به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داود گودرزی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در جمع دانشپژوهان و دانشجویان دوره تربیتی ـ آموزشی الصافات گفت: در ابتدای فعالیت دولت دوازدهم هستیم و متاسفانه یک جریانی سعی میکند از ظرفیت دولت دوازدهم و آقای روحانی علیه انقلاب استفاده کند، البته طبیعی است یک جریان ضدانقلاب در کشور از ابتدای انقلاب در کنار یک دشمن بیرونی تا الان وجود داشته و اینها همیشه به دنبال این بودهاند که نفوذ کنند و ضربه بزنند.
وی افزود: دولتی همانند دولت آقای روحانی که یک در برخی عرصهها مبنای متفاوتی با گفتمان انقلاب دارد و یک جاهایی هم به اداره کشور اقتصاد، سیاست و فرهنگ نگاه متفاوتی دارد، وقتی سر کار میآید، جریان ضد انقلابی که گفته شد سعی میکند از فضای ایجاد شده استفاده کند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه برخی سخنان باعث میشود جریان ضد انقلاب امیدوارتر شود، افزود: یک جایی آقای روحانی به صراحت گفت که دولت در دین و دینداری مردم نقشی ندارد، در صورتی که این حرف انقلاب اسلامی نیست، رهبری به صراحت فرمودند که اتفاقاً ما آمدهایم که مردم را به بهشت ببریم، البته نه؛ زور بلکه با زمینهسازی.
گودرزی خاطرنشان کرد: اگر قرار بود با دین و دینداری مردم کاری نداشته باشیم و احکام اسلامی در جامعه پیاده نشود چه احتیاجی به انقلاب کردن بود. اتفاقاً ما تشکیل حکومت میدهیم که مردم بهتر زندگی کنند و این زندگی بهتر در سایه احکام اسلامی است. دین اسلام یک دین فردی نیست، لحظه لحظه اجتماعی روی زندگی ما اثر میگذارد.
وی تصریح کرد: در انتخابات 96 برخی از افرادی را که پشت سر آقای روحانی قرار گرفتند یا مخالف آقای رئیسی بودند را ببینید چه طیفی از آدمها هستند، از ضد انقلاب و مارکسیست و همه جور آدمی پیدا میشود، البته نه به این دلیل که اینها صددرصد روحانی را قبول داشتند بلکه برای این بود که میخواستند به جریان انقلاب ضربه بزنند.
گودرزی خاطرنشان کرد: البته این سخنان به معنای آن نیست که روحانی یک عنصر ضدانقلاب است، اینگونه نیست؛ ولی منطق و گفتمان آقای روحانی در برخی عرصهها تفاوتهایی با ما دارد که باعث میشود برخی جریانهای مخالف انقلاب سوء استفاده کنند.
وی گفت: جریانهای ضدانقلاب در داخل و خارج کشور به این جمعبندی رسیدهاند که باید از داخل یک فرآیندی را در فرهنگ و سیاست ایران دنبال کنند تا مردم را از حاکمیت جدا کنند و این مردم دیگر پشت سر حکومت دینی خود قرار نگیرند و این کار را هم به واسطه تحریمها، سخت کردن معیشت، نفوذ در باورها و عقاید و سبک زندگی مردم صورت میگیرد.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: اینجاست که یک گذاره غلط در کشور مطرح میشود و گفته میشود اگر رئیسی رئیسجمهور شود، جنگ میشود و این گذاره غلط در بین مردم جا میافتد. ما حتی خانوادههای مذهبیای داشتیم که به خاطر همین یک جمله به روحانی رأی دادند. زیرا این مسئله برای آنها باور شده بود و این موضوع هم به دلیل این بود که دشمن روی زندگی ما کار کرده است.
گودرزی یادآور شد: دولت دوازدهم یکسری چالشهایی را دارد و یکسری کارها را دنبال میکند ما اگر بخواهیم بدانیم چگونه باید عمل کنیم باید صحنه را کاملاً بشناسیم.
وی افزود: یکی از گفتمانهای دولت که تعامل با امریکا بود با پیروزی ترامپ کاربرد خودش را از دست داد، حرف دولت این بود که تقابل با دولت با آمریکا بس است دیگر باید تعاملتر رفتار کنیم و با تعامل و مذاکره مشکلات را برطرف کنیم.
گودرزی ادامه داد: چهار سال گذشت، ولی تحریمها برطرف نشد و مشکلات هم بیشتر شد، ترامپ هم دیگر آماده مذاکره نیست اینجا یکی از کلید واژههای دولت از بین رفت.
وی تصریح کرد: چالش بعدی دولت این است که چرخ اقتصاد کشور لنگ است ما از 30 سال آخر دولت احمدینژاد و 4 سال دولت قبل به دلیل اینکه قاعدهگذاری و سیاستگذاریها درستی در خصوص اقتصاد نکردیم و بیشتر نگاهی به غرب و برجام و مذاکره بود با مشکلات اقتصادی روبهرو شدیم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور خاطرنشان کرد: امروز اوضاع اقتصادی خوبی روبروی ما نیست، آمریکا هم دارد تحریمهایش را بیشتر میکند، ظرفیتهای داخلی هم که به کار گرفته نمیشود، از نیروی خلاق و جوان داخل هم که استفاده نمیشود، مشکل قاچاق هم که حل نشده به همین دلیل نباید توقع داشت اوضاع مردم بهتر شود.
وی گفت: چالش سوم دولت این است که یک اتفاق جهانی در حال رخ دادن است و آن این است که نظم نوین جهانی که به اسم جهانی که به اسم جهانیسازی مطرح بود به هم ریخته است دیگر کدخدایی وجود ندارد که بگوییم باید با کدخدا ببندیم هژمونی دولت آمریکا به هم ریخته است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی اظهار داشت: متأسفانه ما امروز به مسائل فرعی سرگرم شدهایم و این باعث شده مسائل اصلی را نبینیم، یکی از این مسائل اصلی پیاده کردن سند توسعه پایدار غربی است، حرفشان هم این است که برای توسعه باید کارهایی را انجام دهیم که غربیها انجام دهند سال 75 یکی از چهرههای اصلاحطلب در یک مقاله به این موضوع پرداخت و نوشت برای پیادهسازی این مسئله دین و فرهنگ مردم مانع است و ما باید این 2 را کنار بزنیم.
وی افزود: دولت خاتمی بخشی از این مسیر طی شد و امروز هم دارد ادامه مسیر طی میشود و هر آن چیزی که مانع پیاده شدن این مدل است باید حذف شود سند 2030 هم جزئی از نقشه کلی توسعه پایه غربی است.
گودرزی خاطرنشان کرد: این سند کاملاً محرمانه و مخفیانه در حال پیاده شدن است بدون اینکه ما متوجه شویم.
وی تصریح کرد: یک کار دیگری که دارد انجام میشود این است که برای چرخاندن چرخ اقتصاد به سمت شرکتهای بینالمللی حرکت میکنند، این مسئله نقش دولتها را کمرنگ میکند و شرکتهای بینالمللی در آینده دنیا حرف اصلی را میزنند و این مسئله در آینده ما را با مشکل روبهرو میکند. مانند بحث IPC و توتال و قراردادهایی که در این راستا پیگیری شد و ما را به قبل از مصدق باز میگرداند.
گودرزی گفت: آقای زنگنه میگوید شرکت خارجی میآید در صنعت نفت و گاز ما سرمایهگذاری میکند ولی اگر این صنعت سوددهی دارد که مسلماً دارد پس چرا مردم از این امتیازهای ویژه استفاده نکنند، چرا عرصه را برای این کار باز نمیگذارند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی رواج بدحجابی و تشدید برخی معضلات فرهنگی را از اهداف دشمن دانست و گفت: اینها برای این است که قبح یکسری مسائل در کشور ریخته نشود و نشان دهند جامعه ایرانی دیگر یک جامعه انقلابی نیست.
وی در ادامه خطاب به دانشجویان انقلابی گفت: از اینکه مسئولان حرف گوش نمیدهند خسته نشوید، آنقدر مسائلی مانند اقتصاد مقاومتی را تکرار کنید و تبیین کنید تا مجبور شوند به حرف شما گوش دهند.
گودرزی در ادامه با اشاره به صدور فرمان آتش به اختیار رهبر معظم انقلاب گفت: رهبری با یک مدل جدیدتری و با یک ضرب آهنگ شدیدتری این مسئله را مطرح کردند؛ البته دشمن تلاش کرد ضرب آهنگ این پیام را بگیرد.
گودرزی افزود: رهبر معظم انقلاب میخواهند جوان انقلابی نسل سوم و چهارم در جنگ نرم به عنوان افسر جنگ نرم از بیتفاوتی بیرون بیایند و با یک اعتماد به نفس و با یک انگیزه مضاعف در مقابل دشمن بایستند، امروز هم باید تمام تلاش خود را بکار گیریم تا به فرمان رهبری عمل کنیم. معظمله میخواهند نسل جدید را برای آینده انقلاب، انقلابی بار بیاورند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی در ادامه با اشاره به کمرنگ شدن نقش مردم و پررنگشدن نقش دولت در سال های اخیر خاطرنشان کرد: از ابتدا حکومت ما یک حکومت مردمی است و قرار بوده مردم نقش حداکثری برای اداره کشور داشته باشند ولی به مرور نقش مردم کمتر شده است.
وی گفت: اگر قرار است اتفاقی در فرهنگ و اقتصاد و سیاست رخ دهد باید مردم وارد شوند رهبری با حکم آتش به اختیار میخواهند نقش مردم را پررنگتر کنند.
گودرزی تصریح کرد: نباید فکر کنیم کاری از دست ما برنمیآید متأسفانه گاهی از مسئول و غیرمسئول فکر میکنیم داریم صحنه را میبازیم، اگر مسئولان نمیتوانند باید از روی صندلیهای خود بلند شوند تا جوانان وارد عرصه شوند.
وی اظهار داشت: وقتی دانشگاه آزاد در یک زمان نامه مینویسد و از حراست میخواهد به حجاب دانشجویان کاری نداشته باشد، فردی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی است به عنوان یک مسئول باید واکنش نشان میداد، متأسفانه ما کار را رها میکنیم و احساس میکنیم دیگر کاری نمیشود کرد ما با این همه ظرفیت چه شده که فکر میکنیم بازندهایم.
وی گفت: چه کسی میگوید مردم از ارزشهای خود دست برداشتهاند در ماجرای موشکهایی که سپاه به داعش زد و در ماجرای شهید حججی مردم را دیدیم هر کسی با مردم صداقت داشته باشد مردم از وی حمایت خواهند کرد.
وی گفت: چه کسی گفته آتش به اختیار یعنی به حسن روحانی توهین کردن! متأسفانه گاهی جریانسازیها و سوژهسازیهای کاذب شکل میگیرد برای اینکه اینها میخواهند ما 2030 و IPC و چنین مسائلی را فراموش کنیم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: نباید مسائل اصلی را رها کنیم، بازیهای طرف مقابل نباید ما را از مسیر و هدفمان دور کند، نباید فریب این بازیها را بخوریم.
وی به استفاده از ظرفیت قانون اساسی در مواجهه با جریانی که میخواهد جریان انقلاب را تندرو و دلواپس نشان دهد، اشاره کرد و گفت: بهترین کاری که میشود کرد این است که ما مسئولان و هر کسی که میخواهیم صحبت کنیم بر مبنای قانون برخورد کنیم. اگر مسئولان قانون اساسی را قبول دارند باید بر مبنای آن هم عمل کنند. آن وقت دیگر کسی نمیتواند به شما تندرو و افراطی خطاب کند.
گودرزی یادآور شد: باید بگوییم تا IPC کنار گذاشته نشود ما آن را رها نمیکنیم چون این برخلاف منافع ملی است و قانون مخالف عمل کردن برخلاف منافع ملی است.