اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صندق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بخشنامه ای به معاونان دانشجویی دانشگاه ها اعلام کرد: در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و خدمات رسانی توام با کرامت انسانی، کاهش هزینه های دانشگاه ها، افزایش ارتقاء کیفیت غذای دانشجویی و یکسان سازی بهره مندی دانشجویان از خدمات دانشگاه ها، این صندوق نسبت به تهیه اقلام اساسی مورد نیاز تغذیه و توزیع آن در سطح دانشگاه های کشور برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ اقدام می کند.
بنابراین در برنامه ریزی انجام شده برای اجرای این طرح مقرر شده است که این اقلام با بالاترین کیفیت و پایین ترین قیمت خریداری شده و نوع اقلام متنوع باشد.
همچنین با بررسی و آسیب شناسی مشکلات اجرای این طرح در سنوات قبل سعی شده، به رفع این مشکلات اقدام شده و در طرح جدید فرآیند تقاضا، ثبت سفارش و پرداخت وجه کاملا بصورت سیستمی و برخط خواهد بود.
معاونان دانشجویی دانشگاه ها ضمن ارسال پیشنهادات خود در خصوص اجرای این طرح، نسبت به تکمیل فرم درخواست و اعلام نیاز اقدام کرده و نسبت به ارسال آن از طریق سامانه فاز ۲ (منوی اطلاعات تغذیه) با دسترسی معاونت دانشجویی حداکثر تا تاریخ ۳۰ خرداد ۹۶ اقدام کن