف مقابلشان به داشتنی های مادی وی توجه می کنند و با اعمال فشار بر خانواده هایشان، زندگی های لوکسی را در تب و تاب عشق های فصلی بنا می کنند که به خزان منتهی می شود.
استاد دانشگاه های ایلام چشم و هم چشمی، حسادت، رقابت، افراط و اسراف را به عنوان آفت و ضد فرهنگ در جامعه اسلامی عنوان و خاطرنشان کرد: توجه نکردن به انتخاب هم شان، کشش به سوی افرادی که از نظر اخلاقی و تربیتی عقیم هستند و روی آوردن به سبزه های مزبله ای که مناسب تشکیل زندگی نیستند، آمار طلاق را در دوران عقد به عنوان شیرین ترین دوران زندگی مشترک بالا برده است.
فهمیان با تاکید بر اینکه جوانان ما به جای عبادت و تقسیم محبتشان با خدا و بندگانش، وقتشان را در کلینیک های زیبایی و اتاق های جراحی صرف می کنند، ادامه داد: چرا وقتی یک فرد ایرانی مسلمان خود را در آیینه نگاه می کند به جای اینکه «سبحان الله»، « الحمدلله» و « فتبارک الله الاحسن الخالقین» بگوید از چهره و اندام خود ابراز نارضایتی می کند؟
وی وجود مقدس زن را مایه آرامش خانواده، معشوقه همسر و مادر فرزندان عنوان کرد و افزود: اهریمنی به نام ماهواره با جادو کردن مخاطبان خود آن ها را به عروسک های خیمه شب بازی تبدیل کرده که ابزار اتاق فکر استعمار و دنباله رو فرهنگ سرمایه داری شده اند.
این استاد خاطرنشان کرد: تبلت، اینترنت، چت و ماهواره به همدم و رفیق مادران امروزی تبدیل شده است، برخی از بانوان وقت خود را تا نیمه های شب به حضور در فضای مجازی یا تماشای ماهواره صرف می کنند و روز بعد تا لنگ ظهر می خوابند، با غذاهای آماده و فست فود شکم خانواده شان را سیر می کنند و با وجود داشتن یک فرزند، توانایی اداره زندگیشان را ندارند.
فهمیان با بیان اینکه برخی از هموطنانمان طلسم تبلیغات غرب و فریب خوردگان برنامه های رسانه های بیگانه شده اند، ادامه داد: بانوان جامعه ما با وجود جراحی های متعدد در قالب کوچک کردن بینی، تزریق لب و گونه، بالا کشیدن ابرو و غیره باز هم از خود و قیافه شان راضی نیستند، برخی از خانم ها با این توهم که حاملگی و شیردهی به استیلشان آسیب میزند، از فرزندآوری گریزان هستند.
وی گفت: اگر به مادربزرگ ها و بانوان کهنسالی که در اطرافمان هستند توجه کنیم می بینیم که آن ها با وجود داشتن فرزندان متعدد و کهولت سن از جوانان امروزی شاداب تر و خوش تیپ تر هستند؛ این مادران دیروزی، روز خود را با اذان صبح آغاز می کردند در همان ساعات آغازین روز عطر غذایشان در کوچه می پیچید، اینان با مدیریت صحیح، فرزندانی توانمند به جامعه تقدیم کردند.
استاد دانشگاه های ایلام سوغات زندگی مدرن را ناباروری، سقط جنین، دیابت، چربی، قند خون، سوء تغذیه و بیماری های هورمونی برای بانوان عنوان کرد و بیان داشت: میانگین سکته و سرطان در بانوان به سن 25 و 35 سالگی رسیده است، فرزندآوری خطر ابتلا به سرطان سینه و رحم را کاهش می دهد.
فهمیان هشدار داد: در مهمانی ها به تنها چیزی که توجه نمی شود، رعایت اخلاق و آداب صله ارحام است، مهمان و میزبان با غرق شدن در گوشی های همراه خود به یکدیگر توجه نمی کنند و از همه بدتر این است که این بی تفاوتی ها رفته رفته جای خود را در وجود مسلمانان باز کرده است.
نوک پیکان غرب به سوی بنیان خانواده است
وی با بیان اینکه، اگر به آیات قرآن توجه کنید، می بینید که خدا به بندگانش نوید نزول رحمت، برکت، رزق و روزی داده است، تصریح کرد: پس این همه ناامیدی از کجا ناشی می شود؟ چرا شبکه های ماهواره ای مردم کشورمان را به فقر فرهنگی محکوم می کنند و در حال تزریق فرهنگ منحرف و منحط خود به جامعه مسلمانان هستند؟ چرا فرهنگ غرب ازدواج را مردود می داند؟
این استاد دانشگاه نوک پیکان غرب را به سوی بنیان خانواده عنوان کرد و ادامه داد: یکی از استراتژهای مهم صهیونیست کاهش موالید و تخریب عفت و حجاب در کشورهای اسلامی بویژه ایران است؛ زیرا اینان از تشیع می ترسند و آن را بزرگترین زنگ خطر برای خود می دانند.
فهمیان گفت: متاسفانه برخی از هموطنان ما با نشستن به پای برنامه های ماهواره ای و دریافت پیام های آن، قوه تفکر خود را دو دستی به اتاق فکر غرب تقدیم کرده اند، از زمانی که دنباله رو سبک زندگی غربی شده ایم و از آموزه های دینی خود فاصله گرفته ایم از اسب و اصل افتاده ایم.
وی گفت: در تاریخ کهن، فرمانروایان منحرفی مانند نمرود و فرعون برای خشکاندن ریشه های خداپرستی و کاهش نسل مومنان به کشتن نوزادان اقدام می کردند، رژیم منحوس صهیونیست به عنوان وارث تفاله هایی استکبار کهن مجریان برنامه شیعه کشی و ترغیب مومنان به کاهش موالید شده اند.
ازدواج درب های رحمت خدا را می گشاید
این استاد دانشگاه با اشاره به کلام امام علی(ع) مبنی بر عمل به سنت رسول خدا (ص)، گفت: در وجود دانشجو بسیجی باید دریایی از قدرت، آگاهی، نیرو و زایش موج بزند، بسیجیان به عنوان قشر فرهیخته به مثابه مبلغینی توانمند به روشنگری اذهان خانواده و جامعه خویش بپردازند و به عنوان نسلی پویا بر زندگی غربی خط بطلان بکشید.
فهمیان خاطرنشان کرد: هنگامی که ازدواج برای کسب رضای خداوند باشد، پروردگار نیز درب های رحمت و برکتش را بر مومنان می کشاید، امام علی (ع) می فرمایند: قناعت گنجی است که هرگز پایان نمی یابد؛ بنابراین از زندگی خود و داشتنی های کوچکتان راضی باشید تا خدا نیز از شما رضا شود.