به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، مجتبی علوی فاضل گفت: داوطلبان باید در حفظ و نگهداری کارت ورود به جلسه خود نهایت دقت را داشته باشند، زیرا حوزهها موظفند از ورود داوطلب بدون کارت به جلسه امتحان جلوگیری به عمل آورند. حفظ کارت ورود به جلسه یک ضرورت است و حوزهها از ورود داوطلبانی که کارت ورود به جلسه خود را به همراه نداشته باشند، ممانعت به عمل میآورند.
وی درخصوص زمان برگزاری آزمونها گفت: آزمونها در رأس ساعتهای اعلام شده آغاز خواهد شد، لذا داوطلبان باید یک ساعت زودتر یعنی در آزمونهای نوبت صبح رأس ساعت ۷: ۰۰ و در آزمونهای نوبت عصر رأس ساعت ۱۵: ۰۰ در حوزههای امتحانی خود حضور داشته باشند تا بتوانند بدون دغدغه حوزه امتحانی و بعد صندلی خود را شناسایی کنند.داوطلبان در هنگام استقرار در صندلی باید شماره صندلی، کارت ورود به جلسه و شماره پاسخنامه خود کنترل کنند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، آن را به مسئولین حوزه اطلاع دهند.
وی درخصوص دفترچه سؤالات تأکید کرد: به هر داوطلب متناسب با مجموعه امتحانی انتخابیاش، یک جلد دفترچه سؤال داده خواهد شد که هر داوطلب ملزم است با توجه به رشته انتخابی و مواد امتحانی و ضرایب دروس به سؤالات پاسخ دهد، لذا داوطلب نباید به دروسی که ضریب آنها برای یک رشته صفر است، پاسخ دهد.
معاون سنجش و پذیرش در مورد تستی بودن سؤالات گفت: سوالات کلیه مجموعههای امتحانی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۴ بجز مجموعههای: نوازندگی ساز جهانی، طراحی پارچه و لباس، طراحی فضاهای آموزشی، برنامه ریزی شهری و منطقهای، طراحی شهری، معماری، طراحی صنعتی، تصویرسازی، نقاشی، ارتباط تصویری و هنرهای نمایشی که دارای یک درس تشریحی میباشند، بصورت تستی خواهد بود.
وی در ادامه افزود: در رشتههای مجموعه هنر و معماری و شهرسازی آزمون اسکیس آنها بصورت عملی خواهد بود که بطور همزمان با آزمون تستی برگزار خواهد شد. علوی فاضل گفت: همچنین رشتههای کارگردانی نمایش و موسیقی نیز علاوه بر آزمون تستی دارای آزمون عملی هستند که این آزمون بعد از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد برگزار خواهد شد که جزییات اطلاعات آن متعاقباً اعلام خواهد شد. سؤالات آزمون کارشناسی ارشد به طور استاندارد طراحی شده، لذا هر فرد میتواند با اتکا به اطلاعات خود با آرامش و توکل به خداوند متعال به سؤالات پاسخ دهد.
علوی فاضل با اعلام این خبر به گفت: داوطلبان نباید وسایل الکترونیکی و ارتباطی با خود در جلسه ازمون به همراه داشته باشند ضمناً سؤالات آزمون به گونهای طراحی شده است که جهت پاسخگویی به آنها نیازی به ماشین حساب نمیباشد، لذا به داوطلبان توصیه میشود اکیداً از آوردن ماشین حساب و سایر ابزار الکترونیکی به جلسه آزمون خودداری نمایند و فقط کارت ورود به جلسه، مدارک شناسایی معتبر مانند شناسنامه یا کارت ملی، مداد مشکی نرم و پاک کن همراه داشته باشند.
وی درخصوص تلفن همراه نیز تأکید کرد: همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش تخلف محسوب میشود، لذا به داوطلبان توصیه میشود حتی تلفن همراه خاموش خود را در سر جلسه امتحان به همراه نیاورند. علوی فاضل در ادامه افزود: داوطلبان از آوردن کیف دستی، یادداشت و... به جلسه آزمون خودداری نمایند، تا مشکلی برای آنها پدید نیاید.
معاون سنجش و پذیرش به داوطلبان اعلام کرد: از آنجایی که ممکن است فرد در روز آزمون دچار استرس و افت فشار شود، لذا برای جلوگیری از سرگیجه بهتر است داوطلبان نوبت صبح، صبحانه و داوطلبان نوبت بعدازظهر، ناهار صرف نمایند تا ضعف بدنی باعث ایجاد افت فشار یا سرگیجه در آنها نشود. اما به آنها توصیه میشود از خوردن غذاهای سنگین یا چرب جلوگیری به عمل آورند که باعث کاهش عملکرد ذهن میشود. همچنین بهتر است در روزهای قبل از آزمون داوطلبان در بیرون از منزل غذا مصرف نکنند.
علوی فاضل درخصوص اشتباه در ردیف تستها به داوطلبان گفت: داوطلبان در هنگام پاسخگویی به شماره ردیف پاسخنامه و مطابقت آن با شماره سؤال دقت نمایند تا در علامتگذاری گزینه صحیح موردنظر خود دچار اشتباه نشوند.
وی در ادامه تأکید کرد: بهتر است داوطلبان در روزهای پایانی کمتر به مطالعه بپردازند چراکه تجربه نشان داده خواندن در روزهای آخر، ذهن آنها را خسته کرده و توان حضور ذهن و پاسخگویی دقیق در آزمون را از آنها میگیرد. علوی فاضل در پایان توکل به خدا را به همه داوطلبان توصیه کرد و گفت: داوطلبان در شب آزمون خود زودتر بخوابند چراکه خستگی و یا کم خوابی عامل اصلی عدم توفیق داوطلب در پاسخگویی خواهد بود