اختتامیه سومین دوره از المپیاد علمی پژوهشی مهندسی نفت با حضور مدیران ارشد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، اساتید دانشگاهها و حامیان آن برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، سومین دوره از المپیاد علمی _ پژوهشی مهندسی نفت با حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت نفت، وزارت علوم، تحقیقات و فناری، وزارت نفت کشور عراق، مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، شرکت ملی نفت ایران و نیز ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی سومین المپیاد مهندسی نفت، در دو بخش علمی و پژوهشی و با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی عصر روز پنجشنبه ۱۶ اسفندماه سال جاری در دانشگاه شریف برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مولایی رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین طی سخنانی به ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی موجود در بخش مهندسی شیمی و نفت دانشگاه پرداخت و با گذری بر روند رو به رشد نظام آموزش عالی در بیست سال اخیر آماری در این خصوص در سطح کشور و در بخش مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف ارائه داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشگاه صنعتی شریف علاقهمند به ایجاد ارتباط قوی و منسجم با صنعت است و همیشه با روی باز با این بخش مواجه گردیده تا بتواند با یک آموزش هدفمند سطح علمی بالا و استاندارد روز برای فرزندان این مرز و بوم پرورش دهد و وارد دنیای صنعت شوند.
وی تصریح کرد: ما علاقه مندیم در برگزاری چنین رخدادهایی در صنعت پیشرور باشیم و همواره از آن حمایت کرده و امیدواریم این المپیاد در سالهای آتی نیز با کیفت بهتری برگزار شود.
در ادامه شاکری سرپرست معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت و رئیس کمیته راهبری المپیاد به ارائه گزارشی از روند رو به رشد این دوره از المپیاد پرداخت و در این ارائه ضمن بیان اهداف این دوره از المپیاد به مزایا و چالشهای موجود در این مسیر اشاره کرد.
وی به مقایسه آمار ادوار مختلف پرداخت و به ارائه گزارش از بخش پژوهشی پرداخت و افزود: در دوره سوم این مسابقه در بخش پژوهشی ۷۸ طرح از ۴۵ دانشگاه و شرکت، برای ۱۱ چالش شرکت نمودند.
شاکری ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این دوره گفت: طبیعتا این رویداد به شناخت استعدادهای برتر کمک میکند و این معرفی منجر به رشد و موفقیت برگزیدگان مسابقه میگردد.
وی افزود: المپیاد به سمت حل چالشها و مشکلات واقعی در صنعت نفت سوق پیدا کرده است و این در قالب یک مسابقه چالشی به آن اضافه شد ضمن اینکه این امکان برای برندگان مسابقه و صاحبان ایدههای برتر فراهم خواهد شد که توسط شرکت های مطرح، حمایت شده و دعوت به همکاری شوند تا بتوانند ایدههای خود را اجرایی کنند.
در ادامه شاکری به ارائه گزارشی از بخش علمی این مسابقه پرداخت و توضیح داد: در این دوره از المپیاد ۷۵ تیم از ۱۵ دانشگاه و ۴ ملیت مختلف شرکت کردند.
وی گفت: چنین نشستهایی میتواند زمینه ساز ارتباط مستمر با دنیای صنعت باشد و با ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت میتوان مشکلات کارآفرینی و دغدغههای اشتغال دانشجویان را کمتر کرد.
سپس عرب مشاور معاون علمی فناوری ریاست جمهوری و مدیر کل حوزه ریاست معاونت علمی و فناوری طی صحبتهایی اظهار داشت: کار را بسپارید به جوانان تا مسیر متفاوتی را شاهد باشیم. وی این المپیاد را یک طرح و اجرای خلاق و جوان دانست.
شاکری افزود: رسالت معاونت علمی و فناوری این است که از چنین رویدادهایی حمایت کند ما انتظار داریم چنین نشستهایی به یک سطح ختم نشود و امیدواریم در مسیرهای بعدی در رویدادهای شتاب دهنده و کارآفرینی به ایجاد شرکتهای استارتاپ فناور و دانش بنیان برسیم تا بتوانیم با بعمل آوری اقتصاد مقاومتی منجر به تاب آوری اقتصاد کشور شویم.
گفتنی است، در پایان مراسم از طراحان برگزیده و رتبههای برتر مسابقه و همچنین مدیران شرکتها و مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری به پاس همکاری با اهدای جوایز و لوح، تقدیر بعمل آمد همچنین از داوران کمیته و طراحان سوال مسابقه نیز با اهداء هدایایی تقدیر و تشکر شد.