یوسفی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان این نکته که سند دانشگاه اسلامی از اسناد بالا دستی و مورد توجه وزارت خانه است، گفت: سند دانشگاه اسلامی از اسناد بالا دستی نظام و وزارت علوم بوده و بی توجهی به آن صورت نمیگیرد.
وی ادامه داد: از زمانی که این سند تصویب و نهایی شده است مدت زمان طولانی نمیگذرد و در این مدت تلاش مسئولان دانشگاه در عملیاتی کردن این سند بوده است؛ اما زمان را نباید در این میان فراموش کرد، زیرا برای چنین برنامههای جامعی زمان نیاز است تا اثر کار دیده شود.
تلاشهای صورت گرفته قابل تامل است
معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد تلاشهای صورت گرفته در سطح وزارت خانه، شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاهها را در خصوص سند دانشگاه اسلامی قابل تامل دانست و گفت: بسیاری از مضامین و جهت گیریهای اصلی این سند مبنای برنامه ریزیهای صورت گرفته در دانشگاه شده است.
یوسفی برنامههای راهبردی دانشگاه فردوسی را بر مبنای سند دانشگاه اسلامی دانست و متذکر شد: در سند دانشگاه اسلامی پرداختن مسئولان، دانشجویان و تشکلهای دانشجویی به تولید علم و فناوری مورد توجه قرار گرفته است.
نگاه ما به تشکلهای دانشجویی خوشبینانه است
معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد نگاه خود را نسبت به همه جهات در دانشگاه از جمله تشکلهای دانشجویی خوشبینانه دانست و بیان کرد: شور و اشتیاقی که در میان تشکلهای دانشجویی وجود دارد و افزایش فعالیت و تعداد این تشکلها نشان میدهد در همه بخشها فضای خوشبینانه و شرایط خوبی حاکم است.
وی از افزایش تعداد نشریات دانشجویی نیز به عنوان یک نقطه اتکا و امید در میان تشکلهای دانشجویی یاد کرد و در پاسخ به فعالیتهای صورت گرفته از سوی تشکلهای دانشجویی از جمله انجمنهای علمی افزود: اینکه انجمنهای علمی، فعالیتی غیر علمی داشته باشند به طور کلی پذیرفته نیست.
یوسفی خاطرنشان کرد: برخی انجمنهای علمی از جمله انجمن علمی حقوق و علوم سیاسی گاه به موضوعاتی میپردازند که در حوزههای دیگر از جمله علوم انسانی و بر عهده تشکلهای دیگر است.
انجمنهای علمی اجازه ندارند مانند دیگر تشکلها رفتار کنند
معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد پرداختن به موضوعاتی مانند مجازات، آسیبهای اجتماعی و امربهمعروف و نهیاز منکر را در حوزه کار انجمن علمی حقوق دانست و گفت: برنامههایی در حوزه مناسبتهای مردم و حکومت و تحلیل قدرت و سیاست نیز احتمال دارد از سوی انجمنهای علوم سیاسی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان این نکته که انجمنهای علمی اجازه ندارند کار تشکلهای دانشجویی و دیگر کانونها را انجام دهند، متذکر شد: اصل و اساس کار انجمنهای علمی مشخص است و آنها باید مانند دیگر تشکلهای دانشجویی و کانونها برنامههای خود را دنبال کنند.
یوسفی در پایان گفت: البته از سوی برخی انجمنهای علوم انسانی رفتاری مشابه دیگر تشکلها آن هم به صورت موردی گاها دیده میشود؛ که نباید این موارد بسیار محدود را به تمام انجمنهای علمی جامعیت داد.