به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان در رابطه با تشکیل مجلس جوانان نامه ای نوشت.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در هر جامعه ای، گروهی که بخواهد حقوق خود را در آن جامعه پیگیری کند، نماینده یا نمایندگانی را از جانب خود برای مطالبه خواسته های خود از مسئولین مربوطه انتخاب می کند.
در ایران اسلامی که درصد بالایی از اجتماع آن را جوان تشکیل می دهد و هم چنین وجود مشکلاتی چون درصد بالای بیکاری، مشکلات ازدواج جوانان و سربازی که با کم توجهی مسئولان امر چون وزارت ورزش و جوانان برطرف و یا حتی کاسته هم نشده است، نیاز به وجود نهادی برون آمده از جوانان این کشور احساس می شود.
طرح تأسیس مجلس جوانان عنوانی است که شاید جوابی به این نیاز باشد. اعضای این مجلس باید برآمده از نظر تمام جوانان این کشور بوده و وظیفه شان رسیدگی به مسائل جوانان باشد.
امروز، خبر مجلس جوانان نه تنها نوید راهی برای حل مشکلات جوانان نمی دهد بلکه گویا قرار است بلندگوی جناح خاصی در کشور شده و منافع انتخاباتی آن جناح را در انتخابات پیشرو تأمین کند.
علاوه بر غیرقانونی بودن تأسیس آن و برگزاری جلسات هیات مؤسس آن در مرکز پژوهش های مجلس که نشان از سیاسی بودن چنین جریانیست، حمایت بعضی از اعضاء آن از سران فتنه در صفحات فضای مجازی، پرده های دیگری از این جریان را نمایان می کند.
جای تأمل است که چگونه نمایندگان از برگزاری جلسات آنها در مجلس مطلع نبوده اند؟ در صورتی که اطلاع داشته اند، چگونه اجازه برگزاری جلساتی که مغایر با قانون اساسی است را در محل قانون گذاری کشور داده اند؟
اصلاح طلبانی که ادعای قانون گرائی دارند، چگونه می توانند از یک جریان غیر قانونی حمایت و با آنها جلسه برگزار کنند؟ آیا این حمایت های نزدیک انتخابات، فضای کمیته صیانت از آراء را در انتخابات ۸۸ القا نمی کند؟ آیا قرار است نظر تمام جوانان کشور به سمت جناح خاصی جلوه داده شود؟
آیا حضور اعضاء غیر رسمی آن (به علت انتخاب نشدن آنها توسط جوانان کشور و نبود نماینده تمام اقشار و اقوام کشور در آن) در مجامع بین المللی به عنوان نماینده جوانان جمهوری اسلامی حمایت از یک روند غیر قانونی و ظلم به این قشر جامعه نیست؟
اسم این مجلس در ابتدا می توانست برای جوانان کشور نوید بخش باشد ولی در شرایط فعلی و تا زمانی که قانونی پیرامون آن در مجلس تصویب نشده، شرح وظایفی برای آنها به صورت مشخص تعیین نشده و انتخاباتی برای نمایندگان آن مجلس برگزار نشده است، نه تنها نمیتوان آن را به عنوان راه حل برطرف کردن مشکلات جوانان مطرح کرد، بلکه گویا قرار است مشکلی بر مشکلات این قشر اضافه می کند.
در این امر هوشیاری بیشتر نمایندگان پیرامون این موضوع انتظار ما جوانان است.
جامعه اسلامی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی