رحمت الله روحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: با توجه به قدرت گرفتن جبهه مقاومت و نفوذ قدرت ایران در منطقه، فضای ریاست و مدیریت عربستان در منطقه محدود شده، بطوریکه هر چه میدان نفوذ ما بیشتر شود میدان نفوذ عربستان در منطقه نیز محدود میشود.
وی افزود: بحث نفوذ ایران در مسائل اعتقادی و مذهبی ریشه دارتر میشود؛ چرا که زمانی جبهه مقاومت توسعه و قدرت پیدا کند مسلمانان به سمت نظام جمهوری اسلامی ایران روی میآورند و از عربستان فاصله میگیرند و این مساله سبب شده تا حساسیت عربستانیها نسبت به نفوذ منطقه ای ایران افزایش یابد.
این استاد دانشگاه بیان داشت: عربستان ایران را به مثابه قدرت مذهبی میبینند که در صدد نفوذ در خاورمیانه با هدف گسترش مذهب تشیع و به قدرت رساندن یاران خود در کشورهای مختلف منطقه ای از دریچه ایدئولوژی ویژه خودش است.
روحی پایبندی به اصول و ارزشهای دینی را توسعه نفوذ و قدرت ایران در منطقه عنوان کرد و افزود: حمایت از فلسطین و شعار «مرگ بر امریکا» و «مرگ بر اسرائیل» و مبارزه با استکبار جهانی جزو اصول و ارزشهای دینی ماست و ما باید نسبت به این اصول، موازین و ارزشهای خود پایبند باشیم.
وی در رابطه با سیاست ایران در مقابله با سیاست خصمانه عربستان خاطرنشان کرد: سیاستی که میتوانیم اتخاذ کنیم این است که دست از ارزشهای خود برنداریم.
این استاد دانشگاه گفت: سیاست وزارت خارجه در دولت یازدهم ارتباط با کل کشورهای دنیاست و در این خصوص کشورهایی که در همسایگی ایران قرار دارند از جمله عربستان را در اولویت قرار داده است ولی این ارتباط به چه ارزشی باید باشد!
روحی با اشاره به اینکه گروهک تروریستی داعش به سرکردگی امریکا و پولهای رژیم سعودی تشکیل شده است، گفت: ما به آینده ارتباط با عربستان خوشبین نیستیم.