معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه تراز انقلاب اسلامی باید بر روی جامعه اثر گذار باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، نشست هم اندیشی معاون و مدیران کل فرهنگی و دانشجویی و تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان بسیج استادان این دانشگاه در سازمان مرکزی تشکیل شد.
حجت الاسلام ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست، با تبریک میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه السلام و همچنین میلاد با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و دهه کرامت، گفت: جریان بسیج، چشمه آب زلال و روانی است که به هر مجموعهای ورود کرده، آن را به سمت پاکی و ارزشها سوق داده است. ارزش بسیج تا آنجاست که حضرت امام خمینی (ره) با آن جایگاه رفیعشان، یکی از افتخارات خود را بسیجی بودن عنوان کردند.
کلانتری با قدردانی از خدمات ارزشمند دکتر هاشمی در بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: افزایش صمیمیت و همدلی بین مسئولان هر دو حوزه، تعامل و هم افزایی و آسیب شناسی مسائل مختلف، از جمله مهمترین اهداف تشکیل این نشست به شمار میآبد.
وی با تأکید بر اینکه احساس یگانگی و همدلی مسئولان در دانشگاه به یکدیگر باعث میشود توفیق و تأثیر کارها بیشتر شود، افزود: در دانشگاه بزرگی به وسعت دانشگاه آزاد اسلامی، کارها باید با دقت، حساسیت و قدرت و قوت انجام گیرد تا میزان اثرگذاری بالا برود.
عضو هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: در چنین نشستهایی میتوان نقاط ضعف و قوت مأموریتها و کارهای مختلف را ارزیابی و نارساییهای احتمالی را بررسی کرد و به راه حلهای اساسی و کاربردی رسید.
کلانتری ادامه داد: البته به غیر از دو حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت علوم انسانی نیز در مسیر فرهنگی دانشگاه فعالیت میکنند و به نظر میرسد تشکیل نشستهای مشترک مدیران این چهار حوزه، ضروری و کارساز خواهد بود.
وی با یادآوری اینکه تحول در دانشگاه آزاد اسلامی از سه سال و نیم پیش و همزمان با صدور حکم انتصاب علی اکبر ولایتی به عنوان رئیس هیأت موسس از سوی مقام معظم رهبری آغاز شده، اظهار داشت: در ارتباط با اهداف بزرگ مد نظر مقام معظم رهبری در این دانشگاه، لازم است فعالیتهای فرهنگی بدون هیچ گونه جهتگیری کاذب ارزیابی و نقاط ضعف و قوت مشخص شود؛ چرا که آسیب شناسی جریان انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی ضروری و راهگشاست.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، عفاف و حجاب را نماد اسلام دانست و عنوان کرد: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، همه تلاش خود را به کار گرفته تا این پرچم به بهترین شکل ممکن حفظ شود.
کلانتری با بیان اینکه دانشگاه تراز انقلاب اسلامی باید روی جامعه تاثیر بگذارد و نه اینکه از جامعه تأثیر بگیرد، اضافه کرد: در موضوع عفاف و حجاب، با جدیت در همین مسیر گام بر میداریم.
وی ادامه داد: درباره عفاف و حجاب، همه بخشهای دانشگاه از جمله مسئولان فرهنگی و دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی و بسیج استادان، مسئولیت دارند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، درباره افزایش اثرگذاری در فضای مجازی و سایبر نیز گفت: پس از تشکیل چندین نشست تخصصی در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، پیش نویس آییننامه مربوط تدوین و برای بررسی ابلاغ شده است.
همچنین سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با توجه به شرایطی که کرونا در کشور به وجود آورده تلاش کرده ایم به صورت الکترونیکی و در بستر وب، نشستهای هماهنگی با شوراهای استانی تشکیل دهیم و به وظایف خود عمل کنیم.
وی افزود: موضوع عفاف و حجاب، یکی از دغدغههای بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی به شمار میآید و باید به طور جدی و مستمر دنبال شود. بحث ارزیابی عملکردها نیز نیاز به تعیین شاخصها و مکانیزم دارد.
هاشمی با اشاره به اینکه اعضای بسیج استادان همواره تلاش کرده اند وظایف خود را در عرصههای مختلف به درستی انجام دهند، گفت: مصمم هستیم که در حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، همگام و همدل با معاونت فرهنگی و دانشجویی گام برداریم.
در ادامه مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولان بسیج استادان دانشگاه به گفتگو و تبادل نظر درباره موضوعهای مختلف پرداختند و بر تداوم نشست هم اندیشی تأکید کردند.
آتش به اختیار بودن در موضوعهای فرهنگی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، تربیت استاد انقلابی در راستای امیدبخشی به نسل جوان و ایجاد شبکه هماهنگ برای اثرگذاری حداکثری، از جمله موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.