حامد اقبالی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص عملکرد بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در زمینه اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: باید گفتمان سازی اثرگذار در خصوص جهاد اقتصادی از سوی دانشجویان در جامعه شکل بگیرد.
وی افزود: مطالبات دانشجویان کاملاً شفاف است و توجه به تولیدات داخلی، قراردادهای مالیاتی و مفاسد اقتصادی که به اقتصاد کشور ضربه می زند از جمله مطالبات دانشجویان بوده که بر همین اساس کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی شکل گرفت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی متشکل از اتحادیه ها و تشکل های دانشجویی بوده که هدف کلی آنها پیگیری مفاسد اقتصادی فارغ از سیاسی بازی های موجود در کشور است.
اقبالی تصریح کرد: با توجه به نیاز اصلی به مبارزه با مفاسد اقتصادی جنبش دانشجویی به این مسئله ورود پیدا کرده و برنامه های ویژه ای را در این زمینه برگزار کرده است و همچنین برنامه های دیگری نیز در دستور کار دارد.
وی ابراز داشت: از جمله اقدامات کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزاری نشست ها و تجمع های مربوطه در راستای مطالبات برحق دانشجویان و مردم است که از جمله آنها می توان به پیگیری روند پرونده کرسنت، نشست راهکارهای مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور استاد رحیم پور ازغدی و تجمع دانشجویان مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف گفت: همچنین این کمیته در بحث گفتمان سازی مبارزه با مفاسد اقتصادی و استفاده از اقتصاد دانش بنیان تأکید دارد تا توانمندی های علمی را بشناسانیم و برای آنها بزرگداشت برگزار کنیم.
اقبالی در خصوص اقدامات بسیج دانشجویی دانشکده های دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: بسیج دانشکده هوا و فضا برنامه ای با حضور عوامل پرتاب ماهواره فجر برگزار کردند که در این برنامه در خصوص چگونگی به ثمرنشستن این افتخار صحبت کردند و گزارش های را ارائه دادند تا روحیه ما می توانیم را به همه ثابت کنند.
وی با بیان اینکه دانشکده های دیگر دانشگاه در زمینه اقتصاد مقاومتی متناسب با مشی خودشان برنامه هایی را برگزار کردند، خاطرنشان کرد: بسیج دانشکده نساجی نیز در خصوص قرارداد ترجیحی با ترکیه بیانیه ای صادر کرد و پیرامون ضررهای که این قرارداد برای کشور دارد نکاتی را به مسئولان هشدار دادند.