به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، بهزاد قره یاضی، رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی روز گذشته در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات سلامت غذا در یزد گفت: هدف از تاسیس این مرکز بررسی سلامت محصولات غذایی ارگانیک و تراریخته از طریق بررسی های مستند و علمی است تا اینگونه محصولات با تایید وزرات بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی به دست مصرف کننده برسد.
وی افزود: محصولات تراریخته محصولاتی هستند که با هدف بهبود کیفیت و با استفاده از پیشرفت های زیست شناسی و مولکولی و بدون استفاده از بقایای سموم روانه بازار مصرف شده و امروز یک و نیم میلیون هکتار از اراضی زیر کشت کشور به این محصولات اختصاص دارد.
رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی تصریح کرد: در سال 94 کشور ایران موفق به تولید دو محصول برنج و ذرت به روش تراریخته شده و امیدواریم تا با رعایت قوانین زیست محیطی بتوان این محصولات را در سطح وسیع تولید کنیم.
قره یاضی تصریح کرد: کشور ما به هر دو فناوری ارگانیک و تراریخته نیازمند است و استفاده از این روش ها در موقعیت مناسب و با میزان صحیح نیز منعی ندارند.