به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، جلیل توکل افشار، رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در نشست خبری اولین همایش کشوری "دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی" در مشهد در سالن جلسات دانشکده طب سنتی این شهر گفت: این همایش همانگونه که از نامش پیدا است همایشی دانشجویی است و برای اولین بار در کشور برگزار میشود.
وی افزود: این همایش تلاش دارد زحمات دانشجویان به عنوان مکمل و متخصص طب سنتی را که پس از گذراندن دوره پزشکی عمومی وارد دوره چهار ساله تخصصی طب سنتی میشوند به مخاطبان خود نشان و آینده شغلی این دانشجویان را نشان دهد.
از سال 87 دانشجویان تخصصی طب سنتی را پذیرش کردیم
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برگزاری اولین همایش کشوری "دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی" در مشهد تصریح کرد: از سال 1387 که کشور شروع به پذیرش رزیدنت در این دوره تخصصی کرده است، مشکلاتی برای دانشجویان این رشته ایجاد شد که این همایش به دنبال پیدا کردن راهی برای حل این مشکلات است.
توکل افشار در ادامه یکی از اهداف این همایش را تحقق قوانین و مقررات آموزشی در خصوص دانشجویان تخصصی طب سنتی دانست و بیان داشت: باید آینده شغلی این دانشجویان مشخص شود، ما به دنبال راه کاری برای هر چه بهتر شدن شرایط آموزشی این دانشجویان هستیم.
وی ادامه داد: دومین هدف ما از برگزاری این همایش دانشجویی در سطح کشور ابلاغ سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در خصوص سلامت و رسیدن به فرمایشات ایشان در بند 12 این ابلاغیه است.
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هدف دیگر این همایش را چگونگی اجرای سیاستهای عنوان شده از سوی رهبر معظم انقلاب دانست و تصریح کرد: در این خصوص تلاش داریم کمیتهای را در حاشیه همایش ایجاد و خود دانشجویان به بررسی این مسئله بپردازند.
300 دانشجوی طب سنتی تخصصی در کشور مشغول به تحصیل هستند
توکلی افشار به وجود 300 دانشجو در کشور در رشته تخصصی طب سنتی و مکمل اشاره داشت و گفت: در حال حاضر در کشور 300 دانشجوی متخصص در طب سنتی در حال گذراندن دورههای رزیدنتی خود میباشند و هشت دانشکده طب سنتی در کشور به تربیت این دانشجویان میپردازد.
وی در ادامه با اشاره به سال شروع جذب دانشجوی رزیدنتی در دانشکده طب سنتی مشهد گفت: از سال 1380 تا کنون که دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصمیم به پذیرش دانشجو کرده است، 45 دانشجوی تخصصی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
به دنبال رسیدن به راهکاری دانشجویی جهت اجرایی کردن ابلاغیات رهبر هستیم
دبیر اولین همایش کشوری دانشجویان"دکترای تخصصی طب سنتی" ادامه داد: در برگزاری این همایش که برای اولین بار در کشور صورت خواهد گرفت معاونت طب سنتی وزارت بهداشت بسیار به ما کمک کرده است که از حضور خدادوست در این همایش نیز بهره خواهیم برد.
توکلی افشار از ایجاد سه کارگروه در اولین همایش کشوری دانشجویان"دکترای تخصصی طب سنتی" خبر داد و ضمن دانشجویی دانستن این کارگروها افزود: محتوای اولین کار گروه، آموزشی و مربوط به دوره رزیدنتی دانشجویان است.
وی خاطرنشان کرد: دومین کارگروه در خصوص قوانین و مقررات و آینده شغلی دانشجویان تخصصی طب سنتی در کشور و سومین کار گروه نیز به بررسی راههای چگونگی اجرایی کردن ابلاغیات رهبر معظم انقلاب در خصوص ایجاد استراتژی طب سنتی در کشور است.