به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، کتاب «فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی» نوشته شارون پاستور سیمسون و مارتاسی.استرائوس توسط محمود قاسم نژاد، دانشیار گروه علوم باغبانی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان ترجمه شد.
این کتاب مشتمل بر ۱۲ فصل و در برگیرنده عوامل مؤثر بر کیفیت میوه ها و سبزی ها، مدیریت ضایعات، عوامل مربوط به سلامت مواد غذایی و روش های فرآوری محصولات باغی می باشد.
همچنین تکنولوژی های رایج و تکنولوژی های مدرن پس از برداشت بطور کامل در این کتاب شرح داده میشود و منبع با ارزشی برای محققین، پرسنل کنترل کیفیت مواد غذایی و دانشجویان رشته علوم باغبانی و صنایع غذایی و افراد دخیل در جابه جایی و نگهداری میوه ها، سبزی ها و گیاهان زینتی میباشد.