باید کاری کنیم که جوانان انقلابی صلاحیتدار در اقصانقاط کشور پایکار بیایند؛ حتی اگر در انتخابات رأی هم نیاورند، دیده میشوند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو - صادق شهبازی؛ * باید کاری کنیم که جوانان انقلابی صلاحیتدار در اقصانقاط کشور پایکار بیایند؛ حتی اگر در انتخابات رأی هم نیاورند، دیده میشوند. نمونۀ بارزِ این دیدهشدن، شهرستان امیدیه است. در چهارمین دورۀ انتخابات شورای شهر، نیروهای فعال مسجدیِ امیدیه، با آوردن عناصری مردمی، خدوم و خوشنام توانستند شورای شهر را تغییر بدهند.
یکی از مهمترین وظیفههای تشکلهای دانشجویی در فضای سیاسی امروزی، شفافسازی عملکردها و فضا برای مردم است. مثلاً در مجلس هفتم که هنوز آمار عملکرد نمایندهها در دسترس نبود، تعدادی از بچهها روی تعداد غیبتها و تأخیرهای نمایندگان مجلس کار کردند و تعدادی از بدعملکردها نتوانستند در انتخابات بعدی رأی بیاورند. البته این کار، عمیق نبود و حالا دیگر باید کارهای عمیق انجام دهیم. باید عملکرد نمایندهها و جریانها را در حوزۀ مسائل اصلی انقلاب بررسی کنیم. وظایف و امکانهای نماینده نظیر طرح، سؤال، استیضاح و کمیسیونها و نحوۀ عملکرد مدعیان انقلابیگری، اصولگرایی و اصلاحطلبی در قبال آن وظایف، باید بازخوانی و به مردم معرفی شود.
شعار و مطالبۀ درست، حتی اگر رأی نیاورد، میتواند بر فضای سیاسی اثرگذار باشد. در انتخابات قبلی مجلس، فهرست برخی جوانان انقلابی، شعارهایی واقعی مثل وام ازدواجِ سیمیلیونتومانی یا ساخت مسکن برای مردم داشت. اینها به مطالبۀ عمومی تبدیل شد، وام ازدواج سیمیلیونی تثبیت شد و حتی رئیس دولت به ضرورت ساخت مسکن توسط دولت رسید و وزیر مسکنِ مانعِ «مسکن مهر» مجبور به استعفا شد. البته این نکته، تنها عنصر تعیینکننده نبود؛ اما مؤثر واقع شد. در همین دولت «تدبیروامید» که گفتمان اصلیاش «تعامل سازنده با جهان» و نه خودکفایی بود، پیگیری تعدادی جوان انقلابی سبب شد که خودکفایی در گندم، خودکفایی در بنزین و حمایت از شرکتهای دانشبنیان محقق شود. حتی از توافقهای خطرناکی مثل پاریس، یونیت و FATF جلوگیری شد و توافقهای جدید نفتی اصلاح شد.
سلام: انقلابیون مخلص و جهادی اگر بخواهند در انتخابات آینده مجلس موفق شوند باید تحول بنیادی و اساسی در خود ایجاد کنند و موارد ذیل را مد نظر قرار دهند:1- استفاده از افراد جوان، کارآمد ،انقلابی و خوش فکر و مردمی 2- عدم استفاده از افراد پا به سن گذاشته و غیر محبوب و بعضآً شکست خورده در انتخابات مخصوصا در لیست تهران3- دارای مرامنامه مشخص و برنامه جامع اقتصادی،فرهنگی و تحول گرا و متکی به توان و قدرت داخلی و اقتصاد مقاومتی 4- بررسی عوامل شکست و عدم محبوبیت و استفاده از تجربه های موفق5- استفاده نیروی جوان انقلابی صاحب نظر درحوزه اقتصاد اسلامی و خط بطلان نسبت به تفکر و اجرای اقتصاد لیبرالی و غربگرا در کشور5- اعلام رسمی برنامه به رونق تولید و اشتغال با عدد و اندازه و عمل صادقانه پس از اخذ رای 6- اعلام جلوگیری از واردات کالایی که مشابه تولید داخلی دارد7 اعلام جلو گیری ازقاچاق کالا و عمل صادقانه به وعده های انتخاباتی8- اعلام برنامه حذف نفت خام از بودجه عمومی کشور، قانونی که که اکثر کشور ها اجرامی کنند و درایران هم باید ان شاءالله اجراءگردد 9- اعلام برنامه انتخاباتی مالیات برعایدی سرمایه ازجمله مسکن،طلا،ارز خودرو و موردی که متاسفانه در رده های بالای کشور بعلت نفوذ بعضی ها روی خوش نشان داده نشد مالیات بر سپرده های بانکی افراداست
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.