به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، علیرضا عکافزاده در نشست هم اندیشی «تولید ملی» که در مجتمع رسانه ای کویر کرمان برگزار شد، در رابطه با با عدم پرداخت یارانه به صنایع گفت: به شمشی که از فولاد خوزستان به عنوان ماده اولیه برای کارخانه ی ما ارسال می شود؛ نه تنها یارانه ای پرداخت نمی شود و بلکه کارخانه هم دو درصد کارمزد دریافت می کند.
مدیر عامل مجتمع صنایع فولاد کرمان در رابطه با ارتباط صنعت و دانشگاه نیز گفت: متاسفانه ارتباط دانشگاه با صنایع در حد حضور دانشجویان برای گزراندن دوره کارآموزی و بازدید های گروهی و دانشجویی است.
وی با اشاره به اینکه بارها از دانشگاه ها خواسته شده که گزارش بازدید خود را از کارخانه به ما ارائه دهند، بیان داشت: ارائه این گزارشات می تواند باعث پیشرفت و همکاری بیشتر بین صنعت و دانشگاه باشد که متاسفانه این کار توسط دانشگاه ها صورت نمی گیرد.
عکافزاده در رابطه با واردات بی رویه در دولت نیز گفت: ما برای تولید فرومنگنز در کشور 3.5 میلیارد سرمایه گزاری اولیه انجام دادیم که هفت ماه است این پروژه متوقف شده است؛ چرا که دولت پولی را از کشور هند بدهکار بوده که به جای آن فرومنگنز وارد کرده و در انبارها مانده است؛ به همین دلیل دیگر کارخانه های تولید فرومنگنز در کشور نیز تعطیل شده اند.
مدیر عامل مجتمع صنایع فولاد کرمان ادامه داد: با احداث این واحد تولیدی بیش از 50 نفر به صورت مستقیم می توانستند مشغول به کار شوند و این تعداد برای مناطق کوچک یعنی کاهش فراوان بی کاری.
وی با تاکید بر اینکه دولت از صنایع حمایت نمی کند، گفت: دلیلی برای واردات کالاهایی که در داخل تولید می شود وجود ندارد.
عکافزاده همچنین از شهرداری بردسیر گلایه کرد و گفت: شهرداری بردسیر بعد از 14 سال که از فعالیت این کارخانه می گذرد و اکنون در حال توسعه و بهرهبرداری از فازهای جدید صنعت فولاد در این شهرستان است مبلغ سه و نیم میلیارد بابت پروانه ساخت سوله ها در زمان احداث کارخانه درخواست کرده است که این موضوع جای تعجب بسیار دارد.
وی افزود : نهاد ها و ارگان های دولتی و غیر دولتی می بایست کمک حال صنایع باشند نه اینکه جلوی پیشرفت صنایع موانع ایجاد کنند.