به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، کارگاه تربیت اسلامی با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان برگزار شد.
در این کارگاه حجت الاسلام سید محمود جانانه در ابتدا ضمن تبریک آغاز امامت حضرت مهدی موعود (عج) و پیوند آسمانی پیامبر اکرم (ص) و بانو خدیجه (س) با بیان روایات مختلف، تربیت اسلامی را دارای ریشه وحیانی و کامل ترین نوع تربیت معرفی کرد.
وی خواستار توجه هر چه بیشتر در این حوزه شد و راه حل رفع بسیاری از مسائل مبتلا به امروز جامعه را در گرو تربیت صحیح بیان کرد.
حجت الاسلام جانانه تربیت را شامل سه دوره معرفی کرد و به توضیحاتی پیرامون این سه مرحله پرداخت.
وی مرحله اول تربیت را دوره هفت سال اول زندگی فرزند دانست و مهمترین ویژگی این دوره را امر و نهی نکردن فرزند و آماده سازی محیط برای تربیت فرزند در مراحل بعدی برشمرد.
این مدرس دانشگاه مرحله دوم که شامل دوره هفت سال دوم زندگی فرزند است را معرفی بایدها و نبایدها به فرزند برشمرد و مهمترین عامل پذیرش این هنجارها از سوی فرزند را همراهی با فرزند در عمل به این هنجارها تصریح کرد.
وی مرحله آخر و سوم تربیتی فرزند نیز مرحله وزارت و همفکری با فرزند در انجام امور برشمرد و افزود: با توجه به بلوغ فکری نسبی فرزند، نظرخواهی و مشورت با وی را از عوامل بسیار تاثیرگذار در زمینه تربیت وی عنوان کرد.
حجت الاسلام جانانه از دیگر عوامل موثر بر تربیت را نوع تغذیه عنوان کرد و تناسب در مصرف غذاهای با طبع گرم و سرد را در رفتار فرزند موثر دانست.