به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو عصر امروز برنامه ای با عنوان «موشکافی جریان فتنه و نفوذ» به همت بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با حضور محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برپا شد.
در این برنامه محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آنچه که به صورت فتنه کشورمان را دچار مشکل کرد محصول نفوذ برخی نخبگان و خواص جامعه بود. البته نفوذ تنها به این معنی نیست که عامل گیری صرف توسط دشمن صورت بگیرد و به طور طبیعی برخی از مسئولین سیاسی کشور تحت تاثیر حرف های دشمن قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: 9 دی هم اتفاق نادری است که حاصل نفوذناپذیری ملت بود و در آن روز ملت رشادت و بلوغی از خود نشان داد که مانند گذشته نتوانست عملیات نفوذ بر روی مردم تاثیر بگذارد.
صفارهرندی با بیان اینکه در فتنه روزهای سختی را به خود دیدیم ولی از آن به خوبی رد شدیم، اظهار داشت: در آن روزها صدها هزار نفر به گمان اینکه حقشان ضایع شد به خیابان ها ریختند ولی به تدریج این موضوع توسط رهبر معظم انقلاب و برخی آگاهان جامعه تبیین شد که به ریزش فتنه گران منجر شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نفوذ را به معنای اثرگذاری دانست و گفت: اگر تیری وارد جایی شود، بر آنجا اثر می گذارد. باید جنبه های مختلف نفوذ را درباره نظام خودمان بررسی کنیم، نفوذ نظامی از جمله تقسیمات نفوذ از سوی دشمن بود و آن ها پس از بررسی نقاط آسیب پذیر و ضعف آماده برگزاری عملیات میشدند و نفوذ گاهی در ابعاد کوچک و گاهی هم تا قلب مرکزیت حکومت پیش می رفت.
وی با ذکر مثالی پیرامون نفوذ نظامی افزود: اسرائیل در زمانی که وارد جنگ با لبنان شد، پس از چند ساعت تا قلب بیروت پیش رفت. اما همین اسرائیل در جنگ 33 روزه نتوانست بیشتر از 5 کیلومتر حرکت کند، چرا که سد دفاعی محکمی در برابرش وجود داشت.
صفارهرندی نفوذ امنیتی را یکی دیگر از شعب نفوذ دانست و گفت: در نفوذ امنیتی گروهی با پنهان کردن هویت خود، در جایگاه حساس کنار مقامات عالی رتبه کشور می روند و با گرفتن فرمان به دست خود، منتظر می مانند. مثلا در 17 تیر دشمن با نفوذ و جلب اعتماد مسئولین بمب گذاری کرد و شهید بهشتی را به شهادت رساند، کاری که دشمن درباره آن تصور میکرد با همان ضربه، انقلاب سر جای خود نشسته و دست از مبارزه با نظام سلطه برمی دارد ولی حکومت ما با رهبری آگاه و شجاع از عملیات نفوذ با موفقیت جلوگیری کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: امروز نظام به بلوغی رسیده که دیگر نفوذ امنیتی قابل مهار است. بعد از نفوذ امنیتی و نظامی جنس جدیدی از نفوذ سر کار آمد که به اقتضای آن زمان طبیعی بود.
وی تصریح کرد: زمانی که به کارنامه دولت موقت نگاه می کنیم افرادی با نگاه های مختلف هم چون سوسیالیستی، سکولار در آن وجود داشتند که بعدها پرده ها کنار رفت و ماهیت این افراد هم مشخص شد.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی روزگاری پای سفره نظام بودند ولی حلیم دیگر کشورها را هم می زدند، افزود: داستان نفوذهای سیاسی تنها به این زمان ختم نمی شود و باید گفت اولین رئیس جمهور کشور که توانست آرای جامعه را کسب کند، بعدها در اسناد لانه جاسوسی مشخص شد که ابوالحسن بنی صدر دارای کد رمز از سوی منابع اطلاعاتی آمریکا بود و زمانی که در پاریس بود توسط سفارت آمریکا یارگیری صورت گرفته بود. خودش هم این موضوع را رد نمی کند و مدعی بود که ارتباط آن با سفارت آمریکا صرفا مشورت اقتصادی بوده است. این در صورتی است کسی که مشورت می دهد نیازی به داشتن کد رمز از سوی منابع اطلاعاتی آمریکا نیست.
برخی ازافراد در کشور ماهستند که«شعار نه غزه نه لبنان »رادر سال ۸۸سردادند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به کارکردهای شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان به عنوان یک دروازه بان محکم در مقابل حرکت های گل به خودی می ایستد و این یکی از کارکردهای اصلی این شورا است.
وی با بیان اینکه دشمن برای نفوذ نظامی تمام زور خود را در هشت سال جنگ تحمیلی زد ولی موفق نبود، گفت: دشمن خیال کرد که نیروهای نظامی ما سست شده اند، ولی پس از آن شاهد عملیات مرصادی بود که لرزه به اندامش انداخت. معمولا نفوذ از جنس سیاسی، امنیتی، نظامی در فقدان مراکز امنیتی اتفاق می افتد.
صفارهرندی با طرح این سوال که آیا دشمن در مقابل جریانات پیش آمده در کشورمان احساسی برخورد می کند؟ گفت: خیر، دشمن در حال برنامه ریزی برای باز کردن راه های دیگر نفوذ است. نفوذ فرهنگی گزینه بعدی دشمن است. برخی معتقدند موضوعات امنیتی پیرامون عراق، سوریه، لبنان به ما مربوط نیست، این نگاه در ظاهر موجه است و این افراد کسانی هستند که شعار «نه غزه نه لبنان» را در سال 88 سر دادند، ولی اتفاقا این افراد دارند «مرگ بر ایران» می گویند چرا که از طریق قطع کردن دست کشورهایی که می توانند در زمان سختی به کمک مان بیآیند موجبات ضربه زدن به کشور را فراهم می کنند.
برخی آقایان درکشور ما به دنبال تغییر شعارهای انقلاب هستند و ولایت فقیه وعزاداری امام حسین علیه (ع) رانشانه گرفته اند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مدعیان شعار «جانم فدای ایران» در کارنامه شان فدا شدنی برای کشورمان نیست، گفت: به هر حال کشورما روزی درگیر تاخت و تازهای دشمنان قرار گرفت. چند نفر از این افرادی که شعارهای «جانم فدای ایران» را بر لب دارند در آن زمان به پیروزی مان کمک کردند؟ این افراد خواهان تغییر شعارهای انقلاب هستند و ولایت فقیه و عزاداری امام حسین را نشانه گرفته اند چرا که از سوی این موارد به منافع شان ضرر وارد شده.
وی با بیان اینکه جنس نفوذ امروز دیگر از طریق سلاح نیست گفت: برای مثال وقتی قرار است شهدایی که تنها دیگر تکیه ای از بدن هایشان باقی مانده را در دانشگاه دفن کنند، عده ای مانع این کار می شوند. این افراد می خواهند قدرت را ضعف و ضعف را قدرت نشان دهند. هم چنین گاهی در صدا و سیما و دانشگاه ها طوری القا می کنند که هر چه ذلیل تر باشیم بهتر است.
صفارهرندی ادامه داد: آقایی به خود جسارت می دهد برای تطهیر اسرائیل کتاب می نویسد و برای تطهیر کردن منفورترین چهره ها در جهان کمر همت بسته اند. فکر آن ها فاسد است. دیده شده که فلان چهره کشور زمانی که یک اجتماعی را می بیند لیچاری را به نیروهای مسلح می چسباند. باید گفت ذهن آن فرد آلوده است و برآوردش هم اشتباه است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: 4 سال پیش رئیس CIA می گفت برای داشتن خاورمیانه ای بدون بشار برنامه بریزید، تظاهرات گسترده ای پیرامون این صحبت در سوریه صورت گرفت. حتی آنهایی که دیپلماسی خود را به عنوان نسخه شفابخش کشور می دانند، آنجا که می خواهند با رقیبانشان چانه بزنند برمبنای مقاومت مردم صحبت می کنند. همچنان که می دانید کری در نشستی خواهان ترک جلسه ای است و وزیر امور خارجه کشورمان به او می گوید شما که می دانید ایران در خاورمیانه چه قدر موثر است و کری هم اعتراف می کند به این نکته ولی می گوید این توافقات به نفع تان نیست و چون مقتدر شده اید کنگره حاضر به اجرای برجام نمی باشد.
نفوذ فرهنگی خطرناک ترین نسخه نفوذ دشمن
وی با بیان اینکه نفوذ فرهنگی از خطرناک ترین نسخه نفوذ دشمن است گفت: عامل گیری ها در این نوع نفوذ هم چون نفوذ امنیتی و نظامی نیست. برآوردهای غلط عامل ایجاد نفوذ فرهنگی می باشد. امروز دیگر آقایی که در روزگاری خیلی انقلابی بود رفته رفته مزه دنیا را چشیده و برآوردش تغییر کرده است. همین افراد آلوده دنیا شده اند چرا که روزی ما پای منبرها و خطبه هایشان می نشستیم و آنان از عدالت و نفی رژیم سلطه صحبت می کردند. اما امروز تعلقاتشان تغییر کرده و اطرافیانشان آنها را پیش می برند.
صفارهرندی با ذکر مثالی پیرامون این نکته افزود: در تاریخ زبیر کسی بود که شمشیرهای بسیاری را در راه اسلام زد، کسی بود که پس از دنیا رفتنش امیرالمومنین(ع) شمشیر او را بوسه زد به این منظور که شمشیرش اسلام را نجات داد و درباره او اهل بیت همان چیزی را که درباره سلمان فارسی می گفتند پیرامون زبیر هم صحبت می کردند تا اینکه پسرش وجهه پدرش را خراب کرد. باید گفت برخی خودشان و برخی دیگر پسرشان آبروی آن ها را می برد. گاهی هم افراد و تیم های اطرافشان آن ها را مفسد می کنند که همه این ها جزو شعله های نفوذ فرهنگی است.
بی تفاوتی هاشمی نسبت به انتخاب یک فتنه گر به عنوان مشاور رئیس مجمع
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر مثالی ادامه داد: عبدالحسین هراتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان مشاور رئیس مجمع انتخاب شد. کسی که به امام و نظام اعتقادی نداشت و در فتنه 88 نامه ای را به یکی از سران فتنه نوشت و امام را جلاد و دیکتاتور معرفی کرد و او هم در پاسخ گفت که ناامیدم از تو که باز هم پیرامون امام صحبت می کنی. این آدم مشاور مجمع شد زمانی که هاشمی را از این موضوع مطلع کردیم توضیح وی در مورد انتصاب هراتی ما را بیشتر ناامید کرد. کسی که امام را دیکتاتور و قاتل می خواند در نظام جایی ندارد.
وی گفت: چرا برخی در مورد اظهارات عده ای بسیجی گارد می گیرند؟ مسئولین چندین هزار تن سیب زمینی را در زیر خاک دفن کردند. اگر عده ای معتقدند که دولت های قبل به واسطه پخش سیب زمینی رای آورده اند امروز خوب بود این محصول با ارزش را به طور پنهانی به مستحقان می دادید و توقع رای هم نداشتید. ما یک عمر نظام فاسد غربی را نفی کرده ایم که آن ها برای تنظیم بازارهایشان میلیون ها تن گندم را به دریا می ریزند و حاضرند مادرهای آفریقایی شاهد مرگ فرزندانشان در جلوی چشم هایشان باشند. امروز همان تفکر در کشور ما حاکم شده است.
صفارهرندی با بیان اینکه از صادق ترین افراد کابینه بازرگان خود بازرگان بود افزود: چرا که حقیقت خوب و بد را می گفت هر چند که شاید برآوردهایش اشتباه بود. لزومی ندارد که خط کشی بگذاریم و افراد را با خط کش بسنجیم و آن ها را ترد کنیم. من روی حرفم با افرادی است که سیر تا پیاز نظام را به راحتی در اختیار دشمنان قرار می دهند و به تدریج نقاط ضعفشان مشخص می شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بازرگان در مقابل نفوذهای دشمن محکم نبود و کشش ایستادگی را هم نداشت. به قول خودش من ژیان فرسوده ای هستم که نمی کشم ولی امام همچون بولدزی می ماند که در مقابل سلطه می ایستد.
وی در پایان با بیان اینکه دشمن در تلاش است که طرف مقابل را به توهم بیندازد، خاطر نشان کرد: دشمنی که زمانی می گفت که رای خود را در صندوق این نظام ضد آزادی نیندازید از این تئوری ناامید شد و حال می گوید به کسی رای بدهید که کلید مشکلات به دست اوست و می تواند مشکلاتتان را حل کند. این افراد اگر بتوانند آدم های بنجل را در محیط های تصمیم گیری جا می اندازند. ولی بدانند که سد محکمی مانع آنهاست و البته اینان به دنبال افراد ناشناخته ای هستند که آن ها را وارد مجلس کنند.