میرعلی محمدی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ارومیه، گفت: دانشگاه ارومیه در سال 92 تصمیم گرفت مرکزی را برای مطالعات بر روی دریاچه ارومیه با عنوان پژوهشکده دریاچه ارومیه تشکیل دهد.
وی افزود: مجوز راهاندازی این مرکز مطالعات توسط دانشگاه ارومیه از وزارت علوم دریافت شده است و برای اینکه موازیکاری صورت نگیرد پیشنهاد شده است که پژوهشکدهای که از چندین سال قبل برای انجام مطالعات بر روی آرتمیا در پردیس دانشگاه ارومیه تشکیل شده و دارای ساختمان مناسب و تجهیزات و امکانات لازم است در اختیار این امر قرار گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه تصریح کرد: آیندهپژوهی یکی از وظایف ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه است که برعهده سازمان حفاظت محیط زیست نهاده شده و پیشنهادات لازم از سوی دانشگاه ارومیه به این سازمان ارائه شده و مقرر شده در آیندهای نزدیک موافقت لازم در این باره اعلام شود.
محمدی با بیان اینکه سازمان محیط زیست در نظر دارد جداگانه به امر پژوهش درباره دریاچه ارومیه بپردازد و دانشگاه ارومیه نیز با این موضوع مخالف است، گفت: از استاندار و مسئولان خواستاریم که اقدامات لازم را برای فراهمسازی مقدمات پژوهش و پایش و ارزیابی دریاچه ارومیه انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: اخیرا این پژوهشکده در تبریز ایجاد شده و در سازمان محیط زیست نیز مستقر است و ما نیز درصدد هستیم مطالعات و پژوهشهایی که از چندین سال پیش در رابطه با دریاچه ارومیه در آذربایجانغربی انجام میشود، ادامه دهیم.