به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، در جشنواره اختراعات جهانی کره جنوبی، امیر مسعود بختیاری، دانشجوی رشته مواد دانشگاه آزاد نجف آباد موفق به کسب جایزه ویژه مخترعین جهانی در کره جنوبی شد.
دستگاه استخراج محصولات مفید غذایی از زباله شرکت های تولید کننده آبمیوه برای اولین بار در جهان طراحی و ساخته شده است و در جشنواره اختراعات کره جنوبی هر ساله با هدف جمع آوری جدیدترین ایده های مخترعین برتر جهان برگزار میشود، حائز رتبه برتر شد.
امیر مسعود بختیاری در این رابطه گفت: در کارخانه های تولید آب میوه های طبیعی پس از آبگیری از مرکبات سه قسمت پالپ، لایه سفیدی و لایه نارنجی باقی می ماند. با توجه به مشکل جدا سازی اتوماتیک قسمت های مختلف مرکبات از یکدیگر، پس از آب گیری امکان استفاده بهینه از پسماند محصول وجود نداشت. ما با طراحی این دستگاه لایه نارجی روی پرتقال، نارج، نارنگی و دیگر مرکبات را از لایه سفیدی و قسمت پالپ جداکرده و از قسمت های بدست آمده در مصارف گوناگون استفاده می کنیم.
وی تصریح کرد: مهمترین مزیت این دستگاه جداسازی با بالاترین سرعت و دقت، لایه های مختلف مرکبات را از یکدیگر به صورتی که شرایط برای استفاده از لایه ها در مصارف مختلف به وجود می آید فراهم می کند و امکان استفاده از لایه پالپ و سفیدی و لایه نارنجی به صورت جداگانه حاصل می شود.
دانشجوی رشته مواد دانشگاه آزاد نجف آباد در پایان گفت: قسمت های مختلف پرتقال کاربردهای متفاوت دارد و رسیدن به این کاربردها هنگامی محقق و عملی می شود که بخش های مختلف این محصول از یکدیگر جدا شده و هر بخش در صنایع مختلف پزشکی و داروسازی مورد بهره برداری قرار می گیرد.