مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی گفت: ۱۵۲ طرح نوآورانه و کسب و کار نوپا در جشنواره نوآوری و کسب و کار خواجه نصیر (اینوکاپ ۲۰۱۹) ثبت شدند.
حامد ابراهیمی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو به تنوع فناوریهای شرکت کننده در اینوکاپ ۲۰۱۹ اشاره و حوزههای زیستی، کاربردهای نانو، انرژی، کشاورزی، پسماند و سلامت را دارای اقبال بیشتری در جشنواره ذکر کرد و گفت: ۱۵۲ طرح نوآورانه و کسب و کار نوپا در جشنواره نوآوری و کسب و کار خواجه نصیر (اینوکاپ ۲۰۱۹) ثبت شدند.
مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با اعلام اینکه امسال سومین اینوکاپ برگزار میشود، افزود: اینوکاپ ۲۰۱۹ به لحاظ کمی نسبت به سال گذشته با کاهش ۲۰ درصدی طرحهای نوآورانه مواجه بوده است، اما کیفیت کسب و کارهای نوپا و محصولات فناورانهای که آنها به رقابت آورده اند بسیار بهتر شده و این نویدبخش حضور کسب و کارهای موفق بیشتری در آینده صنعت و فناوری کشور است.
رئیس جشنواره نوآوری و کسب و کار؛ رویکرد این جشنواره را تمرکز بر فناوریهای سخت موردنیاز صنعت کشور عنوان و گفت: به همین دلیل در داوری تیمهای فناور سعی میشود علاوه بر استارتاپهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، سهمیه ویژهای برای استارتاپهای علاقهمند به ساخت تجهیزات با فناوری بالا و روزآمد درنظر گرفته شود.
ابراهیمی بیان کرد: از میان ۱۵۲ طرح نوآورانه و استارتاپ، ۳۹ تیم به دومین مرحله داوری اینوکاپ راه یافتند که در تاریخ ۲۵ بهمن ماه در حضور داورانی از سرمایه گذاران خطرپذیر، شتابدهنده ها، مدیران صنعتی و مربیان کارآفرینی به رقابت پرداختند. در این مرحله ۱۲ تیم انتخاب شدند و در رویداد پایانی حاضر خواهند شد.
لازم به ذکر است، جشنواره نوآوری و کسب و کار، فستیوالی سه ماهه است که به همت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی هر سال برگزار میشود و طرحها و استارتاپهای نوآور کشور را مورد تقدیر قرار میدهد. بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره، مراسم اختتامیه این دوره اینوکاپ در اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد شد تا ۱۲ تیم راه یافته به مرحله پایانی رقابتها، فرصت کافی برای جذب سرمایه و آمادگی ارائه در حضور داوران را داشته باشند.