به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی دیشب در تپه ی نورالشهدای شهر گرگان در جمع عزاداران فاطمی این شهرستان، با اشاره به تعبیر «پیچ تاریخی» در ادبیات مقام معظم رهبری گفت: این پیچ تاریخی که نائب امام زمان از آن یاد می کنند ریشه در تقابل حکومت انسان و حاکمیت خداوند دارد.
رسایی اعضای جامعه را مستلزم رعایت وظایف خاصی در این پیچ تاریخی خواند و افزود: این پیچ از روز اول خلقت وجود داشته و امروز به نقطه ی جوش خود رسیده است و وظیفه ما در این شرایط همان وظیفه ای است که 72 تن از یاران امام حسین (ع) در عاشورا داشتند.
وی تأکید کرد: در ماجرای سقیفه بنی ساعده نیز عده ای به تحریک پول و عده ای با تهدید و ترس، منکر اتفاق غدیر شده و به ولایت پشت کردند و عده ای دیگر حقیقت خلقت را به رفاه مادی و دنیایی ترجیح داده و پیرو ولایت شدند که باعث شد از مردم آن زمان انگ بی سوادی و کم سوادی و تندرو و افراطی بخورند.
انگ افراطی را به امام حسین (ع) هم زده بودند
نماینده مردم تهران با استناد به بسیاری دیگر از روایات تاریخی در واقعه ی غدیر، کربلا و ... متذکر شد: زمانی که امام حسین (ع) با یاران حداقلی راهی نبرد با تعداد زیادی از دشمنان شدند نیز عده ای ایشان را افراطی و تندرو خوانده بودند و رفاه مادی را به حقیقت و معرفت دین فروختند.
رسایی با بیان این مطالب و قیاس زمان حال با وقایع آن زمان، خاطرنشان کرد: اکنون وظیفه ی ما نیز صف شکنی و اقامه و مطالبه عدل در برابر مستکبرین جهانی است؛ امروز با جریانی از کفر در جهان مواجه هستیم و عدم سکوت و صف شکنی فاطمه زهرا (س) و شجاعت آن حضرت در ایراد خطبه ی فدک یک محک، ملاک و معیار برای اقدام به حق پیروان اهل بیت (ع) در این شرایط خواهد بود.
راه رفع تحریم و آزادسازی اموال بلوکه شده، کوتاه آمدن در برابر دشمن نیست
وی در ادامه با اشاره به آیات قرآن شریف گفت: تهدید و تحریم های دشمنان تا زمانی که کاملا تابع آنان شویم ادامه خواهد داشت و این یک قاعده ی تاریخی و قرآنی است بنابراین احیای حق مسلم بلوکه شده ی کشور و رهایی از فشار تحریم ها، کوتاه آمدن در برابر دشمن نیست بلکه باید مانند حضرت زهرا (س) حق را با صراحت لهجه فریاد زد.
دولت پاسخ فرهنگ غیرانقلابی رسانه های موافقش را بدهد
رسایی در بخش دیگری از سخنانش با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با دغدغه ی فرهنگی معظم له در دیدار با خبرگان و بیانات ایشان در اوایل سال جدید گفت: وقتی انتقاد به وضعیت فرهنگ در دولت محترم شد گفتند که فرهنگ فقط مربوط به دولت نمی شود که البته در این تردیدی نیست ولی در این که عمده ی ابزارهای نظارتی و اهرم های تشویقی و ترغیبی و بازدارنده در اختیار دولت است هم شکی نیست.
وی تصریح کرد: در زمان دولت اصلاحات مقام معظم رهبری سخن از «تهاجم فرهنگی» به میان آوردند عده ای در تقابل با ایشان واژه ی «تعامل فرهنگی» را مطرح کردند و گفتند فرهنگ فقط دست دولت نیست که اکنون می بینیم وزیر فرهنگ آن روز و اشخاصی مانند کدیور و سروش در بستر فرهنگی آن زمان اکنون به آغوش غیر دینی بی بی سی پیوستند.
رسایی با اشاره به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه «بگذارید رسانه های حامی دولت آزاد باشند» نیز تأکید کیرد: چرا رئیس جمهور محترم روزنامه های «بهار و آسمان و چشم انداز ایران» را که حتی در یادداشت هایشان عزاداری برای فاطمه زهرا (س) را تندروی خواندند را حامی دولت می دانند؟! مگر دولت ایشان از این جنس است؟!
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس خطاب به وزیر فرهنگ متذکر شد: به اینکه سازمان تبلیغات، شهرداری تهران و صدا و سیما با بودجه های عظیم فرهنگی و نیز روحانیت و حوزه علمیه با در دست داشتن منبرهای موعظه کننده نیز داعیه دار فرهنگ هستند و باید پاسخگو باشند واقف هستیم اما از دولت می خواهیم پاسخ آن بخش از حمایت های خود از جریانات غیر انقلابی و غیردینی را که به خودش مربوط است را بدهد.
وی بار دیگر تصریح کرد: مقام معظم رهبری پس از تهاجم و شبیخون فرهنگی اخیرا تعبیر «رخنه فرهنگی» را مطرح کردند باید روی این الفاظ حساب باز کرد، باید این را بدانیم که فشار و کمبودهای اقتصادی قابل رفع و مهار و جبران است اما این اقدامات در بحث فرهنگ به مراتب سخت تر و پیچیده تر خواهد بود و باید آن را جدی گرفت.
مماشات دولت دشمن را گستاخ تر کرد
رسایی با مهم خواندن پیام رهبر انقلاب در 22 بهمن سال گذشته به دولت که فرمودند «دولت در عرصه سیاست خارجی باید محکم باشد» و با اشاره به بیانه ی اخیر اتحادیه اروپا تأکید کرد: دولت در عرصه سیاست خارجه آن قدر مماشات به خرج داد و کوتاه آمد که دشمنان را گستاخ تر کرد.
وی با بیان اینکه دشمن شیطان صفت قدرت نفوذ ندارد مگر اینکه ما اراده ی خود را از دست بدهیم متذکر شد: دشمن در دنیای کفر خود که آن را دنیای دموکراسی می خواند ما را به نقض حقوق بشر محکوم می کند در حالی که اقدامات آزاد آنان مانند همجنس بازی را حتی حیوانات نیز انجام نمی دهند، سوال این است که حقوق بشر همان حقوق حیوانی است؟!
نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی گفت: ملک عبدلله که خود را خادم الحرمین می نامد 4 فرزند دختر خود را سال ها در خانه حبس کرده اما آنانی که دم از حقوق بشر می زنند یقه ای از او نمی گیرند، این حقوق بشر است یا پشت به شأنیت بشر؟! از این رو نباید در برابر این دشمن شیطان صفت کوتاه آمد چرا که هر چه چشم ببندی و عقب بنشینی دشمن گستاخانه قدم جلوتر می گذارد.
نباید اصل امر به معروف و نهی از منکر زمین بماند
رسایی همچنین در ادامه با گرامیداشت یاد شهید طلبه علی خلیلی گفت: حضرت علی (ع) تمام کارهای خیر در برابر امر به معروف و نهی از منکر را مانند رطوبت دهان در مقابل آب دریاها برشمردند بنابریان باید در برپایی این سنت حسنه تمام تلاش خودمان را بکنیم.
وی افزود: امروز وظیفه داریم بر اساس اصل 8 قانون اساسی باید به مطالبه گری و امر به معروف و نهی از منکر توجه جدی داشته باشیم تا جایی که دیگر گناه در جامعه امنیت نداشته باشد.
نماینده مردم تهران تأکید کرد: در جمهوری اسلامی که در سیاست، پیرو رهبری است و در فرهنگ، عامل به دین است نباید اصل به این مهمی فراموش شود و بایستی قوه قضاییه برای این امر ارزش قائل شود و نگذارد فریضه ی به این مهمی روی زمین بماند.
وی همچنین اقامه و مطالبه عدل در نزد اما جاهل را به عنوان اصلی ترین فرهنگ حسنه و دینی خواند و گفت: باید مانند حضرت زهرا (س) در فدک، مانند حضرت زینب (س) در کاخ یزید و حضرت امام (ره) در سال 57 و استمرار این ها در 24 سال عمر رهبریت مقام معظم رهبری؛ در برابر هر که در مقابل دین قد علم کرد بایستیم و جلوی باج دهی به دشمن شیطان صفت را بگیریم تا زیر سایه ی ولایت تا زمان ظهور امام عصر از این پیچ تاریخی عبور کنیم.