به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، علیمراد صفری احمدوند امروز در دومین روز از پرسمان دانشجویی که با موضوع تشریح برنامه های کاندیداهای مجلس در حوزه انتخابیه «خرم آباد» و «دوره چگنی» توسط شورای مشورتی تشکل های دانشجویی دانشگاههای خرم آباد در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: فتته 88 توسط دشمن در کشور ما طراحی شد و با این حال من زمانی که حرمت شکنی های روز عاشورا را دیدم گفتم عجب و وا اسفا از این دوستان.
وی با بیان اینکه معتقدم که سوال پرسیدن در زمینه فتنه کلیشه ای شده است؛ چرا که این مسئله فتنه را به یک غول بی شاخ و دم تبدیل کرده است، افزود: در فتنه 88 چهار نفر آدم دست نشانده قصد توطئه داشتند که توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خنثی شد اما برخی از بزرگان در این دام گرفتار آمدند.
کاندیدای مجلس در حوزه انتخابیه خرم آباد گرایش سیاسی خود را مبتنی بر سیاست دانش بنیان مردم گرای حامی دولت اعلام کرد و گفت: من حامی دولت هستم حال این دولت می خواهد اصولگرا باشد یا اصلاح طلب؛ چرا که معتقدم نماینده مجلس به عنوان یک پل باید بر روی دو دهنه که یکی از آنها مردم و دیگری دولت است قرار بگیرد. در واقع هر کسی که نتواند با دولت کنار بیاید نمی تواند به مردم خدمتی کند.
صفری احمدوند ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه بیان کرد: خدمت اگر دانشگاهیان بخواهند دانشگاه اصلاح می شود و گرنه سرنوشتی که امروز گرفتار آن هستیم استمرار می یابد.
وی ادامه داد: زمانی بر سر برگ اوراق امتحانی و سر در دانشگاهها جمله ای از امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه دانشگاه مبداء تمام تحولات است نوشته می شد اما الان آثار این جمله را نمی بینم؛ از این رو دانشگاهها باید جواب دهند.
کاندیدای مجلس در حوزه انتخابیه خرم آباد با بیان اینکه ما می توانیم تغییر پذیر باشیم و تغییرات ایجاد کنیم گفت: سوال این است که فلسفه انتخابات و وجود نماینده چیست؟ آیا کسی که می خواهد نماینده شود به وظایف نمایندگی آشنا است؟ آیا می داند حوزه کاری نمایندگی تا کجاست؟ آیا کسی که به صحنه آمده سابقه اجرایی داشته است؟ آیا این نماینده نباید بداند که چرا ما می توانیم ریگی را در آسمان دستگیری کنیم اما جزایری ها و خاوری ها را روی زمین نمی توانیم دستگیر کنیم.
صفری بیرانوند با بیان اینکه همانگونه که استان لرستان در هشت سال دفاع مقدس نتوانست از محل منابع جبران خرابی های ناشی از جنگ اعتباری را جذب کند امروز نیز نتوانسته ایم از محل اعتبارات جبران خسارت ناشی از ریزگردها که در فصل تابستان توزیع شده است اعتباری مناسبی را جذب کنیم بیلن کرد: این در حالی است که سهم استان ایلام که یک سوم از جنگل های بلوط ما را دارد از این اعتبارات هشت هزار میلیارد تومان و سهم لرستان 800 میلیون تومان بوده است. و این فرق بین نمایندگان مجلس را نشان می هد.
وی با اشاره به اینکه توسعه یک فرآیند عظیم است که تحقق آن نیاز به مدیرانی خلاق، صاحب دانش و دارای تجربه است اظهار کرد: شاید به جز دو تا سه استان پروسه توسعه پایدار در دیگر استانها رعایت نشده است و البته در لرستان نیز این روند اتفاق نیفتاده است؛ البته این در حالی است که در این استان از تمام نعمات خدادای اعم از نفت و گاز گرفته بهره مند هستیم اما از آنها بهره برداری نکرده ایم.
کاندیدای مجلس در حوزه انتخابیه خرم آباد گفت: در معمولان و ملاوی قیر طبیعی با بهترین کیفیت وجود دارد. بزرگترین ذخایر نفتی جهان در لرستان قرار دارند اما ما از یک قطره از آن استفاده نکرده ایم.
صفری بیرانوند با بیان اینکه خط لوله سراسری نفت از استان لرستان عبور می کنند و به استان اصفهان که یک قطره نفت هم ندارد وارد می شود ادامه داد: بزرگترین پالایشگاه کشورمان در استان اصفهان قرار دارد؛ و همین لوله از لرستان می گذرد و وارد کرمانشاه می شود اما در لرستان از این خط لوله بهره برداری نکرده ایم.
وی با اشاره به اینکه اگر ما توانستیم از بنز و تویوتا خودروی با کیفیت تر بسازیم آن وقت می توانیم مدعی پیشرفت شویم اظهار کرد: توسعه پایدار با استفاده از تمام امکانات، منابع، داشته ها، علوم، تخصص ها، تجربه ها، آگاهی ها و به کار گیری خلاقیت های محقق می شود.
کاندیدای مجلس در حوزه انتخابیه خرم آباد و دوره چگنی با بیان اینکه دانشجویان دارای پتانسیل و قدرت فراوانی هستند، از این رو ضرورت دارد که در جامعه اثرگذار باشند افزود: فرق بین کشورهای خاورمیانه و خاور دور این است که در خاور دور اگر فردی نخبه، آگاه و دانا وجود داشته باشد به گونه ای عمل می کنند که این نخبه در افزایش دانش و آگاهی جامعه دخیل شود؛ اما در خاورمیانه اگر نخبگان و خواص مسئله ای را کشف کنند خود را به خواب می زنند و می گویند که ما در تصمیم گیری ها اثرگذار نیستیم و با این حال به دانشجویان به عنوان نخبگان جامعه توصیه می کنم که در عرصه انتخابات اثرگذاری خود را اثبات کنند.