به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، در ابتدای نشست هم اندیشی 80 برگزیده چهارمین جشنواره «علم تا عمل» استان البرز، فریبرز همدانی مدیر کل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری البرز ضمن تقدیر از فعالیتهای جهاد دانشگاهی استان در طول برگزاری جشنواره گفت: از 140 طرح ثبت شده در سامانه استان البرز، 80 طرح حائز امتیاز لازم برای شرکت در نمایشگاه شده است و استان البرز با در اختیار داشتن فضای 400 متری در نمایشگاه مصلی تهران حاضر خواهد شد.
در ادامه این نشست مهشید منزوی، مسئول کمیته علمی اجرایی چهارمین جشنواره علم تا عمل استان البرز گفت: این نشست به منظور هماهنگی و برنامهریزی برای حضور شایسته در چهارمین جشنواره ملی «علم تا عمل» استان است که بنیه علمی استان به خوبی نمایش داده شود.
وی با اشاره به جایگاه غرفه های استان البرز گفت: غرفه استان البرز بعد از غرفه استان تهران و در کنار استان خراسان رضوی قرار گرفته است و این بهترین فرصت برای نمایش و بازاریابی طرحها در نمایشگاه برای مجریان طرحها میباشد.
منزوی با تأکید بر اینکه اطلاعات علمی و دانش فنی طرح در نمایشگاه جلوهی بیشتری داشته باشد، گفت: در چیدمان غرفهها صرفاً جذابیت بصری در نظر گرفته نشود بلکه اطلاعات کامل طرحها طوری نمایان شود که بازدید کنندگان از یافتههای علمی و دانش فنی طرح به طور کامل بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: مجریان طرحهای برگزیده حتماً افرادی مسلط در غرفهها را معرفی نمایند که در ارائه توضیحات به بازدید کنندگان تسلط کافی داشته باشند.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد البرز افزود: با توجه به محدویت فضای موجود در نمایشگاه مجریان میتوانند قابلیتهای طرحشان را با استفاده از اسلاید و بوسیله نمایش تصویری ارائه نمایند و از این فرصت به نحو مطلوب برای تجاری سازی طرحهای خود استفاده نمایند.
احمدرضا فیروزی، مسئول کمیته اطلاع رسانی چهارمین جشنواره علم تا عمل استان البرز نیز در ادامهی این نشست گفت: چیدمان غرفهها در روز چهارشنبه و پنج شنبه 8 و 9 آبان ماه در محل مصلای امام خمینی(ره) تهران انجام خواهد شد و نمایشگاه در روز شنبه 11 آبان ماه افتتاح و تا 14 آبان ماه از ساعت 9 الی 19 ادامه می یابد.
وی افزود: چیدمان غرفه های استان البرز بر اساس ترکیبی از امتیاز و موضوعات طرح ها صورت می گیرد و 4 طرح برتر استان که بیشتر امتیاز را در داوری ها کسب کرده اند، به صورت ویژه در بخش غرفه طرح های نمونه کشوری شرکت خواهند کرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز به تسهیلات جانبی در چهارمین جشنواره ملی علم تا عمل اشاره کرد و گفت: در حاشیه این نمایشگاه مجریان طرحهای دانش بنیان میتوانند از تسهیلاتی از جمله «دالان ارایه خدمات تخصصی تجاری سازی»، «شرکت سرمایه گذار خطر پذیر؛ صندوقهای حمایت از پژوهش و فناوری» و «کارگاهای تخصصی آموزشی» برای توانمند سازی شرکتهای خود استفاده نمایند.
در ادامه این نشست مجریان طرحها به ارائه نقطه نظرات از جمله، پوشش خبری مطلوب، نحوه چیدمان غرفهها، اندازه استندها و رنگ بکارگیری در چیدمان و مدیریت بازدیدکنندگان به ارائه نقطه نظرات پرداختند.