به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، امیرحسین مهندسی در نشست خبری تحت عنوان «انتخاب رئیس دانشگاه تهران توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی» گفت: اولین برخوردم با دکتر نیلی توسط خانم صدر، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده فنی انجام شد.آنها درصدد حذف تفکرات و آثار علامه مصباح بودند و موافق بودند که آثار عبدالکریم سروش ترویج شود و فقط انسانهای را انتخاب میکردند که با آنها موافق باشند.
وی پیرامون اردوی دانشجویان جدیدالورود گفت: همزمان با برگزاری اردوی دانشجویان جدیدالورود، سرپرستی دانشکده فنی نیز به عهده نیلی بود، اردوی ما یک اردوی مختلط بود که خلاف آنچه که مقام معظم رهبری خواسته بودند اتفاقات جالبی افتاد و پیرامون اولیات اسلام مانند نماز، هیچ اعتنایی نمیشد و فضای بیبند وباری وجود داشت.
مسئول بسیج دانشجویی سابق دانشکده مواد و متالوژی در ادامه از وجود معاون روابط عمومی با شرایط خلاف اسلام خبرداد و گفت: زهرایی، معاون روابط عمومی و بین الملل دانشکده فنی بود که در بحث حجاب هیچ قید و بندی نداشت و حتی با نامحرمان دست میداد من میخواهم در مورد زمانی صحبت کنم که نیلی مسئولیت دانشکده فنی را تحویل داد و به دانشکده مواد و متالوژی وارد شد وی در این بخش در کلاسهای دانشگاه به راحتی به نظام و مسئولین ارشد نظام طعنه میزد و تفاوت رفتاری با بچههایی که در تشکلهای مخالف اصلاح طلبان داشتند در رفتار وی مشهود بود.
مهندسی در خصوص فتنه ۸۸ گفت: در فتنه ۸۸ نیلی رفتار و اخلاقش بروز بیشتری داشت، روزهای که نظام به دنبال حفظ آرامش فضای دانشگاهها بود، وی رفتاری ۱۸۰ درجه مخالف با بیانات رهبری میکرد.
مسئول بسیج دانشجویی سابق دانشکده مواد و متالوژی توصیه به تعطیلی کلاسها در زمان فتنه را یکی از موارد فعالیت نیلی دانست و افزود: در قضیه نامه ۱۱۰ تن از اساتید به مقام معظم رهبری این فرد به شدت به دنبال جمع کردن امضاء بود.در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشکده نیلی هم حضور داشت یکی از دانشجویان به وضعیت عفاف و حجاب و اتفاقات مفسده انگیز اعتراض کرد و مطلبی گفت و پاسخ نیلی جزء تمسخر و طعنه درباره این واجب فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر نبود.
وی در ادامه تصریح کرد: نیلی به شدت موجب تشویق و ترغیب دانشجویان برای خروج از کشور بود یعنی به دنبال فرار مغزها بود اکثر کسانی که با وی پروژههای خود را بر میداشتند نخبههای دانشکده بودند که همگی قصد خروج از کشور را داشتند.
مهندسی در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت برخورد دوگانه ایشان با تشکلهای دانشجویی در دو طیف مذهبی و غیرمذهبی و بسیجی و غیربسیجی به وضوح مشخص است و نیلی یکی از بنیانگذاران جشنهای مبتذل فارغ التحصیلی بود که در آن جشنها مستقیماً شعرهای پیرامون دیکتاتور بودن شخصیتهای نظام خوانده میشد.