به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در بیانیه ای به مناسبت 9 دی اورده است:
نهم دى 88، حادثه کوچکى نیست، بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمى، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهاى اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلى ملت ایران، یعنى حرکت در سایه دین و تحقق وعدههاى الهى تبیین شود». (امام خامنه ای)
حماسه عظيم روز 9دي، نتيجه پيوند عظيم امت و امامت و ولایت بود، نمادي بي نظير در تاريخ اين مرز و بوم است که هرچه بيشتر از آن ميگذرد ابعاد و ويژگي هاي منحصربه فرد آن بيشتر از پيش روشن مي شود. فتنه گرانی که تقلب را بهانه ای کردند تا پنجه به صورت نظام اندازند حال آن که باید گفت ای مگس، عرصه سیمرغ نه جولانگاه توست.
چند نکته پيرامون اين واقعه عظيم شايان توجه و تذکر است:
1- بهانه حادثه 88 که از آن به عنوان فتنه ياد مي شود بر مبناي يک دروغ بزرگ شکل گرفت، نسبت دروغ تقلب به نظام اسلامي و زیر سوال بردن آبروی نظام، حال آن که باید پرسید که نظامي که ميتواند در انتخابات88 يازده ميليون تقلب کند نمي تواند در انتخابات سال 92 در مواجهه با کاندیدای متمایل به جریان اصلاحات،200، هزار راي را جابجا کند؟! ميرحسين موسوي کانديداي شکست خورده انتخابات88که دم از قانون، قانون مداري و خط امام ميزد با اقدامي خائنانه، نظام مقدس جمهوري اسلامي را متهم به تقلب 11ميليوني میکند و ساعتي قبل از اتمام راي گيري، خود را پيروز انتخابات می نامد. اطرافیان وی با ایجاد کمیته صیانت از آرا سعی در القای تقلب در انتخابات را دارند، محمد خاتمی پیام تبریک به کاندیدای شکست خورده می دهد و شیخ اصلاحات که از رای باطله هم شکست خورده توهم دو طبقه بودن صندوق های رای را مطرح می کند.
وقايع مکرر مذکور که تنها گوشه اي از صدها جنايت جریان تجدیدنظر طلب و تمامیت خواهِ برانداز نظام بود امر را بر عده اي از مردم مشتبه کرد و آنها را دچار ترديد ساخت. در پي اين اتفاق، حوادث ناگواری از جمله کشته و شهيد شدن عده اي از مردم، تخريب اموال عمومي، جسور شدن دشمنان تابلودار انقلاب و نشانه رفتن اصل ولایت فقیه، خدشه دار شدن وجهه بين المللي ايران، پاره کردن عکس امام خمینی و هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله حسین (ع) اتفاق افتاد که موجبات خشم و انزجار مردم از این جریان گشت.
2- بر کسي پوشيده نيست که در اين ميان کشورهاي بيگانه و به ويژه مثلث آمريکا، انگليس و اسراييل نقش عمده ای را در هدایت آشوب ها و هدایت سران داخلی فتنه داشته اند و غبار فتنه را بيشتر و تبعات آن را بزرگتر کردند، اما سوال اساسي اينجاست که چرا همچنان با این افراد برخورد انفعالي مي شود. اخلال در نظم و امنيت عمومي، تخريب اموال مردم، حمله به مراکز نظامي، بي حرمتي به ماه رمضان و روز قدس، پاره کردن عکس امام، بي حرمتي به اصل ولايت فقيه، هتک حرمت عاشورا و عزاي امام حسين عليه السلام مصداق محاربه نيست؟
3- در ورای دروغ تقلب به نظام جمهوری اسلامی اتفاق ناگوار و دردمندانه دیگری افتاد و آن هتک حرمت به عزای امام حسین عليه السلام است. آيا امام حسين نيز متهم به تقلب بود که فتنه گران اينگونه به نهضت عاشورا تاختند؟ آيا نمي توان نتيجه گرفت چون انقلاب اسلامي و مباني آن قرابت نزديکي با عاشورا دارد فتنه گران به آن تاختند تا به خيال خام خود با بي احترامي به نهضت امام حسين عليه السلام از انقلاب اسلامي انتقام بگيرند.
4-مطلب بعدی خطاب به رياست محترم جمهور است. سوال اساسی اينجاست که تا کي قرار است با محاربان تسامح و تساهل شود، رياست محترم جمهور که سال ها در مناصب امنيتي کشور مشغول به خدمت بوده اید و به ظلم آشکار فتنه گران به اسلام، انقلاب و مردم آگاهي بيشتري دارید مي دانید که ملت ايران با کسي ملاحضه ندارند و همانطور که با راي 63 درصدی به رييس جمهور پيشين اعتماد کرده و به او راي دادند، شما اعتماد کرده و با رایی اندکي بيشتر از 50درصدی، شما را به رياست جمهوري برگزيدند. برتري چه 13درصدی باشد، چه هفت دهم درصدی، ملاک قانون است.
رای شما از همان مردمانی بود که حماسه عظیم 9 دی را خلق کرند و رفتار سران فتنه را بشدت محکوم کردند. آيا رواست که مطالبه امت اسلامی را فدای مصلحت اندیشی سیاسی بکنید؟! آیا رواست که با دولتی کردن فضای دانشگاه در 16 آذر امسال و محو روحیه استکبارستیزی و ضد نیکسونی این روز با جولان دادن به عناصر دون فتنه، القا شود که مساله رفع حصر خائنین به کشور مطالبه ی اصلی جریان دانشگاهی است.
ما نیز مانند طرفداران فتنه گران مخالف حصر هستیم با این تفاوت که رفع حصر آغازی باشد برای محاکمه علنی سران داخلی فتنه. آيا نمي توان گفت اگر خودسري و ديکتاتوري سران فتنه با مقاومت حکیمانه امام خامنه اي و مردم همراه نمي شد و سلامت انتخابات 88 که با فاصله راي بالاي کانديدای پيروز همراه بود مورد سوال و بازنگري قرار مي گرفت در انتخابات سال92نيز شبهه تقلب که با اختلاف راي 200هزارنفري شما همراه بود به نحوي برجسته تر و شبهه ناک تر مطرح مي شد؟
آنچه که در این میان قابل ذکر است هدایت و راهبری پیامبرگونه مقام عظمای ولایت بود که توانستند کشور را از طوفان حوادث و فتنه های سهمگین به مدد الهی و با حضور ملت با بصیرت ایران نجات دهند و اقتدار نظام اسلامی را به حدی برسانند که امروزه، هیچ اتفاقی(تاکید می شود هیچ اتفاقی) در منطقه فوق استراتژیک غرب آسیا و شمال آفریقا بدون در نظر گرفتن نقش جمهوری اسلامی، قابل تحلیل و ارزیابی نیست. نه دی، پایان سقیفه فرهنگی و سیاسی تشکیل شده بعد از دوران جنگ تحمیلی در طی بیست سال در کشور بود که میخواست عاشورای 61 را عاشورای 88 تکرار کند که با امامت سیدنا خامنه ای و حضور امت ایران ناکام ماند.
بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان هم دوش با مردم غیور و همیشه در صحنه استان اعلام می داریم که با حضور خود در یوم الله 9 دی، تجدید عهد دیگری با پیر فرزانه انقلاب و خلف اصلحش، مقام عظمای ولایت داریم و از مجموعه دستگاه های مسئول خواهان اشد مجازات برای عناصر فتنه هستیم.