به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رضا وفایینژاد با اشاره به اينکه طرح امداد تابستانه امداد با همکاري دانشگاهها و دانشکدههاي نيشابور، تربت حيدريه، تربت جام و گناباد تا پايان شهريورماه در حال اجراست، بیان داشت: از مجموع ماموریتهای انجام شده در حوزه دانشگاههای علوم پزشکی مشهد 36 هزار مورد غیر تصادفی و 13 هزار مورد تصادفی بوده است.
وی با بیان اینکه طرح امداد تابستانه اورژانس خراسان رضوي در قالب 164 پايگاه شهري و جادهاي به همراه 185 دستگاه آمبولانس فعال به اجرا در آمد، گفت: در اين مدت بيش از 30 هزار نفر به مراکز درماني منتقل و 13 هزار نفر نيز در محل درمان شدند.
مدير مرکز حوادث و فوريتهاي پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد آماده باش تمام پايگاههاي فعال شهري و جادهاي اورژانس 115 در کل استان، استقرار آمبولانس تمامي پايگاههاي جادهاي در مکان مناسب، آماده باش اورژانس 115 و بيمارستانها و اتاقهاي عمل و تامين کادر پزشکي و پرستاري، پيش بيني آمبولانسهاي يدک، فعاليت 24 ساعته ستاد هدايت درمان و استقرار کارشناس EOC و مدیر آنکال پزشک جهت هماهنگی و اقدامات لازم در صورت بروز حوادث ویژه از جمله اقدامات صورت گرفته در اين مدت برشمرد.
وفایینژاد گفت: آمادگی پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه و دانشکدههای نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه و گناباد،استقرار نماینده اورژانس 115 در ساعات پرترافیک در مرکز کنترل ترافيک و آمادگی اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ديگر اقدامات انجام شده است.
وی گفت: همچنین طرح امداد تابستانه استان خراسان رضوي با همکاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد و پنج دانشگاه و دانشکده علوم پزشکي استان از ابتداي تيرماه در حال اجراست و در اين مدت بيش از 49 هزار ماموريت اورژانس در سطح استان انجام شده است.