به گزارش خبرنگار دانشگاه
خبرگزاری دانشجو، محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور امروز
۱۷ بهمن ماه ۹۸ در دومین مجمع عالی جهادگران که در اردوگاه سیدالشهدا علیه السلام آبعلی برگزار شد، گفت: ۲۳ شهید جهادی جان خود را بدون هیاهو و با اخلاص در مناطق محروم تقدیم کردهاند، ولی متاسفانه مسئولان هیچ توجهی به مسائل حقوقی این شهدا نداشتهاند. وی با بیان اینکه فضای اردوهای جهادی نزدیکترین فضا به فضای جبهه و جنگ است، افزود: اگر فقط برای یکبار جوانان این اردوها را تجربه کنند قطعا به مانند فضای جبهه و جنگ غرق این فضا خواهند شد.
زهرایی تصریح کرد: امروز جنگ ارادههای جهادگران در مقابل ارابههای دشمن است امروز جنگ دلدادگی در مقابل وادادگی و جنگ دلبستگی در مقابل وابستگی است. امروز جنگ اعتقاد در برابر ابتذال و جنگ اقتدار در مقابل اشتهار و شهرت طلبی است. امروز جهاد جهادگران در مقابل تن پروری و رانت خواری برخیها است امروز جنگ اخلاص جهادگران در مقابل اختلاس است و همچنین دوران پوست اندازی انقلاب و ریزی منافقین است.
وی با بیان اینکه مجمع عالی جهادگران برای دفاع از انقلاب تشکیل شده و شما جهادگران انقلاب هستید و هیچ کس حق تصدی گری و مدیریت بر جریان پاک جهادی را ندارد و این جریان متعلق به انقلاب بوده، هست و خواهد بود، تصریح کرد: امروز خیلیها تلاش میکنند تا با تزویر، زور و پول جریان جهادی را ذیل خود قرار دهند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی اظهار کرد: محرومیت زدایی، خدمت رسانی و اقتصاد مقاومتی بهانهای برای ساخته شدن جهادگران و تربیت نسلی برای دفاع از انقلاب اسلامی است. با این وجود ابزار و پروژه نباید شما را غرق خود کند.
وی از اردوهای جهادی به عنوان خط مقدم عملیات نام برد و افزود: اگرچه محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی اثرات مطلوبی برای مردم دارند و امیدآفرین و عزت آفرین هستند، اما عملیات اصلی را فرد و جمع انجام میدهند و جهادگران نیز میتوانند این تفکر بن بست شکنی را به مردم آموزش دهند.
زهرایی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مردم پایه است و با این وجود مجبور به شبکه سازی متشکل از شبکههای مردمی هستیم و این یک دغدغه است، گفت: هیچ کس به غیر از گروههای جهادی که دارای بصیرت، آگاهی، دارای دغدغه مردم و بدون وابستگی هستند نمیتوانند این شبکه سازی را انجام دهند. گروههای جهادی باید کمک کنند تا در این چاله بروکراسی که گرفتار آن شده ایم بن بست شکنی کنیم.
زهرایی با بیان اینکه صفینهایی در حال انجام است و خیلیها دوست دارند حکمیت صورت بگیرد و ابوموسی اشعریها پیدا شوند و قرآنها را روی نیزه بگیرند، خاطر نشان کرد: محرومیت زدایی را گاه باید وسیلهای برای بصیرت افزایی قرار دهیم.