دبیرستاد ازدواج دانشجویی گفت: ۲۳ کاروان و رقمی حدود ۱۰۰۰۰ زوج در بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی به مشهد مقدس رفتند و تا قبل از ماه رمضان ۱۰ کاروان دیگر اعزام میشوند.
خادمی، دبیر ستاد ازدواج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون برگزاری جشن ازدواج دانشجویی برای دانشجویان سراسر دانشگاههای کشور و زمان پایان آن گفت: برنامه ازدواج دانشجویی در سال گذشته برای قریب به ۱۰ هزار زوج دانشجو برگزار شد چه در قالب کاروانی و چه در قالب انفرادی.
وی ادامه داد: حدود ۲۳ کاروان و ۱۰۰۰۰ رقمی حدود زوج در بیست و دومین دوره به مشهد مقدس برای ازدواج دانشجویی اعزام شدند و در سال ۹۸ نیز تا قبل از ماه رمضان اعزام ۱۰ کاروان را به مشهد مقدس خواهیم داشت.
خادمی اضافه کرد: برآورد ما حدود ۵۰۰۰ نفر برای اعزام به مشهد مقدس در سال ۹۸ میباشد، اما با توجه به شرایط جوی و برخی مشکلاتی که به وجود آمده است طبیعتا مقداری ریزش در تعداد خواهیم داشت. البته ظرفیت و زیرساخت پذیرش برای ۵۰۰۰ زوج در سال ۹۸ آماده شده است که بتوانیم کاروان ازدواج امسال را به عنوان یکی از پرشورترین کاروانهای ازدواج دانشجویی داشته باشیم.
دبیر ستاد ازدواج دانشجویی تصریح کرد: این دوره بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی بود که در حال برگزاری است. برای بیست و سومین دوره دوباره ستاد تشکیل میشود برای آن برنامه ریزی خواهد شد و امیدواریم که برگزاری بیست و سومین دوره را در سال ۹۸ بتوانیم زودتر شروع کنیم. تمرکزمان در دوره جدید به این سمت و سو است که ظرفیت استانها را بیشتر کنیم و تمام دانشگاههای کشور درگیر مسئله ازدواج دانشجویی باشند.
وی در ادامه گفت: متاسفانه امروز امر ازدواج دانشگاهیان چه دانشجویان و چه برخی اساتید دانشگاهها به غولی تبدیل شده است و برای آن دغدغه و کار تشکیلاتی جدی انجام نشده است و امروز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تنها برگزارکننده ازدواج دانشجویی است که هیچ مجموعه دیگری یارای آن نیست؛ در حالی که وزارتخانههای دیگر میبایستی متولی امر جوانان باشند و در کنار نهاد رهبری با تشکیل یک ستاد ملی بتوانند به تسهیل ازدواج جوانان کمک کنند.
خادمی اضافه کرد: میبایستی امر ازدواج جوانان را در سه مرحله اجرایی کرد یکی قبل از ازدواج، مرحله ازدواج دانشجویان و بعد از ازدواج آنها چرا که دانشجویان به مسکن، شغل و امثالهم نیاز دارند که قطعا همه اینها نیاز به یک همدلی ملی دارد.