به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه پیام نور به دنبال حضور در کشورهای خارجی و عرصه های بین المللی و مرزگستری برای جمهوری اسلامی ایران است به همین خاطر این دانشگاه در بیش از 80 کشور مختلف اقدام به جذب دانشجو کرده است.
دستاوردهای دانشگاه پیامنور را میتوان به اشتغال به تحصیل بیش از 850 هزار دانشجو در سال 1393در این دانشگاه، پوشش حدود 30 درصدی از کل دانشجویان کشور، توسعه بیش از 500 مرکز و واحد دانشگاهی در اقصی نقاط کشور، کسب رتبه دوم آسیا و رتبه ششم جهان در میان دانشگاههای باز و از راه دور، و کسب رتبه برتر فرهنگی دانشگاههای ایران در سال 1389 و کسب رتبه برتر خدمت رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال 1390 اشاره کرد.
دانشگاه پیامنور دارای مراکز متعدد ورزشی، مذهبی، و کانونهای فرهنگی و امور فوق برنامه بوده و سعی در هدایت انرژی بالقوه جوانان در مسیرهای صحیح را دارد. گسترش هر چه بیشتر تبادل اطلاعاتی علمی با دانشگاهها و مجامع معتبر تحقیقاتی بین المللی، از جمله اهداف دانشگاه پیامنور بوده که از مهمترین فعالیتهای صورت گرفته در این حوزه میتوان تفاهم نامهها و قراردادهای همکاری منعقد شده با دانشگاههای: رادیو تلویزیونی (چین)، ایندیراگاندی و جامع ملی اسلامی (هندوستان)، چندرسانهای و بینالمللی اسلامی (مالزی)، تشرین، افتراضیه و دمشق (سوریه) را نام برد.
این دانشگاه همچنین در چندین مجمع علمی بین المللی معتبر در دنیا مانند: انجمن آسیایی دانشگاههای باز، انجمن بین المللی آموزش باز و از راه دور و اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام عضویت فعال دارند.
با توجه به ظرفیت و پتانسیل این دانشگاه در کردستان عراق شعبه جدیدی احداث شده است که عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های این استان انجام شده است.
حضور مستقل دانشگاه پیام نور در اقلیم کردستان عراق به عنوان یک بازار انجام شده و استقبال خوبی هم از این دانشگاه در این استان به عمل آمده است.
شیوههای مختلفی برای پذیرش ترتیب داده شده که البته در مراکز خارج از کشور ارزیابی مدارک انجام می شود و پس از آن سوابق تحصیلی افراد بررسی می گردد و براساس آن اجازه تحصیل داده می شود.
نمایندگان وزارت علوم از مرزگستری دانشگاه پیام نور اطلاع دارند و حتی این دانشگاه با دولت مرکزی عراق نیز در حال رایزنی است تا بتواند در کل این کشور فعالیت خود را گسترش دهد.