مجله تایم سالانه بهترین نوآوریها برای هوشمند شدن زندگی را معرفی میکند و اینبار اقدام به معرفی هیجانانگیزترین اختراعات حوزه آموزش کرده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجله «تایم» برای جمعآوری فهرست بهترین نوآوریهای سال ۲۰۱۹، با استفاده از گروههای مختلف ویراستاران و خبرنگاران سراسر جهان و از طریق فرآیند پرسشنامه و نظرسنجیهای آنلاین نوآوریهای مختلف را بر اساس فاکتورهای اصلی از جمله اصالت، خلاقیت، تاثیر در زندگی، جاهطلبی و اثربخشی آن ارزیابی کرده و نتیجه این فهرست، ۱۰۰ اختراع پیشگام است که روش زندگی، کار، بازی و حتی تفکر ما را دچار تحول و بهبود کرده است. در ادامه فهرستی از بهترین نوآوریهای آموزشی را می خوانید:
با چشم موسیقی یاد بگیرید رولی (ROLI)، بعنوان شرکتی که محصولات بسیاری برای موسیقیدانان مشتاق و ماهر طراحی کرده، آخرین محصولش با نام «لومی» تازهکارهای موسیقی را هدف قرار داده است. این محصول مناسب کسانی است که مایل به یادگیری موسیقی هستند.
مدیر روابط عمومی رولی، در مورد این محصول میگوید: امیدواریم که لومی، اساسا فاصله بین عشق مردم به موسیقی و یادگیری آنها را پر کند و همچنین ترس آنها از یادگیری موسیقی را از بین برده و به یک بازی تبدیل کند.
لومی یک صفحه کلید کوچک دارد که دکمههای آن روشن و خاموش میشود و به کاربران کمک میکند بفهمند کدام دکمه را باید بنوازند. این صفحه کلید همچنین یک اپلیکیشن دارد که به کاربر امکان میدهد آهنگهای مورد علاقهشان را یاد بگیرند و به روش خودشان آن را بنوازند.
رولی امیدوار است که تا سال آینده محصول سرسبدش را راهی مدارس موسیقی سراسر آمریکا کند و با قیمت مناسب در اختیار علاقهمندان قرار دهد.
اپلیکیشن کتابخوان شرکتی که سال گذشته توانسته بود عنوان بهترین سازنده اپلیکیشن تایم را از آن خود کند، امسال یک اپلیکیشن جدید برای کودکان طراحی کرده است که کتاب میخواند. «سورا» به کودکان امکان میدهد که کتابهای الکترونیک یا صوتی را به زبانهای مختلف بررسی کنند و بخوانند، حتی از نکات آن یادداشت برداری کنند و این یادداشتها را با معلم یا همکلاسیهایشان به اشتراک بگذارند.
نکته جالب این ابزار آن است که معلمها میتوانند مدت زمانی را که دانشآموزان صرف خواندن کتاب میکنند، پیگیری کنند. این برنامه برای دانشآموزان رایگان است و هماکنون در ۲۳ هزار مدرسه در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.
ربات معلم با هوش مصنوعی «رویبی ربات»، شاید در نگاه اول شبیه یک آدم فضایی باهوش به نظر برسد، اما گول ظاهرش را نخورید. این ربات یک ابزار مجهز به هوش مصنوعی است که برای کودکان سه الی هفت ساله طراحی شده تا به آنها در یادگیری زبان و همچنین STEM یا علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات کمک کند.
رویبی ربات با استفاده از فناوری یادگیری ماشینی، به سبک یادگیری منحصر بهفرد کودک، به او درس و سپس به سوالات او پاسخ میدهد. این ربات حتی احساسات کودک را به رسمیت میشناسد و محتوایی را که کودک بیشتر از همه دوست دارد، در اولویت قرار میدهد. کودکان میتوانند از دهان این ربات داستان گوش کنند، با آن آهنگ بخوانند یا درس بیاموزند.
«کایلا پروچنو»، متخصص محتوای رویبی ربات، در مورد آن میگوید: این ربات به صورت شخصی شده به کودکان زبان میآموزد؛ به طوری که به قول معروف لقمه را میجود و در دهان آنها میگذارد. سازندگان رویبی ادعا میکنند که این ربات، بهترین وسیله برای دستیابی کودکان به موفقیت به شمار میرود.
کامپیوتر خودتان را بسازید «کانو» یک کیت کامپیوتری است که از یک سیستم عامل سفارشی برای آموزش کودکان (و صادقانهتر بگوییم برای آموزش والدین) بهره میبرد تا به آنها یاد بدهد، کامپیوتر چگونه کار میکند.
کانو پیسی به کاربران امکان میدهد که سختافزارهای کامپیوتر را بشناسند و نحوه مونتاژ قطعات به یکدیگر را یاد بگیرند و همزمان با آن با بیت و بایت آشنا شوند تا دریابند که یک کامپیوتر چگونه کار میکند. در پایان نیز کودکان را با توان رایانش و امنیت ویندوز آشنا میکند.
کریس مان، مدیر ارتباطات کانو در این مورد میگوید: اگرچه این کیت برای آموزش طراحی شده است، میتواند نخستین کامپیوتر عالی برای یک نوجوان باشد.