به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین انتظامی در مراسم اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه تهران گفت: خوشحالم که بعد از یازده سال و به همت معاونت فرهنگی دانشگاه تهران این جشنواره به طور مجدد برگزار شد و مطمئن هستم که این رخداد تاثیر بسیاری در پویایی فعالان نشریات دانشجویی خواهد داشت.
وی با اشاره به اتمام فرآیند تعیین رتبه مطبوعات و خبرگزاریهای کشور در این وزارتخانه گفت: رتبهبندی مطبوعات حرکت رو به رشد خوبی است که میتواند به حوزههایی مانند حمایت و مخاطبشناسی وصل شود.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد عنوان کرد: رتبهبندی مطبوعات الهام بخش است، چراکه شاخصها مشخص است و درجه رسیدن به آنها در حوزه رقابت، میتواند رشد کیفی را فراهم کند و خروجی آن را به جشنوارهها وصل کند.
انتظامی بر لزوم تبیین درست شاخصهای ارزیابی رسانهها تاکید کرد و افزود: بهتر است شاخصهای دارای رتبه کمی در دوره ارزیابی تعریف و رسما اعلام شود.
وی تاکید کرد: در کشور ۱۵۰ روزنامه در تمامی زمینهها وجود دارد و طبق ۲۵ شاخص متفاوتی که خود مطبوعات و بدون دخالت دولت تعریف کردهاند، هر ششماه یکبار با تعریف مجدد شاخصهای تعیین شده مورد ارزیابی قرار میگیرند تا امکان رقابت و ارتقاء کیفی در آنها همیشه وجود داشته باشد و در نهایت نتیجه رتبهبندی در سایت معاونت مطبوعاتی نشان داده میشود.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد تصویب «قانون دسترسی آزاد به اطلاعات» را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «طبق قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات که سال ۸۸ در مجلس به تصویب رسید، هر موضوعی که برای شهروندان ایجاد حق یا تکلیف کند، تمام دستگاههای دولتی، حکومتی و حتی موسسات خصوصی در آن حوزه را موظف میکند در صورت مراجعه شهروندان، اطلاعات را در اختیار آنها بگذارند و انتشار عمومی دهند.
انتظامی تصریح کرد: راه صحیح مبارزه با فساد، قرار دادن اطلاعات در اختیار مردم است.