هادی محمودوند در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: در دنیا بسیاری از دولت ها به نخبگانی که حتی فعالیت های مجرمانه دارند نظیر هکرها در راستای سیاست های خود بها می دهند؛ اما متاسفانه در کشور این مهم هنوز تحقق نیافته است؛ بنابراین ضرورت دارد که دولت یازدهم بستر مشارکت نخبگان در امور کلان کشوری را فراهم کند.
وی با تاکید بر اینکه شعارهایی که در مورد نخبگان داده می شود اگر تحقق نیابند موجب سرخوردگی نخبگان و در نتیجه گسترش پدیده فرار مغزها می شود، افزود: درخواست از نخبگان برای همکاری در امور کلان کشور، راه اندازی مراکزی جهت ایده پروری نخبگان، سپردن پروژه های کلان ملی به نخبگان کشور نه کشورهای خارجی، ایجاد شغل و فراهم کردن بستر فعالیت های تحقیقاتی، علمی و پژوهشی برای نخبگان، تامین مسکن نخبگان و فراهم کردن فرصت های مطالعاتی برای نخبگان در کشورهای صاحب علم از جمله مطالباتی است که ضرورت دارد دولت یازداهم در راستای تحقق آنها تلاش کند.
این مخترع لرستانی بر ضرورت افزایش بودجه طرح های تایید شده برای تجاری سازی اختراعات تاکید کرد و گفت: این بودجه باید به دو شکل پرداخت شود، نخست تامین بودجه اولیه برای اجرای طرح و شماتیک سازی آن و دوم تامین بودجه برای تجاری سازی؛ همچنین دولت باید بستری را برای بازاریابی و فروش اختراعات تجاری سازی شده فراهم کند.
محمودوند با اشاره به اینکه دولت با توسعه پارک های علم و فن آوری و مراکز رشد کار مثبتی جهت ارتقای علم و دانش انجام داد؛ ولی متاسفانه بعد از راه اندازی از این ارگان ها حمایت لازم را انجام نداد؛ به گونه ای که بدیل کمبود بودجه کاری از پیش نرفته است؛ تصریح کرد: متاسفانه برخی از وعده ها مانند مسکن دار شدن، معافیت از سربازی و حمایت های مالی از نخبگان به صورت فراگیر اجرا نشد و تنها شامل حال افراد خاصی شد.
وی تاکید کرد: اگر دولت یازدهم می خواهد یک دولت نمونه باشد باید تمام ایده های خود را از مردم و نخبگان بگیرد؛ چرا که یک شعاری داریم که می گوید همه چیز را همگان می دانند.
لازم به ذکر است، هادی محمودوند دارنده 15 اختراع و سه پذیرش از مسابقات جام جهانی اختراعات در کشورهای خارجی است و تا کنون یکی از اختراعات خود با عنوان استارتر هوشمند دیجیتال را تجاری سازی کرده است و یک اختراع دیگر با عنوان پریز هوشمند را در آستانه تجاری سازی دارد.