دانشگاه خلیج فارس بوشهر علی رغم اینکه بیش از ده سال است که رشته های تحصیلات تکمیلی و دکترا را اضافه کرده است اما همچنان خوابگاه متاهلی ندارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عدم وجود خوابگاه متاهلی در دانشگاه خلیج فارس بوشهر اگر چه شاید مشکل همه دانشجویان این دانشگاه نباشد اما مسئله مهمی است که در بسیاری از موارد موجب تعویق و بالا رفتن سن ازدواج در بین دانشجویان این دانشگاه شده است.
روح الله هیبتی آزاد، دانشجوی تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در این خصوص اظهار داشت: نزدیک به سه سال پیش بود که دانشگاه و مسئولین آن قول کلنگ زنی ساختمان خوابگاه متاهلی را با کمک بنیاد 15 خرداد دادند اما سالها بعد در کمال تعجب دیدیم که این ساختمان را به عنوان خوابگاه دختران افتتاح کردند.
هیبتی آزاد ادامه داد: بسیاری از دانشجویان هم دوره ای من به علت نبود مسکن ارزان قیمت نظیر خوابگاه های متاهلی ازدواج خود را به تعویق انداختند و این در حالی است که اغلب انشگاه های بزرگ کشور دارای این امکانات هستند.
وی در پایان تاکید کرد: شخصا چندین بار از مسئولین دانشگاه راه اندازی این خوابگاه را مطالبه کرده ام اما هر بار به بهانه ای از اقدامات در این باره امتناع کرده اند.
خوابگاه های متاهلی یکی از امتیازات بزرگی است که دانشجویان در آغاز زندگی می توانند از آن بهره مند شوند چرا که هزینه پایین این خوابگاه ها و الزام به ساده زیستی توسط زوجین برای مدتی که در آن خوابگاه ساکن هستند از راهگشا ترین دوره های زندگی زوج های دانشجو است.
شجاعی، یکی دیگر از دانشجو های متاهل دانشگاه خلیج فارس که در مقطع دکترا مشغول به تحصیل است به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: بسیاری از دانشجویان مشکل تامین هزینه منزل مسکونی در اول زندگی خود را دارند و ما هر بار به دانشگاه برای مطالبه خوابگاه متاهلی مراجعه کردیم به ما گفتند که دانشگاه نمی تواند این خوابگاه ها را بسازد.
شجاعی تاکید کرد: تا جایی که بنده ارزیابی کرده ام دانشگاه خلیج فارس بوشهر به اندازه معمول یک خوابگاه متاهلی، یعنی حدودا 200 الی 300 نفر، دانشجوی متاهل دارد لذا نیاز به این خوابگاه در این دانشگاه شدیدا احساس می شود اگر چه شاید خیلی بیشتر این تعداد دانشجو متاهل در دانشگاه باشد.
وی تصریح کرد: قریب ده سال است که دانشگاه خلیج فارس رشته های تحصیلات تکیملی و نیز چند سالی است که شته های دکترا را اضافه کرده است که میانگین سنی دانشجویان را بالا برده و اکثر این دانشجو ها یا متاهل هستند و یا در شرف تاهل اند لذا عدم وجود چنین خوابگاهی در این دانشگاه یک کمبود بزرگ محسوب می شود.
این دانشجوی دکترا در پایان گفت: در صورتی که این خوابگاه در این دانشگاه راه اندازی می شد بسیاری از مشکلات بچه های دانشجو که متاهل هستند حل می شد و مشکل ازدواج دانشجویی در این دانشگاه تا حد زیادی برطرف می شد.
محمد باقر حسینی یکی دیگر از دانشجویانی است که متاهل شده اما اکنون می گوید که دیگر سر و کاری با خوابگاه های متاهلی ندارد چرا که از ابتدا تاهلش در دانشگاه خلیج فارس به دنبال خوابگاه متاهلی بوده است اما اکنون در سال آخر دکترای خود است و منزلش را به شهرستان اصلی خود منتقل کرده است.
حسینی همچنین در این باره به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: مسئولین دانشگاه می گفتند که ساخت خوابگاه متاهلی در اولویت های حتی 5 و 10ساله این دانشگاه هم نیست لذا نباید انتظاری برای فراهم آوردن آن داشت.
این دانشجوی دکترای مکانیک بیان داشت: بچه های دانشجویی در دانشگاه بودند که دوران عقد خود را به واسطه نداشتن منزل طولانی می کردند حال اینکه با راه اندازی خوابگاه متاهلی بسیاری از این مشکلات به راحتی قابل حل بود.