حجت الاسلام محمد حسین طاهری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در قم، با اشاره به اینکه ایده دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) قم از سال ۸۴-۸۵ کلیدخورد، گفت: این دانشگاه وابسته به موسسه امام خمینی (ره) است و در آن دروس حوزوی و معارفی برای غیر طلاب ارائه میشود.
رئیس دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) قم با بیان اینکه چند سالی است که کلاسها به صورت مجازی برگزار میشود، افزود: قبلاً برقراری کلاسها به صورت مجازی و نیمه حضوری بود؛ اما به این دلیل که برگزاری کلاسهای نیمه حضوری دارای مشکلاتی بود، از همین رو تصمیم به برگزاری کلاسها به صورت غیرحضوری گرفته شد.
حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه دانشجویان از طریق کنکور سراسری پذیرفته میشوند، گفت: با اخذ مجوز موسسه امام خمینی (ره) از وزارت علوم و شورای عالیانقلاب فرهنگی مقرر شد که در بخش مجازی دانشگاه از طریق کنکور سراسری از میان داوطلبان غیر طلبه دانشجو بپذیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار رشته در دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) قم داریم، گفت: رشتههای فلسفه، کلام، تاریخ و معارف اسلامی رشتههای فعال دانشگاه است و از سال آینده رشتههای اخلاق و علوم قرآنی نیز به مجموعه افزوده شده و رشته فلسفه از میان رشتهها حذف میشود.
رئیس دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) قم با بیان اینکه دو سالی است که رشته فلسفه در این دانشگاه پذیرش نشده است، گفت: فلسفهای که در دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) ارائه میشد برای دانشجویان سنگین بوده و همان دروسی است که در موسسه امام خمینی (ره) ارائه میشد از همین رو تصمیم بر این شد که به سمت رشتههای کاربردیتر حرکت کنیم.
حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه تلاش دانشگاه گسترش رشتهها در دوره کارشناسی ارشد است، گفت: با توجه به اینکه چندین دوره فارغ التحصیل دوره کارشناسی داریم در پی گرفتن مجوزهای لازم برای پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد هستیم.
وی با بیان اینکه بر اساس چشم انداز بحث گسترش موسسه به زبانهای انگلیسی و عربی مطرح است، گفت: متون اولیه تهیه شده؛ اما باید استانداردسازی، ویراستاری و بارگذاری صورت گیرد و انجام این امور نیاز به بودجههای گزاف دارد.
رئیس دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) قم خاطرنشان کرد: در چندین سال گذشته نزدیک به۸۰۰ فارغ التحصیل در دورههای مختلف داشتهایم، همچنین در دوره کارشناسی۱۴۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.