تفاهمنامهای مشترک بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه تایلند در جهت ارتقای کیفیت آموزش باز و از راه دور منعقد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه پیام نور، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه باز سوکوتای تامیرات تایلند در حاشیه برگزاری کنفرانس بینالمللی آموزش باز در این دانشگاه به امضاء محمد رضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور و پراسارت سوبکا «Prasart Suebka»، رئیس دانشگاه باز سوکوتای تاماتیرات رسید.
دانشگاه پیام نور همانند دانشگاه باز سوکوتای تاماتیرات، عضو انجمنهای «AAOU و ICDE» بوده و با توجه به این که هر دو دانشگاه از شیوه آموزش باز و از دور استفاده میکنند، این تفاهم نامه نقشی مثبت در جهت توسعه روابط دانشگاهی و ارتقاء کیفیت آموزش باز و از دور خواهد داشت.
دانشگاه باز سوکوتای تامیرات تایلند با بیش از ۳۹ سال فعالیت یکی از برجستهترین دانشگاههای این کشور در زمینه آموزش از دور و به کارگیری شیوه و تکنولوژیهای نوآورانه و خلاقانه متعددی برای دستیابی به اهداف آموزش باز است. این دانشگاه کار خود را با ۳ دانشکده مطالعات آموزشی، هنرهای آزاد و علوم مدیریت آغاز کرده و در حال حاضر دارای ۱۲ دانشکده است.
با امضای این تفاهم نامه، همکاریهای مشترک در توسعه برنامهها و مواد آموزشی، مبادله اعضای هیئت علمی و دانشجو در خصوص سخنرانیها، سمینارها، بحث و تبادل نظر و فعالیتهای فرهنگی، تبادل نشریات، مواد درسی و اطلاعات پژوهشی و تحقیقات مشترک در حوزه مورد نیاز طرفین محقق خواهد شد.
گفتنی است، «کنفرانس بین المللی آموزش باز» با عنوان «پژوهش و نوآوری در جامعه دیجیتال»، با همکاری و حمایت انجمن بین المللی آموزش باز و از دور «ICDE»، سازمان آموزش و پرورش جنوب شرقی آسیا «SEAMED»، دانشگاه سایبری تایلند «TCU» و اداره کنوانسیون و نمایشگاه تایلند «TCEB» از۱۰ تا ۱۲ مرداد ماه در دانشگاه باز سوکوتای تاماتیرات در شهر نانتابوری، کشور تایلند برگزار شد.
در این همایش، نمایندگان موسسات آموزش عالی داخلی و بین المللی، محققان، صاحب نظران و اعضای هیئت علمی آموزش از دور و سیاست گذاران آموزش عالی شرکت کردند. هدف از این گردهمایی، فراهم آوردن فرصت مناسب برای ارائه نظرات روسای دانشگاههای عضو انجمن آسیایی دانشگاههای باز «AAOU» و انجمن بین المللی آموزش باز و از راه دور در جهت ایجاد ارتباط به منظور انجام برنامههای مشترک آموزشی، ارتقاء فناوریهای نوین آموزشی و پژوهشی و نوآوری در کیفیت آموزش باز و از دور، قابل دسترس نمودن آموزش عالی به صورت کیفی و برابر برای همه و بویژه برای اقشار آسیب پذیر از طریق موسسات توسعه یافته و مشارکت راهبردی و همچنین تقویت شبکه ارائه دهندگان آموزش از دور در آسیا-اقیانوسیه بوده است.