رئیس دانشگاه مازندران گفت: سال تحصیلی 89-88 تا 92-91 شاهد افزایش 152 درصدی دانشجویان کارشناسی ارشد و 424 درصدی دانشجویان دکتری بودیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمدپور شب گذشته در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش با نگاهی اجمالی به روند رو به رشد آموزش در دانشگاه مازندران با بیان آماری از وضعیت آموزشی این دانشگاه گفت: هم اکنون در دانشگاه مازندران که بزرگترین مرکز آموزش عالی استان است، 650 دانشجوی دکترا، 3100 دانشجوی کارشناسی ارشد و 10 هزار دانشجوی کارشناسی در 95 رشته گرایش مشغول به تحصیل هستند و 13 هزار و 700 دانشجو نیز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: امسال 1359 نفر از دانشجویان کارشناسی این دانشگاه به مقطع کارشناسی ارشد راه یافتند که درصد قبولی دانشجویان این دانشگاه در تحصیلات تکمیلی چشمگیر و قابل توجه است.
رئیس دانشگاه مازندران ادامه داد: از سال تحصیلی 89-88 تا 92-91 شاهد رشد چشمگیر دانشجویان و نیز افزایش رشته های تحصیلی در این دانشگاه بودیم که افزایش 17 درصدی دانشجویان مقطع کارشناسی، 152 درصدی کارشناسی ارشد و 424 درصدی دکتری و نیز افزایش 17 درصدی تعداد رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی، 100 درصدی کارشناسی ارشد و 150 درصدی دکتری، نشان از همت و تلاش و دیدگاه عمیق همه دانشگاهیان به مقوله اساسی آموزش در این دانشگاه است
وی با تبیین هرم هیات علمی در دانشگاه مازندران تصریح کرد: در سه سال گذشته 43 نفر از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافته اند و 14 نفر نیز از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافتند و دو نفر با مرتبه استادی به دانشگاه های دیگر منتقل شده اند.
رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به وضعیت جذب اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: در سال های اخیر، 131 نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه به صورت پیمانی، 89 نفر به صورت بورس داخل، هشت نفر به صورت بورس خارج و 10 نفر نیز به صورت طرح سربازی در این دانشگاه جذب شده اند.
وی با اشاره به برگزاری 110 جلسه هفتگی هیات اجرائی جذب دانشگاه افزودچند نفر از اعضای هیات علمی پیمانی احکام کارگزینی آنها از نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92(مهرماه) صادر می شود و بیش از 20 نفر در مرحله کارگروه صلاحیت عمومی (فراخوان شهریور 91) قرار دارند.
احمدپور با قدردانی از همت و تلاش حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران در سال های اخیر اظهار داشت: در سالهای اخیر 224 مقاله ISI ، 51 قاله غیر ISI و 117 مقاله ISC از استادان دانشگاه مازندران در مجلات داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.
وی ادامه داد: 40 فقره طرح تحقیقاتی با اعتبار بالغ بر ده ها میلیارد ریال با سازمانها و وزارتخانه ها و 67 عنوان نیز در داخل دانشگاه تصویب و اجرا شد.
احمدپور با اشاره به رشد قابل توجه کمی و کیفی مجلات در ایندانشگاه گفت: شش مجله علمی، پژوهشی به عناوین اقتصاد کلان، مدیریت اجرائی، مدیریت رفتار ورزشی، مدیریت فیزیولوژی کاربردی، برنامه ریزی و توسعه گردشگری، سیاست گذاری آموزشی و نیز 3 مجله ISC با عناوین اقتصاد کلان، مدیریت اجرائی و برنامه ریزی و توسعه گردشگری در این دانشگاه فعالیت میکند و 14 مجله با عناوین قرآن و علوم بشری، کاوش های دینی، کاوش های جامعه شناختی، پویش ادبی، هنر و معماری، جغرافیای کاربردی، فصلنامه شیمی، زیست شناسی، حقوق و علوم سیاسی، جامعه شناسی جوانان، فیزیک، الجدید فی الادب العربی، Caspian Journal of Chemistry- Caspian Journal of Mathematics نیز در دست اقدام است.
احمد پور با اشاه به فعالیت های عمرانی در دانشگاه مازندران گفت: تکمیل 100 درصدی خوابگاه شماره 7 خواهران، دانشکده تربیت بدنی، سالن ورزشی حضرت قائم (عج) و یادمان شهدای گمنام و نیز پیشرفت 93 درصدی دانشکده فنی و مهندسی و 49 درصدی خوابگاه شماره 9 خواهران و 23 درصدی دانشکده علوم اقتصادی و اداری ،علیرغم کمبود منابع مالی گوشه هایی از عملکرد عمرانی دانشگاه در سالهای اخیر بود که در این میان به شکرانه الهی دهه مبارک فجر امسال شاهد افتتاح دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مازندرانبا زیربنایی به مساحت 6 هزار متر مربع خواهیم بود.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد خانواده بزرگ دانشگاه مازندران دست در دست هم و درکنار هم شاهد رشد و ارتقا همه جانبه این دانشگاه به عنوان یکی از قطب های اصلی آموزش عالی شمال کشور باشد.
لازم به ذکر است، در این مراسم از 24 پژوهشگر برتر و نیز کتابدار نمونه دانشگاه مازندران در سال 1392 تجلیل شد.