به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، طیب قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ظهر دیروز در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اظهار کرد: موضوع سلامت با توجه به گستره و تعریف آن، از تغذیه، وضعیت روانی و تعاملات و روابط اجتماعی تأثیرپذیر و همچنین بر آنها تاثیرگذار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: اهمیت موضوع سلامت و تغذیه و کار بر روی آن، یک کار فنی و تخصصی و به هم پیوسته است و زمانی در این راستا موفق خواهیم شد که بتوانیم مردم را در تمامی جوانب با خود همراه کنیم.
قدیمی با اشاره به برخی آداب نادرست موجود در جامعه، تصریح کرد: این آداب که با توجه به عوامل عمد و غیر عمد در جامعه شکل گرفته است باید تغییر داده شود و در این راستا باید اقداماتی انجام داد تا آداب فرهنگی سلامت بازگردانده شود.
وی گفت: تغییر فرهنگ سلامت و بنیانهای فرهنگی که در ارتباط با سلامت وجود دارد هم افزایی و تلاش صادقانه مسئولان را میطلبد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: به کار گرفتن تجهیزات فنی و تخصصی و علمی در این راستا به تنهایی کافی نیست و زمانی میتوانیم در تغییر فرهنگ سلامت تاثیر گذار باشیم که مردم همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.
قدیمی گفت: رسانه ها و سازمان صدا و سیما نقش مهمی در آموزش مردم در رابطه با پیشبرد طرح تحول نظام سلامت دارند و دانشگاه علوم پزشکی آمادگی خود را برای همکاری با آنها در این زمینه اعلام میکند.
وی خاطرنشان کرد: آموزشهای سازمان صدا و سیما باید موثر و قابل رصد باشد تا از نظر فنی و هنری بتواند تاثیرات به جایی بر مخاطبان خود داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: برای فرهنگ سازی در رابطه با مصرف محصولات سنتی، تمامی نهادها باید دست به دست هم داده و تحت یک نظام مشخص عمل کنند تا بتوانند توقعات مردم را در رابطه با مصرف این محصولات بالا ببرند تا مصرف اینگونه محصولات کاهش داده شود.
قدیمی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تمام توان خود را به کار خواهد گرفت و نیروهای خود را برای آموزش دامداران و بهورزها در کل روستاها در جهت ایجاد حساسیت در آنها برای رعایت نکات بهداشتی به کار میگیرد.
وی گفت: برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی مجاز، اعتبار لازم است و واحد آموزش و پژوهش استانداری باید ما را در این زمینه حمایت کرده و ظرفیتها و فضای لازم را در اختیار ما قرار دهد.