اردشیر کارآمد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص مشکلات بیان شده از سوی تعدادی از دانشجویان این دانشکده، گفت: دانشجویان دانشکده پرستاری قوچان باید مشکلات خود را از طریق نمایندگان انتخاب شده توسط خودشان به مسئولان دانشکده منتقل کنند و انتقال رسانه ای این مشکلات با وجود پیگیری مسئولان دانشکده جای تعجب دارد.
وی به سه نماینده انتخاب شده از سوی دانشجویان دانشکده جهت احصاء و دریافت مشکلات و انتقال آن به مسئولان اشاره داشت و ادامه داد: سه نماینده صنفی از سوی دانشجویان دانشکده جهت انتقال مشکلات دانشجویان به مسئولان انتخاب شدهاند که بر این اساس بنا شده اگر مشکلی وجود دارد از این طریق به ما انتقال داده شود.
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان به برگزاری جلسات با نمایندگان صنفی دانشجویان در هر هفته یک جلسه خبر داد و تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته بنا شده تا در هر هفته یک روز که معمولا چهار و یا پنج شنبهها میباشد جلسهای با نمایندگان دانشجویان جهت حل مشکلات دانشجویی داشته باشیم.
کارآمد در پاسخ به این سئوال که آخرین بار این جلسه در چه تاریخی برگزار شده است؟ تصریح کرد: به دلیل فشردگی برنامهها و جلساتی که در تهران داشتیم فرصت برگزاری این جلسه را اخیراً نداشته که فکر میکنم بر این اساس آخرین جلسه را یک ماه قبل برگزار کردیم.
دانشکده پرستاری به مجتمع عالی سلامت تبدیل میشود
وی به تعداد 100 دانشجو در دانشکده پرستاری قوچان اشاره و ضمن تک رشتهای بودن این دانشکده، تاکید کرد: این نکته را باید دانشجویان به خوبی درنظر داشته باشند که این مجتمع در حال حاضر دارای امکانات محدودی با توجه به عمر کوتاه خود است؛ اما ما در تلاش هستیم که در حقیقت دانشکده را تبدیل به مجتمع عالی سلامت کنیم و در این راستا حمایت دانشجویان و صبوری آنان را نیازمند هستیم.
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان در خصوص اعتراض دانشجویان به کیفیت غذای دانشجویی بیان داشت: دانشجویان متاسفانه در خصوص امکانات دانشکده سلیقهای عمل کرده و توقع دارند غذایی با کیفیت خیلی بالا را دریافت کنند؛ اما با توجه به شرایط موجود ما به دانشجویان همان غذایی را میدهیم که در بیمارستان در اختیار پرسنل قرار میگیرد.
وی از تغییر آشپزهای دانشکده برای بار سوم خبر داد و تاکید کرد: در پی اعتراضات دانشجویی صورت گرفته در خصوص وضعیت غذایی تا کنون سه مرتبه آشپزها را عوض و بحث غذایی دانشکده را به بخش خصوصی واگذار کردهایم که متاسفانه به دلیل قابل قبول نبودن کار بخش خصوصی نیز بنا شده است مبحث غذایی دانشجویان را باری دیگر به بخش دولتی واگذار کرده تا شاید کیفیت غذایی بهتری را داشته باشیم.
25 مدرس در دانشکده پرستاری قوچان فعالیت میکنند
کارآمد به حضور 25 مدرس در این دانشکده اشاره داشت و در پاسخ به این که دانشجویان اغلب از نبود اساتید توانا در دانشکده رنج میبرند، افزود: این دانشکده در حال حاضر نو پا است و تنها یک رشته پرستاری در آن دایر میباشد، این امر طبیعی است که مشکلاتی در آن وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: در حال حاضر در دانشکده 25 مدرس در رشتههای خاص وجود دارند که در تلاش برای گرفتن یک عضو هیات علمی دارای مدرک دکترای داروسازی و پی اچ تی فارماکولوژی میباشیم.
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان از وجود سه عضو هیات علمی در دانشکده پرستاری قوچان خبر داد و بیان داشت: در حال حاضر این دانشکده دارای سهمیه چهار عضو هیات علمی است که تا کنون توانستهایم سه عضو هیات علمی را جذب کنیم که یک عضو پست خود را تحویل گرفته و دو عضو دیگر نیز در آینده نزدیک پست خود را تحویل خواهند گرفت.
کارآمد از حضور ۵۳ متخصص در بیمارستان دانشکده پرستاری قوچان خبر داد و بیان داشت: در بیمارستان دانشکده پرستاری قوچان حدود ۵۳ متخصص مشغول آموزش دادن برخی دروس به دانشجویان هستند که برخی ممکن است آموزش ابتدایی داشته باشند؛ اما این انتقادها که اساتید در حد این دانشجویان نیستند حرف درستی نیست و من فکر میکنم سطح توقع دانشجویان کمی بالا است.
انتقال مشکلات به رسانه در ایام انتخابات مخرب است
وی ضمن انتقاد از ارجاع مشکلات دانشکده پرستاری قوچان به خبرگزاری دانشجو، گفت: در ایام انتخابات این گونه انتقال یک طرفه مشکلات به خبرگزاریها کار درستی نیست و میتواند بیش از تاثیر گذار بودن، مخرب باشد؛ اما در عین حال پیگیری این موضوع از سوی خبرگزاری دانشجو برای یک طرفه عنوان نشدن مشکلات جای تقدیر دارد.
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان حل مشکلات دانشجویان را در هر صورت وظیفه مسئولان دانشکده دانست و تاکید کرد: پاسخگویی ما به دانشجویان امری همیشگی بوده است و منوط به خبری شدن و یا نشدن مشکلات ندارد؛ البته در خصوص انتقال این مشکلات به رسانه فکر میکنم تعدادی دانشجوی ترم اولی بدون شناخت نسبت به ظرفیت دانشکده به بیان این مشکلات پرداختهاند.
کارآمد ناآگاهی دانشجویان را دلیل بر بزرگ نمایی مشکلات دانشکده دانست و خاطر نشان کرد: این جای سئوال دارد که دانشجویانی که خودشان نمایندگان صنفی، جهت انتقال مشکلاتشان به مسئولان دانشگاهی انتخاب کردهاند؛ چرا به جای در جریان گذاشتن مستقیم دانشکده، رسانه را جهت بیان مشکلات خود انتخاب کردهاند؟.
وی ادامه داد: ما از این فرصت استفاده و از طریق این رسانه از دانشجویان میخواهیم که در صورت داشتن هر گونه مشکلی به حاج علی؛ معاون آموزشی دانشکده مراجعه کرده و مطمئن باشند در جهت رفع آن تلاش صورت میگیرد.
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان در پاسخ به این سئوال که آیا دانشکده کمیته تحقیقاتی دارد یا خیر؟ بیان داشت: این موضوع که عنوان شده است دانشکده کمیته تحقیقاتی ندارد؛ اصلا صحیح نیست، زیرا این دانشکده دارای یک کمیته تحقیقات و پژوهش است که حتی جهت ارائه مقاله گام بر داشته است و مجله علمی برای دانشکده به چاپ میرساند.
دانشجویان میتوانند «عرصه» خود را در مشهد بگذرانند
کارآمد در پاسخ به این سئوال که برخی دانشجویان ترم هفت و هشت از عدم قبول گذراندن «عرصه» خود در بیمارستانهای مشهد گلایه دارند، خاطر نشان کرد: این موضوع حقیقت ندارد زیرا دانشکده در رشتههایی که قابلیت عرضه آن برای دانشجو وجود ندارد مانند رشته سوختگی، اعصاب و روان و روانپزشکی، دانشجویان خود را به بیمارستانهای مشهد انتقال میدهد.
وی ادامه داد: البته در بخشهایی مانند داخلی و جراحی که بیمارستانهای دانشکده توانایی خوبی از خود در ارائه آن به دانشجو به نمایش گذاشته است دانشجویان «عرصه» خود را در قوچان میگذرانند.
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان تعداد بیمارستانهای دانشکده پرستاری قوچان را دو عدد عنوان و تصریح کرد: در بیمارستانهای دانشکده قوچان متخصصان خوبی در حال انجام فعالیت هستند که دانشجویان میتوانند از توان این متخصصین استفاده کرده و پیشرفت کنند.
خوابگاههای دانشکده رایگان است/ دانشجویان از خوابگاههای استاندارد در سطح شهر استفاده کنند
کارآمد در پاسخ به نبود خوابگاه دانشجویی مناسب و انتقاد دانشجویان در این خصوص، گفت: این اعتراضات قابل قبول نیست زیرا از دانشجویان جهت اسکان در خوابگاههای موجود دانشگاه وجهی اخذ نمیشود و من فکر میکنم امکانات خوابگاهی با توجه به رایگان بودن خوابگاهها در حد مناسبی است و قابل توجه میباشد.
وی از ارائه خوابگاه ایده آل دانشجویان در سطح شهر قوچان خبر داد و در پاسخ به این سئوال که مدیریت این خوابگاهها با چه نهادی است؟ تاکید کرد: اگر دانشجویان خوابگاههای ایدهآل و کاملا استاندارد میخواهند میتوانند درخواست خود را به مسئولان دانشکده ارائه داده و به خوابگاههای سطح شهر که برای مجموعه دانشگاهی شهرستان تعبیه شده است مراجعه کنند.
کارآمد، مدیریت این خوابگاهها را با امور دانشجویی در سطح شهر دانست و افزود: این خوابگاهها جهت استفاده عموم دانشجویان دانشگاههای مختلف شهرستان ایجاد شده است و در صورت نیاز دانشجویان میتوانیم امکان اسکان در این فضا را برای دانشجویان خود نیز ایجاد کنیم.
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان، ادامه داد: دانشکده در اصل بنا نداشته است که هیچ خوابگاهی داشته باشد و این دو خوابگاه اختصاصی برای خانمها و آقایان در اصل بنا بوده است که به فضای آموزشی اختصاص پیدا کند؛ اما مسئولین دانشگاه ترجیح دادند در حمایت از دانشجو این گونه خوابگاهها را در اختیار دانشجویان قرار دهند.
کارآمد هزینه خوابگاههای درون شهری را حدود ۱۰۰ هزار تومان در هر ماه دانست و تصریح کرد: خوابگاههای رایگانی که دانشکده در اختیار دانشجویان قرار داده تا حدی استاندارد سازی شده است و دارای مسئول تاسیسات و نظارت میباشد و به شکلی است که دانشجویان میتوانند از آن استفاده کرده و امور خود را اجرایی کنند.
وی به انتقاد دانشجویان در تعداد محدود سرویسهای بهداشتی و حمام در فضای خوابگاهی اشاره داشت و پاسخ داد: برنامهای جهت گسترش این امکانات نداشته؛ اما فکر میکنم امکانات پاسخگوی دانشجویان در خوابگاه باشد.
دانشجویان خوابگاهی از کلاسهای آموزشی جهت مطالعه در شب استفاده کنند
سرپرست دانشکده پرستاری قوچان در پاسخ به انتقاد دانشجویان در نبود فضای مطالعاتی در خوابگاه، گفت: در دانشکده چهار کلاس مطالعه وجود دارد که در شیفت شب خالی است و امکان استفاده از آن جهت مطالعه دانشجویان در خوابگاه نیز وجود دارد .
کارآمد تصریح کرد: نگهبان دانشگاه در این خصوص هماهنگ است تا دانشجویان خوابگاهی در شب بتوانند از فضای کلاسهای آموزشی جهت مطالعه استفاده کنند و این گله که خوابگاه به اینترنت مجهز نیست نیز با حضور در این کلاسها که فضای استفاده از اینترنت را نیز دارا میباشند رفع می شود.
وی در پاسخ به نبود مدیر فرهنگی در دانشکده، گفت: این موضوع نیز در حال پی گیری است؛ اما در هر حال این دانشجویان هستند که می توانند به ما در رفع مشکلات کمک کرده و دانشکده پاسخگوی رفع تمام مشکلات خواهد بود.