به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اکبر جلالی امروز در همایش«تبلیغات، بازاریابی و کسب و کاری مجازی» که در مجموعه فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد با بیان اینکه IT و فناوری در ایران در سال ۸۲ و از مشهد آغاز شد، گفت: امروزه روشهای سنتی در اقتصاد جهانی جایی ندارد.
وی ادامه داد: چنانچه استانی و یا کشوری تفکر کنیم و تفکر جهانی شدن را نداشته باشیم به هیچ چیز نمیرسیم. عدم درک جهانی شدن مشکل اصلی کشور ما است.
پدر فناوری ایران با اشاره به اینکه کشور روسیه و چین با تفکر جهانی شدن، اقتصاد خود را متحول کردهاند، تصریح کرد: اقتصاد ما باید به سمت اقتصاد دانش بنیان هدایت شود، لازمه اقتصاد دانش بنیان اینترنت پر سرعت است.
جلالی ضمن بیان اینکه با افزایش سرعت اینترنت، روند فناوری و جهانی شدن کشور سرعت بیشتری میگیرد، گفت: سرعت اینترنت در ایران متناسب با حجم اطلاعات جهانی نیست و در این زمینه ما پس رفت داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه در اقتصاد دانش بنیان کیفیت حائز اهمیت است و درآمد بر اساس سعی و تلاش افراد در نظر گرفته میشود، تصریح کرد: هر چه جریان اطلاعات در کشور بالا برود و به سمت جهانی شدن حرکت کنیم، اقتصاد رونق میگیرد.
پدر فناوری ایران گفت: ۹۷ درصد سرمایههای جهان بر اساس اعتبار افراد و شرکتها است و سه درصد این سرمایهها عامل فیزیکی دارد.
جلالی با اشاره به اینکه متاسفانه در کشور ما به عامل فیزیکی بیشتر تاکید میشود، افزود: از دولتمردان درخواست کردم که سرمایه اعتباری کشور را افزایش دهند.
وی خطاب به دولتمردان گفت: برای تسریع در فرآیندهای بازرگانی باید ویزا را حذف کرد.