به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از زاهدان، اویسی، سرپرست دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در نشست خبری همایش «راهکارهای تقریب اقوام و مذاهب» با اصحاب رسانه که در سالن کنفرانس حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: اتفاقات نو زمانی در جامعه روی میدهد که ارتباطات ذهنی در جامعه اتفاق بیفتد. تقریب یک پدیده و جنبش است که اگر میخواهد پیشرفت کند باید با تکیه بر تفکر، در بین همه آحاد جامعه نهادینه شود.
وی با بیان اینکه در حوزه دانشگاه باید نسبت به مسائل زیست بوم خود را موظف دانست تصریح کرد: ارتباطات ذهنی به یک نهاد خاص ارتباط پیدا نمیکند؛ بلکه همه نهادها باید دست در دست هم زمینه مناسبی فرهنگی را در جامعه ایجاد کنند.
اویسی با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور میتواند با استفاده از همکاری علما و روحانیون شیعه و سنی به اهداف خود جامعه عمل بپوشاند، خاطرنشان کرد: در تقویت برنامههای فرهنگی باید همه نهادها با دانشگاه همکاری کنند. باید سعی شود گذشتهای که براساس اتحاد بوده در جامعه بیشتر و پررنگتر شود. باید تلاش خود را برای حفظ خرده فرهنگهای مختلف در استان سیستان وبلوچستان به کار برد.
سرپرست دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان درباره انسجام بین اقوام مختلف گفت: توسعه علمی که در دانشگاهها صورت میگیرد با انسجام اقوام شتاب پیدا میکند.
وی با اشاره به برگزاری همایش راهکارهای تقریب اقوام و مذاهب عنوان کرد: در این همایش از علمای بزرگ شیعه وسنی دعوت شده است که این نشان میدهد همه در یک راستا میخواهند حرکت کنند. وجود تنوع قومی در جامعه نشان دهنده فرهنگ و بالندگی آن است و این تنوع و تکثر قومی هیچگاه مانع پیشرفت نخواهد شد.
اویسی با بیان اینکه راه مقابله با شرارتها توسعه علم و دانش است افزود: دانشگاه پیام نور نقش مهمی در توسعه علم و دانش داشته است و از ظرفیت این دانشگاه باید در زمینههای مختلف استفاده شود.
لازم به ذکر است، همایش «راهکارهای تقریب اقوام و مذاهب» با همکاری مدیریت اسناد و کتابخانه ملی سیستان و بلوچستان 11 بهمن در سالن همایش دانشگاه پیام نور زاهدان برگزار میشود.