به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو از مشهد علی فضلی در اختتامیه نشست مسئولان بسیج دانشجویی کشور در دانشگاه صنعت آب و برق مشهد و در جمع دانشجویان بسیجی به وجه تمایز انقلاب اسلامی تا قبل از آن اشاره داشت و گفت: انقلاب اسلامی با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی سه وجه تمایز دارد یکی حاکمیت ولایت فقیه که در قبل انقلاب امت اسلامی از آن بی بهره بودند، قانون اساسی که مبتنی بر احکام اعلا است و علما و بزرگان و خبرگان آن را تنظیم نمودند و سومین آن دشمن ستیزی می باشد که مردم ما در برابر ظلم و ظالم سر سازش ندارند و این امر در قبل از انقلاب جایگاهی نداشت.
وی در ادامه در خصوص اهمیت و ضرورت انجام تکالیف و دستورات امام و رهبری تصریح کرد: در مقاطع اول انقلاب از رادیو حکمی برای آیت الله مدنی که امام جمعه همدان بود قرائت شد که ایشان را به امام جمعه تبریز منصوب می کرد این حکم در میان هفته از رادیو خوانده شد و ایشان باید به تبریز می رفتند اما اطرافیان می گفتند تا جمعه چند روز زمان باقی مانده ایشان به اطرافیان فرمودند آیا کسی می تواند تضمین بدهد من در این مدت زنده بمانم تا بتوانم فرمان امام را عملی کنم پس باید جمع کنیم به تبریز برویم و به تکلیفمان عمل کرده باشیم.
سردار فضلی بیان داشت: جوانان باید نیت های خود را برای انجام فعالیت های مختلف برای خدا خالص کنند و باید بدانند که مقام معظم رهبری یک تکلیف سنگین بر دوششان قرار داده و می فرمایند شما افسران جنگ نرم هستید پس باید جوانان و دانشجویان به تکلیف خود عمل کنند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور خطاب به دانشجویان گفت: چنانچه در زمان جنگ به تعداد برادرانی که در جمع حاضرند نیرو وجود داشت ما یک تیم تشکیل می دادیم که تعدادشان فوق العاده است که هر کدام از شما می تواند یک کار مفید انجام دهد.
وی با تاکید براینکه جوانان نباید از تلاش شبانه روزی غفلت کنند متذکر شد: شهید همت روز و شبش را مانند روز و شب متعارف ما نمی گذراند و زمانی که به او می گفتیم استراحت کند می گفت الان فرصت کافی برای خدمت و کار است که نباید از دست بدهیم.
سردار فضلی گفت: خداوند انرژی جوانان را به شما ارزانی کرده و شما که اکنون در این جا نشسته اید مسئولیت سازماندهی بسیجیان دانشگاه های خود را پذیرفته اید پس باید تلاشتان را مضاعف کنید هم برای درس خواندن و هم برای تحقق مسئولیتی که دارید.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با یادآوری اینکه در اوایل انقلاب و جنگ شرایط سختی در کشور حاکم بود و جوانان تلاش و مجاهدت های زیادی انجام می دادند تصریح کرد: اوایل انقلاب شرایطی پیش امد که برای ما جدید بود ضد انقلابیون را مستکبرین به خدمت گرفتند و هر کجا یک آهنگ و زمزمه بحرانی شروع شده بود که هدایت و مدیریت این شرایط کار سختی بود.
وی هم چنین به محاصره خرمشهر و آبادان و پاوه در زمان جنگ اشاره کرد و گفت: در خرمشهر علی رغم هوای گرم ما با سر و صدا و انفجار موشک و بمب ها روبه رو شدیم.
سردار فضلی افزود: در پاوه علی رغم این که سرکرده آنان چند هزار نیرو داشت مردم با مقاومت در کنار شهید چمران ایستادند و سرانجام این شهر را آزاد کردند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در ادامه به بیان خاطراتی از دوران حصر آبادان پرداخت و متذکر شد: ما در پادگان منتظران شهادت منتظر اتوبوس بودیم تا شب به آبادان برویم که از شهید باقری شنیدیم که این شهر سقوط کرده است ساعت دو خبر رسید امام راحل پیامی را ابلاغ کرده اند متن ان پیام این بود چنان سیلی به گوش صدام خواهیم زد که دیگران از جایش بلند نشوند یک نفر به من گفت نکند امام از اوضاع جنگ خبر ندارد و یا از سقوط شهرها من از او پرسیدم آیا امام (ره) این سخنان را از خودش می گوید یا تفسیر قرآن می کند و منتهی آنان را برای ما ساده می گوید تا ما فهم کنیم.
وی در پایان بیان داشت: دشمن به دنبال این است که بین ما و ولی، امام راحل و رهبری شکاف و تردید ایجاد کند باید مواظ باشیم و مطیع رهبری باشیم.