حسن فیروزشاهیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، ضمن اشاره به این مطلب که در متون دینی به ما توصیه شده است که ایام الله و شعائر دینی و مذهبی خود را پاس بداریم، گفت: به همین دلیل مشاهده میکنید که با وجود گذشت 1400 سال از روز شهادت امام حسین(ع) مسلمین به پاسداشت این روز به عزاداری میپردازند.
وی پاسداشت روزهای مهم را عاملی در جهت زنده نگاه داشتن یاد آن دانست و افزود: با اینکه شش سال از فتنه بزرگ سال ۸۸ و حماسه ۹ دی در آن سال میگذرد؛ باید این حماسه بزرگ را پاس بداریم، همچنین زنده نگاه داشتن ۹دی یک تذکر بزرگ به فتنه انگیزیها و خباثتهایی است که علیه نظام جمهوری اسلامی ایران رخ داد.
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تاکید کرد: ۹دی یادآور پیوند عمیق مردم با ولایت است. مردم در این روز نشان دادند که مقابل رفتارهای خلاف اسلام خواهند ایستاد.
فیروزشاهیان در خصوص علت دعوت از برخی عناصر فتنه در دانشگاهها و دادن مجوز سخنرانی برای آنان، تصریح کرد: علت را در دولت میدانم. مشاهده میکنید روحانی کابینهای را بر سر کار میآورد که یکی از اعضای آن مدیرانی را در آموزش و پرورش میگمارد که برخی از آنان به دلیل نقش داشتن در فتنه در انتخابات سال ۹۰ رد صلاحیت شدند.
وی ادامه داد: این افراد به زاکانی اجازه سخنرانی در دانشگاههای مشهد را نمیدهند و آنگاه به مرعشی این اجازه را میدهند.
فتنه گران درصددند با جوسازی باخت خود در سال ۸۸ را جبران کنند
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تاکید کرد: این افراد میخواهند با جوسازی باخت خود در سال ۸۸ را جبران کنند، البته وزیر علوم خود سابقه سفیدی دارد؛ اما عناصر خارج از دانشگاه برایشان تاثیرگذار هستند.
فیروزشاهیان با طرح این پرسش که مگر ممکن است تشکلهایی که خود را پیرو خط امام (ره) معرفی میکنند عناصر فتنه را به دانشگاه دعوت کنند؟، خاطرنشان کرد: این جرات را مسئولان به آنان دادهاند.
وی در ادامه در خصوص ادعای برخی ابزارهای دست فتنه گران مبنی بر محاکمه سران فتنه، بیان داشت: یکی از منسوبین به جبهه اصلاحات ادعا میکرد که وکیل پرونده مهدی هاشمی گفته است «وی هیچ جرمی مرتکب نشده است؛ بنابراین این سخنانی که مطرح میکنند دستوری است»!!.
چنانچه فتنه گران قانون مدار بودند به حکم مهدی هاشمی تمکین میکردند
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تاکید کرد: چنانچه این افراد به قانون تمکین میکردند؛ باید در خصوص پرونده مهدی هاشمی نیز این اتفاق رخ میداد. رفتار آنان در خصوص پرونده مهدی هاشمی نشان از این دارد این افراد قانون مدار نیستند.
فیروزشاهیان یادآور شد: نظام تا بهمن ماه سال ۸۹ با انان مدارا کرد؛ اما سران فتنه متوجه رافت این نظام نشده و به کار خود ادامه دادند. چنانچه این افراد محاکمه شوند به طور قطع حکم آنان به نفعشان نخواهد بود.
وی ادامه بیان داشت: چنانچه اساس جنبش دانشجویی را ۱۶ آذر ماه سال ۳۲ قلمداد کنیم این حرکت به واسطه مبارزه با استعمار و استبداد به وجود آمد. امروز نیز جنبش دانشجویی باید همان رویه را دنبال کند.
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان یکی از مهمترین وظایف جنبش دانشجویی در مقابل حماسه ۹دی را بازخوانی و مستندسازی آن دانست و گفت: دانشجویان میتوانند با برگزاری برنامه و پخش مستند آن روزها به دانشجویان امروز نشان دهند شش سال پیش چه روزهایی بر این کشور رفت.
عناصر فتنه به جهت اینکه هزینه رد صلاحیت برای شورای نگهبان را بالا ببرند کاندید میشوند
فیروزشاهیان گفت: مطمئنا این عناصر برای اینکه هزینه رد صلاحیت را برای شورای نگهبان بالا ببرند در انتخابات شرکت میکنند تا نشان دهند آزادی نیست همچنین با این حضور درصددند با بهره گیری از فضای دانشگاه جو را التهاب آلود کنند.
وی در پایان ضمن تاکید بر این مطلب که حماسه ۹ دی به تمامی مردم تعلق دارد و نباید آن را حزبی و جناحی کرد، گفت: جنبش دانشجویی در سال جاری باید هوشیارتر از سابق باشد.