به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، بهرامی امروز در نشست خبری روز دندان پزشک که توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت:38 درصد در استان کسری پزشک داشتهایم و قطع به یقین با توجه به موقعیت خطیری که امروز در جغرافیای کشورمان در بخش بهداشت دهان و دندان بر عهده ما گذاشته شده است بحث درمان دارای اهمیت است.
وی ادامه داد: تلاش ما در فضای بهداشت دهان و دندان بیشتر بر آموزش تاکید دارد، به نظر میرسد آموزش در این مسیر کافی نیست و همراه با طرح تحول نظام سلامت باید در برنامههای آموزشی خود تحول ایجاد کرده و آموزش را منتج به تغییر رفتار بدانیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این موضوع که مطالعات علمی نشان داده است که خروجی مد نظر با توجه به بضاعت درمان با حمایت و تلاش همه عوامل، اجرایی می شود، افزود: 345 هزار دانش آموز در استان مورد معاینه و آزمایش فلورایدتراپی قرار گرفتند که در مقایسه با ساله قبل کار موثر تر بوده است؛ به نحوی بین سال های 93 تا 94 حدود 40 درصد کشیدن دندان کاهش و 60 درصد فلورایدتراپی افزایش یافته است.
بهرامی تاکید کرد: علاوه بر پزشک خانواده در روستاها، 75 درصد مراکز ما قرارداد لازم را جهت ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان بستهاند و 25 درصد مانده نیز در فصل اول سال 95 به اتمام خواهد رسید.
هروی، ناظر اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: در کنار طرح تحول سلامت طرح تحول سلامت دهان و دندان نیز بسیار موفق بوده است.
وی ادامه داد: اعتبارات حوزه سلامت دهان و دندان در سال 93 نسبت به سال 92 حدود 50 برابر شده است، به شکلی که این مبلغ از دو میلیارد تومان به 100 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.
هروی خاطر نشان کرد: تخصیص هفت درصد از بودجه به بخش دندانپزشکی کار بسیار بزرگی بود که تلاش داریم در سال جاری بیمه تکمیلی را به همت وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت کشوری ایجاد کنیم.
وی از در نظر گرفتن 180 میلارد تومان بابت توسعه خدمات دهان و دندان خبر داد و گفت: در هر هشت ثانیه یک دندان و در هر دو دقیقه 15 دندان پوسیده میشوند که این آمار خوبی برای داشتن جامعه ای سالم در بخش دهان و دندان نیست.