به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش بصیرت و استکبارستیزی به مناسبت ۱۳ آبان در دانشگاه خواجه نصیر با حضور حسن عباسی برگزار شد.
حسن عباسی در این مراسم با اشاره به فرا رسیدن یوم الله ۱۳ آبان و یاد و خاطره تسخیرکنندگان لانه جاسوسی گفت: در ۱۳ آبان ۵۸ در آستانه دفاع مقدس و عملیات چریکی جنوب کشور تسخیر کنندهها به شهادت رسیدند و یاد و خاطرهشان همچنان باقی است.
وی افزود: ریشه کن کردن سیاست دیپلماتیک امپراطوری عظیم ایالات متحده از این کشور در سال ۵۸ و این وضعیت حیرت انگیز که کسی باور نمیکرد ۳۵ سال کشوری بتواند بدون ایالات متحده روی پا بماند و حیات سیاسی اجتماعی خود را رقم بزند و این واقعیتی است که مردم ما توانستند به نتیجه برسانند. امروز در شرایطی در ۳۷ سالگی جمهوری اسلامی یاد و خاطره آن واقعه را گرامی میداریم که ۳۵ سال جامعه پویا و فعال در مسائل داخلی و منطقهای و قدرت تاثیرگذار کلیدی بدون تعامل با سیستم هژمونی سیستم سلطه طلب و سیطره جوی جهانی که در تمام ۲۵، ۲۶ سال که هر آنچه از دستش بر میآمد علیه این مردم از جمله کودتا، جنگ تحمیلی، زدن هواپیما و تحریم اقتصادی از دستش بر میآمد انجام داد.
عباسی اظهار داشت: آمریکا هر آنچه که در چنته داشت و تمام گزینههایش را رو کرد اما امکان به زانو درآوردن این ملت را نداشت. تجربه عظیمی ملت ایران در برانداختن وزارت خارجه آمریکا داشتند. آمریکا خودش را امپراطور اصلی جهان میداند. ۵۰ ایالت در داخل خاک خود آمریکاست و بقیه کشورها را سایر ایالت خودش محسوب میکند. در واقع آمریکا این ایالتها را مدیریت میکند.
وی اظهار داشت: دستگاه سیاست خارجی آمریکا به خودش اجازه میدهد اینها را مدیریت کند همان گونه که وزارت کشور در هر کشوری استانها را مدیریت میکند. مانند یک وزیر کشور تمام کشورهای دنیا را مانند یک ایالت میداند که متعلق به ایالات متحده است. به این جهت است که وقتی ریشه ایالات متحده در لانه جاسوسی کنده شد مشخص شد که سفارت در نظر ایالات متحده چیزی جز مدیریت آن جامعه نیست. یعنی حق دارد با همه احزاب ارتباط بگیرد و مدیران را جابه جا کند و ساز و کارها را جلو ببرد و در واقع سیستم جاسوسی را در کشور مقابل راه اندازی میکند.
عباسی یادآور شد: سیاست آمریکا در ایران این بود که در کشوری مثل ایران اهداف ایالات متحده اهداف اول تعریف میشد و ایران نمیتوانست اولویت تعیین کند. حرف آمریکا در خصوص انرژی هستهای این است که در حیطه انرژی هستهای داشتن دانشمند کار ایران نیست! شما میتوانید به عنوان دانشجو در دانشگاه خواجه نصیر فعالیت داشته باشید اما فقط میتوانید به عنوان یک تکنسین در ناسای آمریکا کار کنید و به عنوان یک نیروی فنی در کنار دست مستشاران نظامی آمریکا فعالیت داشته باشید.
کارشناس مسائل استراتژیک ادامه داد: این گونه فعالیتهای آمریکا در کویت، قطر و عربستان و تمام کشورهای منطقه و تحت سلطه آمریکا وجود دارد. در واقع این کشورها هیچ گونه تصمیم گیر در کشورشان نیستند. در واقع کسی که امروز در کشور زیر سی سال سن دارد شیرینی و هلاوت استقلال را نمیتواند مزه کند چرا که شما در شرایطی به دنیا آمدهاید که کشور شما قدرت استکبار را نداشته است و ندیدید که یک روز فرانسوی، انگلیسی و یا آمریکایی به شما در خیابان زور بگوید. بنابراین درک وجود یک سلطه گر برای این نسل بسیار سخت است.
وی گفت: در چنین شرایطی ما ۱۳ آبان را پیش رو داریم که دانشجویان خط امام لانه جاسوسی را فتح میکنند و امام از آن به عنوان انقلاب دوم یاد میکند. امروز مجددا همان فرهنگ دولت محافظه کار و لیبرال نهضت آزادی در جامعه ما ریشه دوانده امام هم در آن زمان هم جبهه ملی را فاقد مشروعیت اعلام کرد و هم نهضت آزادی را.
عباسی تصریح کرد: امروز متاسفانه در کشور جریانی که نهضت آزادی در سال ۵۸ دنبال میکرد نیز فرصت بروز پیدا کرده است.
کارشناس مسائل استراتژیک خاطر نشان کرد: در خاورمیانه دو بلوک قدرت وجود دارد ایران و رژیم صهیونیستی. بلوک ایران شامل عراق، سوریه، حزب الله و.... که از شرفشان دفاع میکنند و رژیم صهیونیستی که قطب مخالف ایران است که شامل عربستان سعودی و خلیج نشینان است. در این فضا تکیه گاه بلوک ایران خداست و تکیه گاه بلوک رژیم صهیونیستی ایالات متحده. امروز منطقه جنوب غرب آسیا مرکز دو شقه کردن عالم در حیطه بین المللی است آنچه که امروز در سی و هفتمین سالگرد انقلاب مد نظر ماست این است که دار و دسته نیویورکیها را بشناسیم!
** قدرت جهان از نیویورک جهان را اداره میکند
کارشناس مسائل استراتژیک بیان داشت: قدرت اول جهان از نیویورک جهان را اداره میکند. نسل شما باید از دیوارهای نیویورک بالا برود. چه کسی گفته نیویورک مرکز جهان است؟ مثلثی که نیویورک را به عنوان مرکز جهان و جناح نفاق شکل میدهد چیست؟ این مثلث را باید بشناسید. اولین ضلع این مثلث «وال استریت» است نبض نظام مالی آمریکا عموما، و نظام مالی جهان خصوصا در اینجا میزند آنچه که در رسانههای ما به آن توجه نشد اینکه جنبش وال استریت جنبش اقتصادی نبود بلکه جنبش فرهنگی و اجتماعی بود.
** در یک دوره ۲۰ ماهه ۱۸۰ هزار میلیارد تومان از ثروت این ملت در بورس پرید
استاد دانشگاه اضافه کرد: ما امروز یک مسئله کلیدی داریم جنبش فرهنگی وال استریت میگفت ۹۹درصد هستیم که حقمان را یک درصد خورده. این حق یک درصد را شما در نامه ۴ وزیری که به رئیس جمهور نوشتند میبیند از دی ماه ۹۲ تا شهریور۹۴ در یک دوره ۲۰ ماهه ۱۸۰ هزار میلیارد تومان از ثروت این ملت در بورس پرید. نامه علنی شد و دولت مجبور شد ماله کشی کند.
وی افزود: جریانی به نام شورای فقهی بورس راه افتاده، الان روحانیهایی که سر کار میآیند مصداق روحانیت منهای اسلام هستند این همان مسئلهای بود که امام نسبت به آن هشدار داد و آن را خیانت به اسلام دانست. ۱۸۰هزار میلیارد تومان از ثروت ملت در بورس تهران پرید این پولها کجا رفته؟ شعبده بازی که نکردید ۹۹ درصد مردم پولشان در بورس است از سال ۹۲ مردم پولهایشان را در بورس گذاشتند و همه این پولها در این مدت زمان از بین رفته است و به کیسه یک درصد رفته است.
وی بیان داشت: اساس بورس بر قمار است مسئله این دولت و آن دولت نیست باید بایستیم و بگوییم که بورس حرام است وقتی چهار وزیر اعتراض میکنند مشاور رئیس جمهور به جای توضیح به وزرا تهمت میزند. پولهای این ملت به راحتی به جیب استکبار میرود اما صدایی از دولت در نمیآید. برای مثال یک شهر ۳۰ هزار نفری ۶ میلیارد تومان از صندوق قرض الحسنه اش را به گفته برخی از دولتیها در بورس تهران سرمایه گذاری کرده که همه این مبلغ از بین رفته است، پولی که به امانت از مردم گرفته بودند و امروز هیچ کس پاسخگو نیست.
** حکومتی به نام پابرهنگام به کام کاخ نشینان
عباسی اظهار داشت: چرا در حکومت اسلامی یک نفر میتواند زد و بند کند و خانه ۶۰۰ میلیارد تومانی داشته باشد؟ قرارمان این بود؟ حکومت پابرهنهها باید چنین افرادی را داشته باشد؟ حکومتی به نام پابرهنگان و به کام کاخ نشینان. بروید ببینید این فرد با چه کسانی عکس یادگاری دارد. وزارت اطلاعات باید پاسخگو باشد. آیا نمیتوانست به مسئولان هشدار دهد؟ در تشخیص مصلحت چه کار میکردند عکس یادگاری میگرفتند؟ همه در این حکومت مسئول و پاسخگو هستند. چرا یک نفر همه سرمایهها را جمع کند؟ ما نداشتیم در حکومت که فردی خانه، ماشین و حقوق آن چنانی و کذایی داشته باشد.
استاد دانشگاه ادامه داد: مسئولین مملکت که حتی یک بار نمیپرسند که این فرد این همه ثروت را از کجا آورده و فقط عکس یادگاری با او میگیرند! لیبرالیزم بنی صدر را از در بیرون کردند ولی از پنجره تشخیص مصلحت وارد کشور شد. آنها هستند که دم این آدمها را کلفت کردهاند.