اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور بیانیهای در مورد نطق اخیر جعفرزاده، نماینده مردم شهر رشت اعلام کرد: خسارات به جای مانده از فتنه هشت ماهه سال ۸۸ در ابعاد مختلف تا سالها قابل جبران نخواهد بود. چگونه میتوان جنایت سران فتنه، همان ها که با اسم رمز تقلب، کودتای رنگی علیه نظام جمهوری اسلامی را کلید زدند به مرور زمان فراموش کرد؟
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در جلسه رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به سه وزیر پیشنهادی از سوی دولت که روز سه شنبه 11 آبان 95 برگزار شد، سخنانی از سوی نماینده مردم شریف شهرستان رشت در مجلس بیان شد که محل نگرانی و نیازمند پاسخ گویی است. آقای جعفرزاده ایمن آبادی در دفاع از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، از حساسیت برخی نمایندگان نسبت به سوابق این وزیر پیشنهادی در فتنه سال 88 انتقاد کردند و با طرح سوال "فتنه تا کی؟" مخالفت خود را با نگرانی هایی که نسبت به سوابق افراد در فتنه 88 وجود دارد نشان دادند.
ایشان همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود گفتند که "چه کسی از ما برای این نظام و انقلاب دلسوزتر است؟ ". پاسخ این سوال روشن است. مستضعفین جامعه، پابرهنگانی که هم چنان بار اصلی مبارزه و انقلاب را به دوش می کشند و از جهاد خسته نشده اند، همان امت حزب اللهی که خود را سرباز جان بر کف ولی امر مسلمین می دانند، نسبت به این نظام و انقلاب دلسوز ترند! بدیهی است که از همه دلسوزتر نسبت به این انقلاب، رهبر عظیم الشان ماست که فرمودند: " روی مسئلهی فتنه حسّاسم. حالا البتّه اکثر کسانی که در آن تظاهرات شرکت داشتند مردم معمولی بودند و هیچ تقصیری هم نداشتند امّا یک عدّهای سردمداری میکردند، یک عدّه هم سوءاستفاده کردند و گفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»؛ دیگر از این صریحتر؟ آیا این شعار داده شد یا نه؟ خب اگر این شعار داده شده، تبرّی از این شعار، آن روز هم لازم بود و باید میکردند که نکردند، حالا هم یک عدّهای از آنها حمایت بکنند، آنوقت دم از امام و طرفداری از امام و طرفداری از نظام و طرفداری از انقلاب هم بزنند! این نمیشود، این قابل قبول نیست. این پدیدهی بسیار بدی است، پدیدهی زشتی است، این پدیده را ما اصلاً نمیپسندیم."
معظم له این سخنان را تیرماه سال جاری بیان کردند. ایشان بعد از گذشت هفت سال از فتنه 88 هم چنان بر حساسیت خود روی فتنه تاکید دارند. آقای جعفرزاده ایمن آبادی برای جلب رای اعتماد نمایندگان به آنان یادآور شدند که این افراد از سوی رییس جمهوری به مجلس پیشنهاد شده اند که منصوب رهبری است! اما ترجیح دادند در موضوع فتنه از مواضع رهبری یاد نکنند. فتنه خط قرمز امت حزب الله و امام امت است. چگونه می شود هم ادعای ولایتمداری داشت و هم به خطوط قرمز ولی امر حمله کرد؟
خسارات به جای مانده از فتنه هشت ماهه سال 88 در ابعاد مختلف امنیتی، سیاسی، اقتصادی و ... تا سال ها قابل جبران نخواهد بود. چگونه می توان جنایت سران فتنه، همان ها که با اسم رمز تقلب، کودتای رنگی علیه نظام جمهوری اسلامی را کلید زدند به مرور زمان فراموش کرد؟ شورش علیه رای مردم و جمهوریت نظام در کدام کشور دنیا مورد اغماض واقع می شود؟
جناب جعفرزاده همچنین در دفاع از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفتند که اگر فرزند روحانی بودن و سابقه جنگ داشتن ملاک نیست پس چه چیزی ملاک است؟ آقای جعفرزاده! تاریخ اسلام کم ندارد کسانی را که در جبهه ها حضور داشتند، روحانی بودند، فرزند روحانی بودند، اما بعد ها در مقابل نظام اسلامی ایستادند! مگر شمر رزمنده سپاه اسلام در جنگ صفین نبود؟ این ها ملاک قضاوت شماست؟ ملاک قضاوت ما همان طور که امام راحل فرمود، حال افراد است. چه بسا کسانی که سابقه جنگ و جهاد داشتند اما با ایستادن در برابر ولی خود و تحصن علیه نظام اسلامی و حمایت از براندازان و فتنه گران تمام سوابق خود را بر باد دادند.
جناب آقای جعفرزاده! به استقبال گرمی که رسانه های معاند از سخنان شما کردند بنگرید! با این سخنان دل دشمنان نظام را شاد کردید. امیدواریم بتوانید پاسخ حقی که از رای مردم به گردن شماست را بدهید و شرمنده ی خون شهدای این دیار نشوید.
والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
بپرسیم که با وجود این همه نیروی تازه نفس ، عالم و متقی چرا همیشه اصرار دارند از فتنه گران استفاده کنند ؟!!!
آیا قحط الرجال آمده است ؟
پس این همه اصرار بر انتصاب فتنه گران ، آن هم با وجود جایگزین های بسیار برای آنان ، این مطلب را به ذهن ما متبادر می کند که انگیزه ی موجود برای انتصاب این افراد چیزی جز سیاسی کاری و دهن کجی به خط قرمز های نظام نیست . . .
دولت محترم عناوین رهبر معظم انقلاب ، مقام معظم رهبری ، مقام عظمای ولایت و . . . را فقط بر زبان جاری می کند و در عمل ، نه تنها ارزشی برای خط قرمزهای رهبری قائل نیست ، بلکه در برخی از موارد مثل وزیر آموزش و پرورش تعمدا بر خلاف نظر مقام معظم رهیری عمل می کند .